"єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."
До речі, це, знаєш?? 0E1742
"єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."
Не знаю, що турбіна гори, але я сильно сумніваюся, що тільки завдяки часу уприскування обмануті надходження в 200cv, тому що в ****llo в інфо на ебу не ви розблокувати всі, що я, що дизель потрібен (інші lim iq не прикосался)
Мені цікаво, а ви знаєте, що це зниження в 0F9D02
Багато зачіпають багато говорять, що не потрібно мені це, здається, не змінити щось в практиці, але я років, що я хотів би знати точно, що робить ця карта, що повинна бути корекція (на мій damos не описаний)
cinqueturbo ти встиг прочитати код?
і, а edc16c8 був якийсь лабораторії...гібрид між євро 3 і 4. Є багато карт, непотрібні марно чіпати.
на 2 ноги, схоже, карту кількість дизельного палива, на тиск в рампі(1800)? здається, питання часу уприскування.Тепер я йду на роботу, на автодром ми оновлюємо сьогодні ввечері. Гарне Неділю.
Вам подобається більше?![]()
а в цілому, проблема, яку я повинен вирішити це, індикації максимального тиску під діагноз, який зупиняється в 1.52 барах. І перш ніж піти і купити ще один датчик з нетерпінням чекаю 'прямо' сан cinqueturbo
Ніч світу.