Результати 1-3 з 3

Обговорення: Проблема gran vitara

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    277

Проблема gran vitara

Привіт всім, у мене проблема з цієї машини загоряється несправність двигуна і індикатор і опору додаю фото... на діагностиці датчик керування клапаном egr microfreni постійний, але клапан egr, замінили на новий... очистити пам'ять несправностей гасне все, як тільки я кладу його в рух, з'являється відразу ж індикатор опору і через деякий час цей двигун .. наперед дякую ..
    Immagini Allegate Прикріплених Зображень

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di fuorigiri
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    186
    привіт, перш, ніж що-небудь перевір джгут проводів, який йде від ебу до клапана egr
    Якщо ви не помиляєтеся ніколи не означає, що ви не вирішуючи проблему дійсно важко. І те, і серйозна помиляюся

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2016
    Повідомлення
    207
    привіт freddyecu що б точно знати?....мені здається, що всі відповіді є в діагноз.

повідомлення про помилку типу" постійний" і ясно, що не існує зв'язку, які можуть бути різні речі, в тому числі, в більшості випадків, погані контакти у проводів перервані.

Коли і interminttente часто і несправний датчик чи завжди для проблем контактів.

те ж саме і для ерг. те, що було замінено не і сказав, що тепер все залежить від чогось іншого.

Для того, щоб, як я бачу, є 2 різні проблеми!.....я, здається, ясно.

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •