Результати 1-8 з 8

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2016
    Повідомлення
    207

емулятор іммо, коли і незамінним додатком.

привіт всім, я хотів зрозуміти, коли і незамінним та на який автомобіль повинен бути застосований емулятор іммо.

в цьому випадку ми говоримо про scodifica всього з кількох причин, одна з яких помилки транспондера і так далі.

заздалегідь спасибі тим, хто і так ласкаві.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di scinti
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    (LT)
    Повідомлення
    276
    Коли автомобіль має проблеми черг і витрати на ремонт висока.Для тих ебу, де з програми, присвячені не вдається отримати підсумок, то ви плануєте встановити емулятор.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2016
    Повідомлення
    207
    Citazione Спочатку Написав scinti Visualizza Messaggio
    Коли автомобіль має проблеми черг і витрати на ремонт висока.Для тих ебу, де з програми, присвячені не вдається отримати підсумок, то ви плануєте встановити емулятор.
    за те в черзі або несправності транспондера це і зрозуміло.

так що-фактично ви використовуєте тільки для scodifica всього, в іншому випадку ви, можливо, часткове, а потім ключ бере код....і правильно??

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di scinti
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    (LT)
    Повідомлення
    276
    Citazione Спочатку Написав MustangGT Visualizza Messaggio
    за те в черзі або несправності транспондера це і зрозуміло.

так що-фактично ви використовуєте тільки для scodifica всього, в іншому випадку ви, можливо, часткове, а потім ключ бере код....і правильно??
    Correttissimo,

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2016
    Болга
    Castelforte
    Повідомлення
    312
    Але емулятор, куди йде, яку точно, як работас

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2016
    Болга
    Castelforte
    Повідомлення
    312
    Але емулятор там, де ви є, що конкретно і як працює?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    214
    Коли всі інші scodifiche зазнають невдачі.
    Коли тобі потрібно, але для цього ecu існує тільки частково

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2016
    Повідомлення
    207
    Citazione Спочатку Написав Fabiuz Visualizza Messaggio
    Коли всі інші scodifiche зазнають невдачі.
    Коли тобі потрібно, але для цього ecu існує тільки частково
    ви, як я розумію, особливо, коли транспондер не працює.

якщо ти маєш на iaw5nrc2 я знайшов спосіб, щоб заблокувати уч,або краще обдурити його, ахілла, тому що, поставивши під ключ в ecu двигуна губляться параметрів autoadattativi, якщо тебе вимикається в пробці газ не реагує протягом декількох хвилин, а потім відновити, і через 2-3 хвилини в русі так багато.

те, що я не розумію, і що я зробив інші так само, і цього не відбувається, залишається лише швидке як якщо б він приводиться в рух в холодній, а потім відновити зазвичай через декілька хвилин.

що стосується уч, а якщо він занадто багато часу, в помилках, зрештою, перестає працювати кондиціонер і кристали.

Так що в разі scodifica всього, якщо транспондер працює там amulatore або клони trapsonder ключ, інакше зробити, як я зробив, прочитати код ключа і впорснути його, коли вам це потрібно......

з невеликим arm запрограмований ad hoc і з'єднаний в потрібних місцях, уч відповідає так, як ніби ви вставляєте ключ, так що ви не втратите ні параметрів autoadattativi, ні яких-небудь функцій навч.

повертаючись до теми scdifica загальне, якийсь клієнт питає мене, в цілому, і я хотів зрозуміти, чи є в крайніх випадках, де повинен бути використаний також у разі часткової.

спасибі всім за відповіді.

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •