Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 12

Обговорення: порт BDM

Перегляду "Гібрид"

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825

порт BDM

Здравствуйте, я прошу інформацію, якщо можна, колега зв'язати плоский на schedini пружини в зворотному, і він намагався ж саме, що проникло в ecu, результат, який не читав нічого, і тепер навіть поставивши flat в правильному напрямку не спілкується більше, покласти його назад в автомобіль, машина, частина спокійно, так що я думаю, якщо стрибнути в порт BDM , у кого-небудь інформація, чи можна і як при необхідності відремонтувати двері, BDM або якщо є інший спосіб зробити посилання, ебу edc16c39 групи fiat.спасибі.
    уго ---- президент A.E.P.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2016
    Болга
    Castelforte
    Повідомлення
    312
    Citazione Спочатку Написав ugoboss Visualizza Messaggio
    Здравствуйте, я прошу інформацію, якщо можна, колега зв'язати плоский на schedini пружини в зворотному, і він намагався ж саме, що проникло в ecu, результат, який не читав нічого, і тепер навіть поставивши flat в правильному напрямку не спілкується більше, покласти його назад в автомобіль, машина, частина спокійно, так що я думаю, якщо стрибнути в порт BDM , у кого-небудь інформація, чи можна і як при необхідності відремонтувати двері, BDM або якщо є інший спосіб зробити посилання, ебу edc16c39 групи fiat.спасибі.
    привіт Іван, він намагався прочитати інший ecu, може бути, після того, як він зробив цей поворот, якщо пропущу якийсь трек на schedino і не видно на око?

Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    здрастуйте, ви пробували і все працює добре, я знаю, що пропускає щось на ебу, є тип запобіжника, але ті, що я переглянув на місці.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2016
    Болга
    Castelforte
    Повідомлення
    312
    Треба перевірити безперервність якийсь трек, але чесно кажучи, не знаю, з чого почати, дайте нам знати, якщо у тебе якісь оновлення, добрий ранок

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di micheleyr6
    Дата Реєстрації
    Sep 2015
    Болга
    махачкалі
    Повідомлення
    98
    Citazione Спочатку Написав ugoboss Visualizza Messaggio
    минуло багато часу з цього поста...але я спробую,цікавість,але ecu була харчування від bdm або гребінь?

Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    здрастуйте, підключена тільки через schedino, ні гребінець.

Дата Реєстрації
    Sep 2015
    Болга
    махачкалі
    Повідомлення
    98
    зрозумів...ось чому..пощастило, що не стрибнула прямо l ecu..
    я їду завжди з гребінцем теж bosch саме для того, щоб прикрити свою ****..
    але знаєте, якщо в виправлена?

Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    ні, не вирішена, але поясни, чому ти з*я, якщо архіви з гребінцем, і що ти робиш, відключіть живлення від schedini пружини? я вважаю, що якщо ви покладете його schedino пружини на виворітній порт bdm стрибати в будь-якому випадку, навіть якщо продукти від гребеня.

Дата Реєстрації
    Sep 2015
    Болга
    махачкалі
    Повідомлення
    98
    ви schedino підключення тільки до порту півня...і харчування даю від гребінця...
    так, якщо неправий, звичайно, не стрибає, тому що 12 вольт не приходять звернені до мікро..не знаю, чи ясно я висловився

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    483
    Citazione Спочатку Написав micheleyr6 Visualizza Messaggio
    ви schedino підключення тільки до порту півня...і харчування даю від гребінця...
    так, якщо неправий, звичайно, не стрибає, тому що 12 вольт не приходять звернені до мікро..не знаю, чи ясно я висловився
    привіт micheleyr6, я хотів би зрозуміти, завжди в середині, між галло і порт bdm адаптер (те, з червоний світлодіод і перемикач, щоб, так сказати) але я не їду? або адаптер не фарбувалася?

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •