Результати 1-7 з 7

Обговорення: Розгляду в строк

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2015
    Повідомлення
    279

Розгляду в строк

Доброго ранку форум,так як днями мене закінчується строк розгляду у мене є сумніви на його результат!!!!!
    Практично блок управління не більш ніж оригінальний і на панелі приладів показує мені помилку code,подушка безпеки,і контрольна лампа двигуна,може пройти доопрацювання?! Роблять історії?!?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Як правило, для контрольні лампи горять на панелі esp, подушки безпеки або abs роблять розповіді

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2016
    Повідомлення
    207
    я неправильно пост був для frenk85

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2016
    Повідомлення
    207
    привіт errecinque....ми повинні виправити ті індикатори, з мого боку вона з'єднується з двигуном і ви не можете відмовитися.

на кліо у моєї супутниці, вони не пройшли перевірку в перший раз, тому що у мене лампа подушки безпеки горить, у мене датчик зіткнення не працює, і вони зробили мені багато проблем.

я намагався в якийсь інший центр, редакція ж саме.

Що стосується індикатор code, ок не можуть тебе проблеми, я знаю, для інших рішення, і робите ви, що все, що стосується безпеки, як гальма передні та задні, подушки безпеки, вихлопна,двигун і підвіска в порядку.
    Тут не проводять капітальний ремонт, якщо, наприклад, у мене навушники зламані, суглоби або підвіски або.

для того, щоб контрольна лампа двигуна вирішить проблему або використовуйте dtc remover для відключення.

для того, щоб подушки безпеки не знаю що машини для але я вирішив на даний момент імітуючи датчик зіткнення для того, щоб ви не були DTC.

У разі, якщо датчики зіткнення clio мені і просто резистор 100hom потім я замовив і замінив.

Я кажу тобі, що не є інформація про те, що має бути на місці чи ні, тому що кожен тут діють правила, як здається, або, якщо вони винаходять нові і, на жаль, вони вирішили, хоча б, що не знайти душі, pia, що є в кроках вище.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jun 2016
    Повідомлення
    74
    залежить трохи від майстерні в майстерню, навіть якщо вони стали більш суворими з новими правилами включена камера і т. д... і т. д.. я бачив проштовхнути автомобіль із контрольні лампи горять, як abs і подушки безпеки не сказати

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2016
    Повідомлення
    207
    мова, і що у цій дірі міста, де ще мало живе більшість неосвічених людей з великими комплексами неповноцінності і, отже, згідно з яким ти йдеш на їхню думку, вони мають право вирішувати, якщо перейти чи ні і це змушує мене inc....король і не мало.

Тут знають все і я всіх юристів та експертів за правилами, а тебе рубають p...тов і роблять те, що захочу!.....Якщо, однак, перейти з і знайомих і друзів, то й зовсім інше, тебе минають, навіть якщо ти береш її до поштовх!.

Вони вистрибують з правилами неіснуючі або винаходять нові, я згоден з правилами без винятку, щоб ніхто, повинні дотримуватися не тому, що так довго для але для того, щоб питання безпеки, і вони в повній згоді.

Але з мого боку, і щось страшне.

зрештою, я думаю, що" да ладно, це я, що я ставлю неправильний шлях, я роблю те, що мені не потрібно і з цього ведуть себе так", але коли чув інші відгуки, ідентичних або гірше, то не більше людини, але саме їх str....лі!

Країна відстій!!!....мені іноді соромно, що італійський і, що ще гірше-сардо!!!!......на щастя, все не так!

Ніколи ніколи ніколи не піду на переваги клієнта, я завжди був неупередженим при всьому пропоную те ж саме, служачи в той же спосіб все....тут і речі, абсурд!.

Ж саме, що для допуску на водні, по всій італії роблять, у цій дірі міста немає!.....і незаконно!.....з розуму зійти!.

Коли весь світ піде до електричних, через пару років тут прийдемо до idrogento, завжди, що ви не повернетеся на пару, або ще гірше з вагонами!......місто М...............

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jun 2016
    Повідомлення
    74
    Тут ми, на щастя, ще є і ви праві, не з усіма, але на певні аспекти, є абсурдними, що я ніколи не розумів, чому не роблять CO у вантажівки, що редакція зобов'язана щороку, і навіть якщо вони роблять велику вечірку нікого не хвилює, і тоді роблять історію, якщо у мене це трохи вище порога ці речі, які я не розумію

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •