Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 26

Перегляду "Гібрид"

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    Буде цікаво подивитися, файл, орі до і після оновлення dieselgate, щоб побачити, що вдома мати йде на дотик..
    В цьому сенсі я вже бачив щось на PCI 2.1 і зміни у файлі є великі..результати опустіть кілька кривих в різні карти в результаті надання зовсім інший потужності між до і після, але коні залишаються ті ж..
    Puntovt ви файл орі автомобіля?
    Ти читати ecu після оновлення же, в VW??

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Повідомлення
    12
    між тим ви, замість оригінального файлу, в моєму минулому, до оновлення.
    Ці зміни я викладу як можна швидше
    File Allegati Файл Вкладення

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Повідомлення
    12
    те, що мені потрібно зробити? зарядка і оригінальний файл в бд?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Повідомлення
    12
    Я тільки що повернувся з майстерні vw, оновлення зробив, все ок.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2014
    Повідомлення
    187
    ви можете прочитати його в бд?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Повідомлення
    12
    звичайно, у ці вихідні читаю в школі.
    Я в керівництві, я помітив makkina заряду більш низьким, турбіна свистить, і те ж саме після 2000 оборотів. Я думаю, що виріс би в рампі і тиску на низьких турбо

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    У мого друга є пасат СС 2008 року, після того, нагадаємо, каже, що машина має збільшений крутний момент на низьких... є більш реактивної.

У мене не було можливості перечитати після оновлення, але у мене файл читати раніше... тільки, трапляється, перечитую і намагаюся зрозуміти, що вони в поєднанні.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    асколі-пічено
    Повідомлення
    285
    у фольксваген не наплювати, якщо він зіставляється або менш тобі пишуть оновити його і далі

НОВАЧОК L'avatar di Gica
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    22
    Зробив на Golf IV кінець 2009 4Motion. Автомобіль + повний до низьких, добре тягне до 3000 оборотів, потім помирає. Відмінний файл про fap, відновлює приблизно кожні 800 км і регенерації скаже + або - 10 хвилин. Перший тривати ще 80 км і багато разів я навіть не міг закінчити в 1 день. CDC каже, що витрата збільшився приблизно на 1Л/Км, але в реальності ( Км від повного до повного) знизилися незначно. Відмінна стрільба з місця без прискорення. Цей файл ви можете завантажити тут у форумі, де є файли, на VW.

НОВАЧОК L'avatar di Gica
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    22
    Citazione Спочатку Написав Gica Visualizza Messaggio
    Зробив на Golf IV кінець 2009 4Motion. Автомобіль + повний до низьких, добре тягне до 3000 оборотів, потім помирає. Відмінний файл про fap, відновлює приблизно кожні 800 км і регенерації скаже + або - 10 хвилин. Перший тривати ще 80 км і багато разів я навіть не міг закінчити в 1 день. CDC каже, що витрата збільшився приблизно на 1Л/Км, але в реальності ( Км від повного до повного) знизилися незначно. Відмінна стрільба з місця без прискорення. Цей файл ви можете завантажити тут у форумі, де є файли, на VW.
    Я хотів написати Golf VI (6), я помилився, але ви, звичайно, зрозуміли...

Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •