привіт всім, як назва, я хотів би знати, хто може змінити змінною геометрією турбо,і як ви зробите свій корективи, і якщо їсти хочу, специфікації обладнання, трюків або шкідливого різне.
привіт всім, як назва, я хотів би знати, хто може змінити змінною геометрією турбо,і як ви зробите свій корективи, і якщо їсти хочу, специфікації обладнання, трюків або шкідливого різне.
Гарне неділю ,немає нікого, хто мені рада
Ви можете відрізнятися від штока приводу механічно або, якщо керує ecu за допомогою спеціальної карті в ебу
Привіт хороше перше травня.я мав на увазі для заміни correassy після заміни обов'язково слід відрегулювати геометрію.і я хотів би знати, як ви для того щоб зробити регулювання.блок управління двигуном і оригінальною
якщо ви зміните correassy і нікого не чіпав регулювання клапана не треба регулювати нічого.
уго ---- президент A.E.P.
привіт, навіть не та, з шестигранною головкою і контргайкою?
X п'ять turbo , ти мені можеш пояснити краще? Як ви основні налаштування ,це до.
перевірте тиск, мета і вимірюється і подивитися, якщо,звичайно, датчик витрати повітря, egr, і клапан регулювання повинні бути в порядку
Доброго дня ,вибачте, поясніть мені, краще, або не зрозумів. Дякую