Сторінка 85 з 106 PrimaПеред ... 3575838485868795 ... ОстаннєUltima
Результати з 841 по 850 з 1107

Перегляду "Гібрид"

Banned
    Дата Реєстрації
    Січень 2016
    Повідомлення
    99
    Citazione Спочатку Написав Errecinque Visualizza Messaggio
    Заберу ка питання, щоб прояснити раз і назавжди одну річ, на якій також damos не ясні, і то, якщо на цих ecu карти з осі обертання двигуна, оборотів в хвилину ви читаєте в звичайному сенсі, або справа наліво. Добре те, що вісь Y представляє криві, які ви бачите в 2d, але кожної точки кривої по осі Х, як інтерпретуються? Тому що навіть якщо я виберу карту в winols, навіть поставивши відображення 2d або з'являтися mirror map рахунку не повертаються......
    У сенсі, не повертаються рахунків? Тузи від sx до dx , Z , тобто карту, з правостороннім розташуванням керма ліво -

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Citazione Спочатку Написав dragusdrake Visualizza Messaggio
    У сенсі, не повертаються рахунків? Тузи від sx до dx , Z , тобто карту, з правостороннім розташуванням керма ліво -
    Якщо ви виберете карту і відкрити F властивості, наприклад, тиск в рампі, потім з WinOLS Дивитися в текст, тобто в табличній навіть якщо ти скажеш переглядати в 2d або mirror map осі не йдуть на її місці з віссю z

Banned
    Дата Реєстрації
    Січень 2016
    Повідомлення
    99
    Citazione Спочатку Написав Errecinque Visualizza Messaggio
    Якщо ви виберете карту і відкрити F властивості, наприклад, тиск в рампі, потім з WinOLS Дивитися в текст, тобто в табличній навіть якщо ти скажеш переглядати в 2d або mirror map осі не йдуть на її місці з віссю z
    Тому що вони, навпаки, "двічі"
    У табличній ти не помічаєш, тому що не тільки там, потрібно читати справа на ліво -, але і знизу вгору

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    63
    Хлопці, прошу вибачення, у мене grande punto 1.3 75cv mj6f3, і я, ляснувши голову, щоб збільшити rail, я змінив біт від 775 до 900, врівноважений час вприскування і приніс в рампі до 1600, від діагностики fiat приходить до нас, але відразу ж вимикається, приносячи p088, тиск на флейті, хто може мені допомогти, будь ласка? дякую

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    В Регіоні Калабрія
    Et
    39
    Повідомлення
    Капітал 1146
    Citazione Спочатку Написав Xtreme0303 Visualizza Messaggio
    Хлопці, прошу вибачення, у мене grande punto 1.3 75cv mj6f3, і я, ляснувши голову, щоб збільшити rail, я змінив біт від 775 до 900, врівноважений час вприскування і приніс в рампі до 1600, від діагностики fiat приходить до нас, але відразу ж вимикається, приносячи p088, тиск на флейті, хто може мені допомогти, будь ласка? дякую
    поштовий файл..
    Терпіння і чеснота сильних..

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    63
    ось оригінал і доказ того, що я роблю в даний час, я поставив біт від 775 до 900, але нічого... ще раз спасибі
    File Allegati Файл Вкладення

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    В Регіоні Калабрія
    Et
    39
    Повідомлення
    Капітал 1146
    Citazione Спочатку Написав Xtreme0303 Visualizza Messaggio
    ось оригінал і доказ того, що я роблю в даний час, я поставив біт від 775 до 900, але нічого... ще раз спасибі
    карта обмежувач rail 08E578-08E636
    біт обмеження 08E6A8
    адаптувати карту тиску в рампі
    Терпіння і чеснота сильних..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2014
    Болга
    Ночера
    Повідомлення
    191
    Якщо згас, тому що значення, яке підтримує датчик занадто високо, опускається до 1500 і подивитися, як піде. На жаль, не можу побачити файл, але це щось на зразок

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    63
    Датчик на рампі? Я змінив два обмежувача, призначених тому, але вони обоє були встановлені в 1600 бар, як мапу rail я змінив те, що ecm називається обмежувач тиску #1, який йде від 08E75A в 08E832...Може бути, я помиляюся, щоб змінити щось, спасибі, хлопці за допомогу, я не хотів, щоб допомогти ніхто, крім вас..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2015
    Повідомлення
    114
    добрий вечір, хлопці,
    хтось з вас ніколи не перебудувала датчик тиску turbo з одного, що дозволяє більшу читання тиску?

Сторінка 85 з 106 PrimaПеред ... 3575838485868795 ... ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •