Хлопці, прошу вибачення, у мене grande punto 1.3 75cv mj6f3, і я, ляснувши голову, щоб збільшити rail, я змінив біт від 775 до 900, врівноважений час вприскування і приніс в рампі до 1600, від діагностики fiat приходить до нас, але відразу ж вимикається, приносячи p088, тиск на флейті, хто може мені допомогти, будь ласка? дякую
ось оригінал і доказ того, що я роблю в даний час, я поставив біт від 775 до 900, але нічого... ще раз спасибі
Якщо згас, тому що значення, яке підтримує датчик занадто високо, опускається до 1500 і подивитися, як піде. На жаль, не можу побачити файл, але це щось на зразок
Датчик на рампі? Я змінив два обмежувача, призначених тому, але вони обоє були встановлені в 1600 бар, як мапу rail я змінив те, що ecm називається обмежувач тиску #1, який йде від 08E75A в 08E832...Може бути, я помиляюся, щоб змінити щось, спасибі, хлопці за допомогу, я не хотів, щоб допомогти ніхто, крім вас..
добрий вечір, хлопці,
хтось з вас ніколи не перебудувала датчик тиску turbo з одного, що дозволяє більшу читання тиску?