Хлопці, вибачте за затримку, але врешті був, як ялина сказав вам потрапити вода в ебу і та або. Замінити іншим, а потім і матч спокійно. Ще раз спасибі
Хлопці, вибачте за затримку, але врешті був, як ялина сказав вам потрапити вода в ебу і та або. Замінити іншим, а потім і матч спокійно. Ще раз спасибі
Ecu пошкоджену з проникнення води..
перевірка демонтувати батарею і ебу нижній стороні
сталося 6 місяців тому, на одній з іншого прихід за рахунок заміни повітряного фільтра без демонтажу, щоб зробити простір..
на додаток зробіть сканування конкурувати модуль контролює управління багатофункціональний 1 & 2 в моторному відсіку навіть якщо без кришки потрапляє вода
"єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."
Абсурд!!!повинна бути загерметизована для того щоб запобігти вологи і рідин.
Проблема створюється в процесі обслуговування від оператора, і не народилася пошкоджену..
IMG-20161122-WA0002.jpg
"єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."
[QUOTE=cinqueturbo;127428]проблема створюється в процесі обслуговування від оператора, і не народилася пошкоджену..
а ось тепер ми.....і чорт візьми я думаю,....у мене є причина, щоб зробити з мене речі!....божевільний......