Чудово, дякую за пораду, тоді тільки можу, намагаюся витягти, не у мене помилки, щоб очистити на даний момент, я створюю, і мені знак, код.
Тому, як тільки на дереві і dtc на практиці автомобіль не повідомить про несправності, але не піде ні в recovery, вірно? Таким чином, можна видалити! І в цей момент не терпиться приїхати в аккаунт, щоб зробити розгортання і змінювати колектор!
Ще я не пробував, щоб побачити, якщо я можу від'єднати роз'єм зверху, вставивши руку, я сподіваюся, що є достатньо місця, але я користуюся цією можливістю, щоб поставити ще одне питання, читала, що, можливо, є якась формула, яка використовується для відключення dtc, починаючи від коду помилки, але хто говорить, що це не так, і хто замість того, вказує, дивіденди відрізняється для кожного виробника ебу, ви знаєте, скажіть мені, якщо це правильно? Ще раз спасибі за інформацію.
Привітання, MCDJ.
Я зрозумів, що зробив кілька помилок помилок, з-за часу і сну накопичується, прошу вибачення, сподіваюсь, що ви розумієте сенс того, що я хотів сказати, з мобільного телефону не дозволяє мені редагувати, насправді, можливо, це просто не можливо, інакше б виправили помилки.
Ще привітання.
Здрастуйте, деякий час тому я просив роз'яснення про те, як скинути dtc, я два код помилки, який я хотів би викреслити, я P2008 і P2014, якщо ви можете apiegarmi, як приступити до dividuare правильні біт modoficare так, щоб почати краще розуміти один одного навіть на це.
Найближчим часом і привітання.
MCDJ90
Я приклав в дискусії про swirl ці мої файли, є оригінал, тобто те, в даний час в бу (що він чужий зоні змінений в кінці кінців) і тоді є те, що я почала виправляти, виправляти заключна частина.
Я сподіваюся, що посилання працює, тому що з мобільного телефону я не робив вибору файлу, з коробки вкладень.
Тоді чекаю від тебе інфо, спасибі
Гарне неділю
MCDJ90
http://www.professionalchiptuning.ne...4&d=1484924082
Спасибі велике за відповідь, я спробую себе сьогодні, таким чином, повинен мати завершений файл, нарешті.
Але ти, щоб зрозуміти, як ви там? Я читав на форумі, начебто do формула, але і змінює значення (якщо не помиляюся дивіденд залежно від виробника.
Я хотів би дізнатися ������