Результати 1-10 з 10

Обговорення: Doblo 1.9 d 2001

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Німеччина
    Повідомлення
    105

Doblo 1.9 d 2001

Привіт, хлопці, я на цей doblò, що говорить "перевірити положення ротора P0252".
    Машина вимикалася в холодний і теплий, і був не в змозі витримати мінімум.
    Я поміняв насос високого тиску, тепер автомобіль добре і витримує мінімум.
    Єдине, що іноді до вильоту залишається контрольна лампа двигуна і свічок розжарювання горить і авто не розганяється.
    Якщо я вимикаю машину і рушить прискорення дефект зникає. Хтось може допомогти?
    заздалегідь спасибі всім

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січ 2016
    Повідомлення
    26
    Насос високого тиску на' doblo 1900 дизель мене не виходить.завод bosch або Луки?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2016
    Повідомлення
    207
    Citazione Спочатку Написав Marcuc Visualizza Messaggio
    Привіт, хлопці, я на цей doblò, що говорить "перевірити положення ротора P0252".
    Машина вимикалася в холодний і теплий, і був не в змозі витримати мінімум.
    Я поміняв насос високого тиску, тепер автомобіль добре і витримує мінімум.
    Єдине, що іноді до вильоту залишається контрольна лампа двигуна і свічок розжарювання горить і авто не розганяється.
    Якщо я вимикаю машину і рушить прискорення дефект зникає. Хтось може допомогти?
    заздалегідь спасибі всім
    привіт marcuc але помилка зникла після заміни насоса?....насос і використовується, і капітальний ремонт?
    Я не хочу, що ти злий жарт новий насос ap.
    Якщо у тебе горить ти повинен також мати DTC теоретично.

Я розгляну насос....сумніваюся, що він працює в борг.
    Я знаю, хто дурний, щоб запитати, але іноді ви не думаєте.
    ти видалив перед коди несправностей і подивитися, який виникає?
    Для того, щоб досвід ніколи не дає впевненості на першому DTC, що я читаю....ворота і очікую, що ви riprensenti проблема, тому що не знаєш, і того, новий або старий....дуже часто буває, що деякі машини роблять роботу на авто і "забувають" стерти DTC, які зберігаються, навіть якщо проблема не буде вирішена.
    Стій і слухай когось іншого.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    і проблема, яка існує на завод лукас, як правило, є насос.
    уго ---- президент A.E.P.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2016
    Повідомлення
    207
    Citazione Спочатку Написав ugoboss Visualizza Messaggio
    і проблема, яка існує на завод лукас, як правило, є насос.
    згоден.....насос несправний, зазвичай, коли купуються запчастини цього типу, і все краще і краще,у вашому випадку,щоб перевірити насос pompista.

стирає всі коди несправностей та моніторингу з самописця, якщо ви є його власником,....якщо загоряються світлові індикатори повинні бути також DTC.

якщо закони навколо ugoboss, так і серед більш досвідчених, що знайдеш....від прямої.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Німеччина
    Повідомлення
    105
    привіт, хлопці, спасибі, що відповіли на мій запит. У будь-якому випадку це завод лукас і насос, який у мене встановлений капітально. dtc, я їх видалив, перш ніж почати змінювати насос і повторно при першому введенні в дію насос, капітальний ремонт. Зараз машина йде і не ресен помилку.
    Відбувається тільки в рух без accelerla. код dtc полягає в тому, що я написав вище

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    Перевірте дуже ретельно ступені насоса..
    На pratola serra атмосферне, з насосом Лукас зрозумів, що навіть з посиланнями всі вишикувалися в той момент, натягни ремінь "краде кошти зуб" на грм(я на 2-3 градуси, а це не мало) краще переконатися з допомогою спеціального обладнання..
    Якщо фази газорозподілу, є OK перевірте датчик голки в інжектор з проводом вилку і перевірити безперервність ом датчика..
    Якщо у тебе немає значення, потрібно зібрати новий інжектор з датчиком...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2014
    Болга
    Німеччина
    Повідомлення
    105
    Citazione Спочатку Написав манро Visualizza Messaggio
    Перевірте дуже ретельно ступені насоса..
    На pratola serra атмосферне, з насосом Лукас зрозумів, що навіть з посиланнями всі вишикувалися в той момент, натягни ремінь "краде кошти зуб" на грм(я на 2-3 градуси, а це не мало) краще переконатися з допомогою спеціального обладнання..
    Якщо фази газорозподілу, є OK перевірте датчик голки в інжектор з проводом вилку і перевірити безперервність ом датчика..
    Якщо у тебе немає значення, потрібно зібрати новий інжектор з датчиком...

ремінь я тугий з шків насоса блокується за допомогою спеціальних болтів. один йде угвинчується в головку блоку циліндрів, а інший йде до зафіксувати шків на стадії з насосом. я заявляю сказати, що я повинен був передбачати небагато, враховуючи, що з етапу оригінальна машина з працею, починаючи, і це було "відкладено". ви говорите, що може залежати від інжектора?
    ці дні у мене машина завжди зі мною, і якщо б не прискорення на старті автомобіль важко починати

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jan 2017
    Повідомлення
    6
    Citazione Спочатку Написав Marcuc Visualizza Messaggio
    ремінь я тугий з шків насоса блокується за допомогою спеціальних болтів. один йде угвинчується в головку блоку циліндрів, а інший йде до зафіксувати шків на стадії з насосом. я заявляю сказати, що я повинен був передбачати небагато, враховуючи, що з етапу оригінальна машина з працею, починаючи, і це було "відкладено". ви говорите, що може залежати від інжектора?
    ці дні у мене машина завжди зі мною, і якщо б не прискорення на старті автомобіль важко починати
    Я заздалегідь, можливо, трохи занадто?

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    Ти застряг насос з болта, але, колінчастого вала і распредвала були вільні рухатися..
    Покладіть точних посилань дерев ви побачите, що бон зможеш поставити болти ділянки/блок..

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •