Привіт,
ось посилання: http://www.professionalchiptuning.ne...3&d=1473518892
У будь-якому разі я не поставив так як це загальне поняття, враховуючи, що EDC16C в загальних рисах однаковий для всіх версій
Всім привіт, бачу, що ultiko пост сходить до досить небагато часу назад, але спробуйте запитати те ж саме, я теж EDC16C39 883 006, зокрема, alfa romeo 147 1.9 jtdm 16v 150cv.
Я збираюся відключити вихором, і вчуся на фотографію я знайшов площа кола обов'язків, який управляє відкриттям/закриттям, і я очищений, тепер в очікуванні замінити впускний колектор з алюмінієвої я хочу, щоб видалити всі реалізувати, але тут виникає сумнів, як я можу видалити управління? Якщо я правильно зрозумів, я повинен очистити dtc, пов'язані з наявністю приводу, але як я можу його знайти?
На жаль, я навіть не знаю код помилки, якщо я якимось чином відключити і створити помилку мені знак!
Чудово, дякую за пораду, тоді тільки можу, намагаюся витягти, не у мене помилки, щоб очистити на даний момент, я створюю, і мені знак, код.
Тому, як тільки на дереві і dtc на практиці автомобіль не повідомить про несправності, але не піде ні в recovery, вірно? Таким чином, можна видалити! І в цей момент не терпиться приїхати в аккаунт, щоб зробити розгортання і змінювати колектор!
Ще я не пробував, щоб побачити, якщо я можу від'єднати роз'єм зверху, вставивши руку, я сподіваюся, що є достатньо місця, але я користуюся цією можливістю, щоб поставити ще одне питання, читала, що, можливо, є якась формула, яка використовується для відключення dtc, починаючи від коду помилки, але хто говорить, що це не так, і хто замість того, вказує, дивіденди відрізняється для кожного виробника ебу, ви знаєте, скажіть мені, якщо це правильно? Ще раз спасибі за інформацію.
Привітання, MCDJ.
Здрастуйте, деякий час тому я просив роз'яснення про те, як скинути dtc, я два код помилки, який я хотів би викреслити, я P2008 і P2014, якщо ви можете apiegarmi, як приступити до dividuare правильні біт modoficare так, щоб почати краще розуміти один одного навіть на це.
Найближчим часом і привітання.
MCDJ90
Я зрозумів, що зробив кілька помилок помилок, з-за часу і сну накопичується, прошу вибачення, сподіваюсь, що ви розумієте сенс того, що я хотів сказати, з мобільного телефону не дозволяє мені редагувати, насправді, можливо, це просто не можливо, інакше б виправили помилки.
Ще привітання.