Стр. 52-54 PrimaПеред ... 2425051525354 ОстаннєUltima
Результати від 511 до 520 541

Обговорення: EDC16C - давайте вчитися!

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Citazione Спочатку Написав MCDJ90 Visualizza Messaggio
    Всім привіт, бачу, що ultiko пост сходить до досить небагато часу назад, але спробуйте запитати те ж саме, я теж EDC16C39 883 006, зокрема, alfa romeo 147 1.9 jtdm 16v 150cv.
    Я збираюся відключити вихором, і вчуся на фотографію я знайшов площа кола обов'язків, який управляє відкриттям/закриттям, і я очищений, тепер в очікуванні замінити впускний колектор з алюмінієвої я хочу, щоб видалити всі реалізувати, але тут виникає сумнів, як я можу видалити управління? Якщо я правильно зрозумів, я повинен очистити dtc, пов'язані з наявністю приводу, але як я можу його знайти?
    На жаль, я навіть не знаю код помилки, якщо я якимось чином відключити і створити помилку мені знак!
    Так спочатку скинути будь-які помилки, потім відключають електродвигун swirl і бачиш, що код виходить. Потім скинути карти і dtc, що на свій ебу завжди знає, як зробити

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2016
    Повідомлення
    67
    Чудово, дякую за пораду, тоді тільки можу, намагаюся витягти, не у мене помилки, щоб очистити на даний момент, я створюю, і мені знак, код.
    Тому, як тільки на дереві і dtc на практиці автомобіль не повідомить про несправності, але не піде ні в recovery, вірно? Таким чином, можна видалити! І в цей момент не терпиться приїхати в аккаунт, щоб зробити розгортання і змінювати колектор!

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2016
    Повідомлення
    67
    Ще я не пробував, щоб побачити, якщо я можу від'єднати роз'єм зверху, вставивши руку, я сподіваюся, що є достатньо місця, але я користуюся цією можливістю, щоб поставити ще одне питання, читала, що, можливо, є якась формула, яка використовується для відключення dtc, починаючи від коду помилки, але хто говорить, що це не так, і хто замість того, вказує, дивіденди відрізняється для кожного виробника ебу, ви знаєте, скажіть мені, якщо це правильно? Ще раз спасибі за інформацію.
    Привітання, MCDJ.

Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Ще я не пробував, щоб побачити, якщо я можу від'єднати роз'єм зверху, вставивши руку, я сподіваюся, що є достатньо місця, але я користуюся цією можливістю, щоб поставити ще одне питання, читала, що, можливо, є якась формула, яка використовується для відключення dtc, починаючи від коду помилки, але хто говорить, що це не так, і хто замість того, вказує, дивіденди відрізняється для кожного виробника ебу, ви знаєте, скажіть мені, якщо це правильно? Ще раз спасибі за інформацію.
    Привітання, MCDJ.
    Є sw, що вони роблять, чи є формула щоб знайти ручний dtc скидання. І я гарантую, що це працює.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2016
    Повідомлення
    67
    Я зрозумів, що зробив кілька помилок помилок, з-за часу і сну накопичується, прошу вибачення, сподіваюсь, що ви розумієте сенс того, що я хотів сказати, з мобільного телефону не дозволяє мені редагувати, насправді, можливо, це просто не можливо, інакше б виправили помилки.
    Ще привітання.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2016
    Повідомлення
    67
    Здрастуйте, деякий час тому я просив роз'яснення про те, як скинути dtc, я два код помилки, який я хотів би викреслити, я P2008 і P2014, якщо ви можете apiegarmi, як приступити до dividuare правильні біт modoficare так, щоб почати краще розуміти один одного навіть на це.
    Найближчим часом і привітання.
    MCDJ90

Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Я зрозумів, що зробив кілька помилок помилок, з-за часу і сну накопичується, прошу вибачення, сподіваюсь, що ви розумієте сенс того, що я хотів сказати, з мобільного телефону не дозволяє мені редагувати, насправді, можливо, це просто не можливо, інакше б виправили помилки.
    Ще привітання.
    Я сьогодні я можу сказати адреси, щоб очистити ваші dtc, але ти повинен прикріпити чи поставити посилання на ваш файл орі

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2016
    Повідомлення
    67
    Я приклав в дискусії про swirl ці мої файли, є оригінал, тобто те, в даний час в бу (що він чужий зоні змінений в кінці кінців) і тоді є те, що я почала виправляти, виправляти заключна частина.

Я сподіваюся, що посилання працює, тому що з мобільного телефону я не робив вибору файлу, з коробки вкладень.
    Тоді чекаю від тебе інфо, спасибі
    Гарне неділю
    MCDJ90

http://www.professionalchiptuning.ne...4&d=1484924082

Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Здрастуйте, деякий час тому я просив роз'яснення про те, як скинути dtc, я два код помилки, який я хотів би викреслити, я P2008 і P2014, якщо ви можете apiegarmi, як приступити до dividuare правильні біт modoficare так, щоб почати краще розуміти один одного навіть на це.
    Найближчим часом і привітання.
    MCDJ90
    Дисплей 8-розрядний. Скинути 1C8C47 1C8C48

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2016
    Повідомлення
    67
    Спасибі велике за відповідь, я спробую себе сьогодні, таким чином, повинен мати завершений файл, нарешті.
    Але ти, щоб зрозуміти, як ви там? Я читав на форумі, начебто do формула, але і змінює значення (якщо не помиляюся дивіденд залежно від виробника.
    Я хотів би дізнатися ������

Стр. 52-54 PrimaПеред ... 2425051525354 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •