Результати 1-4 з 4

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2016
    Повідомлення
    207

Galletto master V54, на win 8-8.1 і windows 10 64-розрядної

Привіт всім.....Запит дуже часто від деяких клієнтів, так як не раді, їм потрібно повернутися до попередньої версії windows у мене навіть хтось і представлені з ubuntu і похідні
    цікаво, якщо б це було можливо, щоб повернути ліворуч.

Відповідь та Ni, а також на linux, але не неможливо.

Хто володіє півник оригінальної версії не радий, що доведеться викласти чимало грошей, і ви повинні використовувати windows 7, що навіть і так стабільний, а в тому, що розробники вирішили оновити sofware campa кінь!

А якщо в ці місяці се був якийсь оновлення, тим краще.

Для того, щоб, як і структурованою, її вже і нестійка в тому сенсі, що навіть на xp, якщо комп'ютер не та у відмінному стані програмного і апаратного забезпечення не буде працювати, якщо не зависає під час операції.
    Здається, замість того, що з windows vista і набір мікросхем природи intel(бажано, але не обов'язково) я згоден, але чи завжди ми, операційних систем, йти вперед і цих коштів немає.

Я часто мати справу з цими ситуаціями, і це тому, що розробники, також я займаюся розробкою як апаратного та програмного забезпечення, але у мене вигляд трохи більш відкритими, бачив, що весь світ йде вперед, а ми ні,
    розробнику подобається xp тому, якщо ви хочете, щоб продукт, використання, xp і, можливо, 7!......це відбувається не тільки з цієї prdodotto але з tanttissimi інші, як багато управлінські!....*****і якщо не просто не дозволяють навіть використання у віртуальній машині, та півник, і один з них.

Залишаючись в темі оригіналу, і необхідно знайти рішення, яке не порушує cophiright виробника, зберігаючи гарантію , оригінальність програми і ви зможете замовити оригінальний продукт без ancuna порушення і, використовуючи рішення, досить альтернативою, ефективним і стабільним!.....

відео знято пару хвилин тому думка зробити більш ясною.

https://youtu.be/AB2T8XoATDY

Не вважаю за потрібне порушувати правила форуму і не хочу цього робити, звичайно, і був необхідний додатковий витрата, але досить стримано, не торкаючись продукту!.....що, якщо ми 0386 або 0475 мало що зміниться.

У мене є клон, як я хотів би оригінальну версію, коли у мене буде достатньо клієнтів, щоб дозволити, щоб програмне забезпечення і оригінальний продукт від виробника, але коли витрати є занадто високими, я бачу, що змушений використовувати рішення
    альтернативи, як у випадку півник.....

Так що, повторюю, в основному місце, і був спроектований і побудований для користувачів якщо у вас клон, але в основному оригінал.

Проект потребує додаткового обладнання, яка зараз і перебуває в стадії тестування, які використовуються як для роботи на столі, що на ноутбуці.

І для linux???....be ......не думаю, що є проблеми, але у мене не було часу зробити тестування.

ps: прошу вибачення за погану якість відео.....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    214
    З допомогою Galletto V53, 0475, або V54, але з пониження до V53.
    Sw Півник EVO для 0475 точно, з патч для систем вище XP.
    Сумісність з win7 без проблем.
    Коли ти зможеш почати V54 tool version 0386, дайте мені знати.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2016
    Повідомлення
    207
    Citazione Спочатку Написав Fabiuz Visualizza Messaggio
    З допомогою Galletto V53, 0475, або V54, але з пониження до V53.
    Sw Півник EVO для 0475 точно, з патч для систем вище XP.
    Сумісність з win7 без проблем.
    Коли ти зможеш почати V54 tool version 0386, дайте мені знати.
    На жаль, я повинен спростувати.
    перш за все я не розумію, чому я повинен зробити dowgrade в v54 призвести до v53, я втрачу не тільки стабільність, але і парк машин,не має ніякого сенсу.
    у мене виходить в світ в правильному розділі, присвяченому півник, що я не використав жодної сумісності, але зовнішнього обладнання.

Мета цього проекту і не чіпати півник, використовувати той же в будь-яких умовах, якщо, 53,54,0386 або 0475.
    те, що ви бачите і V54 tool з прошивкою 0475.
    що ти 0386, або 0475 нічого не змінюється з системою, що я реалізував, працює з будь-якої версії!.

Тоді я не знаю як ти, але моя версія 0475 і оновлюється парк машин у січні 2016 року!......прошивки і реального не 0386, що вони змінили напис 0475 і оновлення sw, які ви знайдете в інтернеті!.
    не я вважаю, це неможливо зробити працювати і на linux, ні на android планшет, я прагну до комфорту запит від клієнта.
    Потім, якщо ви хочете використовувати xp або 7 в режимі сумісності робиш добре, але не для всіх чіпсетів згодні з цією практикою, зокрема, нові комп'ютери.
    У guda офіційний же півник показує, як встановити драйвери для xp на останніх версіях windows, але не стабільний.
    Запити, які мені були зроблені кілька клієнтів, і ви зможете використовувати планшет або іншої операційної системи без того, щоб справити dowgrarde.
    ПОВТОРЮЮ!.... ні режим сумісності, і була використана, немає прошивки, закамуфльований, немає ніякої різниці, що ти 0386 0 0475 або v53.
    ти не можеш сказати, що я зробив, навіть не підозрюючи про це.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2016
    Повідомлення
    207
    прошу вибачення.....парк машин оновлено до січня 2017 року!

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •