Сторінка 2 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 34

Обговорення: тиск max 1.52 бар

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав паскуале Visualizza Messaggio
    Це карта, що я в даний час.
    Стенд випробування говорить 200cv.

Знаєте цю карту на цю адресу?: 0EBEDE

Карту, що я виклав на початку-це те, що я дам, якщо не вдасться вирішити питання блокування на 1.52 бар. Це тому, що, незважаючи на обмежувачі на 1.65 бару, коли він пригвождает до 1.52 і проходять 10 секунд, йде у відмову, помилка p0235.

а....
    Якщо ваш edc16c8 в діагноз, ви 1.8 бар, то датчики, які я пробував, всі вони в жахливому стані...тому я прошу тебе, будь ласка, дайте мені знати, код свій.

Але справами ти зробив? Я питаю, чому ми так впевнені, що там не якийсь біт, прихований, керівник блоку до 1.52 бар.

Спасибі і добре провести вечір.
    0EBEDE IQ Limiter on RPM так, так, але не з слюди, що дизель, що змушує піднятися і турбо..

ви автомобіль і мій кан і роботи все.. 147 EX 150cv
    я розповім тобі завтра, щоб код MAP..
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    До речі, це, знаєш?? 0E1742
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Болга
    Брешія
    Повідомлення
    102
    на 2 ноги, схоже, карту кількість дизельного палива, на тиск в рампі(1800)? здається, питання часу уприскування. Тепер я йду на роботу, на автодром ми оновлюємо сьогодні ввечері. Гарне Неділю.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Це карта, що я в даний час.
    Стенд випробування говорить 200cv.

Знаєте цю карту на цю адресу?: 0EBEDE

Карту, що я виклав на початку-це те, що я дам, якщо не вдасться вирішити питання блокування на 1.52 бар. Це тому, що, незважаючи на обмежувачі на 1.65 бару, коли він пригвождает до 1.52 і проходять 10 секунд, йде у відмову, помилка p0235.

а....
    Якщо ваш edc16c8 в діагноз, ви 1.8 бар, то датчики, які я пробував, всі вони в жахливому стані...тому я прошу тебе, будь ласка, дайте мені знати, код свій.

Але справами ти зробив? Я питаю, чому ми так впевнені, що там не якийсь біт, прихований, керівник блоку до 1.52 бар.

Спасибі і добре провести вечір.
    Не знаю, що турбіна гори, але я сильно сумніваюся, що тільки завдяки часу уприскування обмануті надходження в 200cv, тому що в ****llo в інфо на ебу не ви розблокувати всі, що я, що дизель потрібен (інші lim iq не прикосался)
    Мені цікаво, а ви знаєте, що це зниження в 0F9D02

Citazione Спочатку Написав cinqueturbo Visualizza Messaggio
    До речі, це, знаєш?? 0E1742
    Багато зачіпають багато говорять, що не потрібно мені це, здається, не змінити щось в практиці, але я років, що я хотів би знати точно, що робить ця карта, що повинна бути корекція (на мій damos не описаний)

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав Errecinque Visualizza Messaggio
    Не знаю, що турбіна гори, але я сильно сумніваюся, що тільки завдяки часу уприскування обмануті надходження в 200cv, тому що в ****llo в інфо на ебу не ви розблокувати всі, що я, що дизель потрібен (інші lim iq не прикосался)
    Мені цікаво, а ви знаєте, що це зниження в 0F9D02

Ou білин І те, що я намагаюся сказати я вже

Багато зачіпають багато говорять, що не потрібно мені це, здається, не змінити щось в практиці, але я років, що я хотів би знати точно, що робить ця карта, що повинна бути корекція (на мій damos не описаний)
    дивно, що ви не бачили результати, щоб зрозуміти, що мова йде просто спробуйте..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Citazione Спочатку Написав cinqueturbo Visualizza Messaggio
    дивно, що ви не бачили результати, щоб зрозуміти, що мова йде просто спробуйте..
    Повинні бути якісь коригування, щоб педалі можна відразу після dw, але я не розумію значення по осі Z. ви Можете сказати мені, тільки те, що одиниці вимірювання?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Болга
    Брешія
    Повідомлення
    102
    cinqueturbo ти встиг прочитати код?

і, а edc16c8 був якийсь лабораторії...гібрид між євро 3 і 4. Є багато карт, непотрібні марно чіпати.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Болга
    Брешія
    Повідомлення
    102
    Вам подобається більше?

а в цілому, проблема, яку я повинен вирішити це, індикації максимального тиску під діагноз, який зупиняється в 1.52 барах. І перш ніж піти і купити ще один датчик з нетерпінням чекаю 'прямо' сан cinqueturbo

Ніч світу.
    File Allegati Файл Вкладення

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    cinqueturbo ти встиг прочитати код?

і, а edc16c8 був якийсь лабораторії...гібрид між євро 3 і 4. Є багато карт, непотрібні марно чіпати.
    Ні, Пасха тільки в неділю, якщо не зробив побачити.. суцільний я тримаю на крупу вихідні :P

я дам вам знати найближчим часом..

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Вам подобається більше?

а в цілому, проблема, яку я повинен вирішити це, індикації максимального тиску під діагноз, який зупиняється в 1.52 барах. І перш ніж піти і купити ще один датчик з нетерпінням чекаю 'прямо' сан cinqueturbo

Ніч світу.
    Не розумію, що ти робиш...
    Я бачу карти в негативний, і інші позитивно, але soprapponi файл для відображення стану машини???

Сторінка 2 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •