Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 25

Обговорення: edc15c2

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2015
    Повідомлення
    114

edc15c2

добрий день!

хороший новачок, цікаво, я прошу про допомогу всіх членів на пару інформації.
    Володію lancia phedra 2.2 128 к. с. з edc15c2, карта вже зверталися з машини і мод раніше з dpf і egr off від укладачів.
    тепер я хотів би зрозуміти кілька речей, щоб спробувати свої сили в різних випробуваннях:

перше, що я хотів би зробити swirl off, і виправити трохи mapa, враховуючи, що я вже згорів маховик і зчеплення в декількох кілометрах.
    Від карти я міг бачити, що вони були зворушені декількох параметрів, і по-моєму неправильно.
    A: пара, тим більше даних у режимі занадто низькою (380 нм до 1200) і вище було обмежено як можна більше (200 нм при 3500 про / хв) і водій wish не думаю, що він був адекватним.
    B: тиск турбо піку до 1.2 бар (мало?)

я розумію, що edc15, як хорошу бо, щоб вчитися ремеслу хто-небудь так люб'язний, щоб дати мені пояснення про те, як піднятися в таблиці, щоб зрозуміти фактори перетворення і драйвери, за межами карти?

додаю карту
    File Allegati Файл Вкладення

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    В Регіоні Калабрія
    Et
    39
    Повідомлення
    Капітал 1146
    Привіт кращий спосіб, щоб вчитися і отримати damod або A2L тієї ecu, з використанням winols зможеш розібратися в роботі і зробити хорошу файлу.
    І т. д. Не правильні значення.
    Терпіння і чеснота сильних..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2015
    Повідомлення
    114
    дякую за пораду

моє питання було, однак, звертатися тільки map pack, що, здається, ніде немає для цієї машини. Я знаходжу тільки для версії 2.0.
    Інший аспект, що в будь-якому випадку я хотів би навчитися добре читати і 2 і і т. д., і зрозуміти різні вр і, як моддінг. Тепер, як тепер я дізнався вже деякі речі на 6f3, однак, відомо, що на бош, там зовсім інша логіка. і т. д. насправді від драйверів з іменами завищені, але, якщо ви не в змозі зрозуміти, по-моєму з цього вийде

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    В Регіоні Калабрія
    Et
    39
    Повідомлення
    Капітал 1146
    Для того, щоб зрозуміти логіку ecu і різні карти, і брейк-пойнт, потрібно вчитися з damos і ols, навіть якщо не з такою ж hw і програмного забезпечення у вашій edc15 можна зробити, порівнюючи її з іншою.
    Коли вам все ясно, тоді вам буде легко зрозуміти, карти в 2d і т. д.
    Терпіння і чеснота сильних..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Ну і графіка в 2d, так само як з winols, ecm, потрібно просто підібрати зум, криві, ті. Бери приклад з damos edc15, і ви побачите, що форми картки описані дивіться також в ecm

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2015
    Повідомлення
    114
    Citazione Спочатку Написав Errecinque Visualizza Messaggio
    Ну і графіка в 2d, так само як з winols, ecm, потрібно просто підібрати зум, криві, ті. Бери приклад з damos edc15, і ви побачите, що форми картки описані дивіться також в ecm
    насправді мені здавалося, що і 2 і т. д. якщо дорівнює 2d winols. Мені здається, однак, що навіть на winols ви повинні знайти логіку в карті, що вам потрібно, наприклад, якщо це 16 біт, а ти читати до 8 років не розуміє значення правильно. Єдина проблема, яку я помітив на winols є те, що багато карти виглядають майже неповні, з дірками в кутах, наприклад. Ви можете щось подібне?
    А якщо я візьму map pack для edc15 альфа 1.9 для того, щоб зрозуміти логіку edc15c2 від phedra 2.2 jtd, що саме я шукаю? В моїх damos знайти велику кількість адрес мені непотрібні, як контроль, esp і все таке, але як тільки знайду, наприклад, індія. praia як я можу простежити, щоб він навіть в мій ecu?

дякую

Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Якщо на дам prex rail, не повинен мати великих проблем знайти, використовуючи ту ж форму на свій. Звичайно, є, щоб наблизитися трохи очі, але це вимушений крок, щоб рости. Для того, щоб знайти файл в інший ecu, як твоя, що ми драйвери і т. д. і що було б простіше.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2015
    Повідомлення
    114
    Якщо на дам prex rail, не повинен мати великих проблем знайти, використовуючи ту ж форму на свій. Звичайно, є, щоб наблизитися трохи очі, але це вимушений крок, щоб рости. Для того, щоб знайти файл в інший ecu, як твоя, що ми драйвери і т. д. і що було б простіше.
    я тут саме для того, щоб рости і вчитися
    але те, що це найшвидший спосіб, щоб знайти файл орі, що і т. д. у нас драйвери необхідну кількість? :O це, що я втрачаю свій

Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Якщо не помиляюся, зберіть двигун PSA, відкрити з файлу автомобілі з 2.2, як ваш, і ви побачите, що якийсь драйвер знайти. У sti дні я мало до ПК, як тільки я можу, якщо ти не можеш, я знайду тобі файл

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2015
    Повідомлення
    114
    Якщо не помиляюся, зберіть двигун PSA, відкрити з файлу автомобілі з 2.2, як ваш, і ви побачите, що якийсь драйвер знайти. У sti дні я мало до ПК, як тільки я можу, якщо ти не можеш, я знайду тобі файл
    дуже

Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •