Привіт, хлопці, хто-небудь знає, як розблокувати клапан-метелик mito 1.4 78cv? я знаю, що це був понерфлен від 95 до 78 для початківців водіїв...хтось може мені допомогти?
Привіт, хлопці, хто-небудь знає, як розблокувати клапан-метелик mito 1.4 78cv? я знаю, що це був понерфлен від 95 до 78 для початківців водіїв...хтось може мені допомогти?
я можу сказати, відправляти файл, який я намагаюся допомогти, але тоді ти не зможеш в будь-якому випадку, подивитися або завантажити файл.
уго ---- президент A.E.P.
привіт, я додаю файл, може бути, бачачи, як ви можете сказати мені, принаймні, якщо вам вдалося розблокувати цю метелика чи ні
Але не у неба на ту ж тему і такий Файл вже в іншій Посаді??
питаю, тому що у мене є проект, який вже завантажений з метеликом розблоковано з HW 0261S04407 SW1037399991
Ніколи Не Перевіряв...
"єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."
Ви можете пройти як-то так текст його я?
"єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."
але обмеження і тільки на обмеження метелик,або навіть на інші частини карти?це обмеження може викликати також проблеми доставки ,тип, починаючи від засувки як правило, щоб вимкнути?