Сторінка 1 з 8 123 ... ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 81

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    106

зміна обмежувача димності - поріг лямбда-alfa 159 1.9 16v 150cv

Привіт, хлопці,
    я вже mappetta, що йде досить добре на моїй alfa 159 1.9 16v 150cv. Єдина зміна механіки було внесено видалення DPF, з прямою трубою. Потім були відключені регенерації і закриття EGR. Для решти карта не крайня.
    Те, що я прочитав і перечитав повідомлення редагувати обмежувачі димність(лямбда), яка в моїй карті є оригінальними. Я читав, що, змінивши значення, машина йде краще на низьких і т. д. і т. д. і враховуючи, що це дуже повільно, між 1000 і 2000 оборотів (я думаю що це пов'язано з відсутністю dpf і до того, що swirl були заблоковані) хотілося б поліпшити ситуацію.
    Я використовую ECM TITANIUM і ці карти (їх 2) називає обмежувач димності - поріг лямбда верхня і поріг лямбда-нижче.
    Чесно кажучи, не знаю, як це змінити...я читав, що деякі ставлять у команду до 1 (це правильно з dpf видалений?) але я не знаю, для практичних цілей, як це робиться. На жаль, не можу переглянути карти інших, в іншому випадку я б не став турбувати вас.
    Деякі душі, pia відправити мені фотографію, наприклад ? не претендую, хто знає, що...право змінювати ці параметри, щоб переконатися, що машина їде краще .
    спасибі заздалегідь

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    перенести обговорення в розділ, більш адекватний,для решти можу сказати, що в залежності від того, що ти хочеш отримати, не я ці карти, де втрутитися і що на даний момент я раджу тобі залишити,крім того, не маючи необхідних вимог також будь-які зображення ви не можете її переглянути, але якщо ви хочете дізнатися більше починає прикріпити свій fiel орі і mod, і так хтось може дати якусь пораду, щоб поліпшити карту і, можливо, вирішити вашу проблему.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    106
    Citazione Спочатку Написав msport (exil77grande) Visualizza Messaggio
    перенести обговорення в розділ, більш адекватний,для решти можу сказати, що в залежності від того, що ти хочеш отримати, не я ці карти, де втрутитися і що на даний момент я раджу тобі залишити,крім того, не маючи необхідних вимог також будь-які зображення ви не можете її переглянути, але якщо ви хочете дізнатися більше починає прикріпити свій fiel орі і mod, і так хтось може дати якусь пораду, щоб поліпшити карту і, можливо, вирішити вашу проблему.
    тут представлені карти.
    видно, що карти дим не служать для підвищення готовності до низькими цінами , то для чого вони потрібні?
    дякую
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 14-10-2016 до 17:05

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    106
    я сподіваюся, що мені хтось міг допомогти зрозуміти, де краще ! Але я зробив пошук на форумі, і деякі говорять, що поміняти значення карт дим впливає на продуктивність...boooo
    ps. якщо ви помітили, обмежувач крутного моменту, трохи дивно, чому між 1750 2750 об / хв приблизно, муфта пробуксовує трохи...
    не знаю, якщо в кінці прослизання зчеплення також від інших факторів!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Citazione Спочатку Написав maxgen Visualizza Messaggio
    я сподіваюся, що мені хтось міг допомогти зрозуміти, де краще ! Але я зробив пошук на форумі, і деякі говорять, що поміняти значення карт дим впливає на продуктивність...boooo
    ps. якщо ви помітили, обмежувач крутного моменту, трохи дивно, чому між 1750 2750 об / хв приблизно, муфта пробуксовує трохи...
    не знаю, якщо в кінці прослизання зчеплення також від інших факторів!
    ну, якщо у вас вже є зчеплення, що сани, якщо ви хочете більше готовності до педалі, спочатку змінити, тому що, по мені, так для початку я карти педаль, ви зробили погано, ви дали мало приріст на низьких оборотах і низький відсоток, і ви збільшили від 5000rpm в на, що не потрібно нічого робити, і, відповідно, коректувати і lim пара на запит, що ви робите на педаль. Пара для першої і другої передач ліберальні, як в інших передачах. Q. t уприскуваного палива розрахована на 100 мм3, і ви можете повернути його в чому ти не підняв lim iq драйвер. turbo, ви можете піднятися до 150 пунктів. змінюваною геометрією, як ти це зробив, не треба нічого.
    від 1E3198 є 4 карти 25x1, що ти поставив в нуль (навіть у ВР у вас житло-від 25 до 0 поклади на місце), що я хотів би знати, що означають (не panettoni egr)

З належним сумлінням, це тільки мої думки

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    106
    Citazione Спочатку Написав Errecinque Visualizza Messaggio
    ну, якщо у вас вже є зчеплення, що сани, якщо ви хочете більше готовності до педалі, спочатку змінити, тому що, по мені, так для початку я карти педаль, ви зробили погано, ви дали мало приріст на низьких оборотах і низький відсоток, і ви збільшили від 5000rpm в на, що не потрібно нічого робити, і, відповідно, коректувати і lim пара на запит, що ви робите на педаль. Пара для першої і другої передач ліберальні, як в інших передачах. Q. t уприскуваного палива розрахована на 100 мм3, і ви можете повернути його в чому ти не підняв lim iq драйвер. turbo, ви можете піднятися до 150 пунктів. змінюваною геометрією, як ти це зробив, не треба нічого.
    від 1E3198 є 4 карти 25x1, що ти поставив в нуль (навіть у ВР у вас житло-від 25 до 0 поклади на місце), що я хотів би знати, що означають (не panettoni egr)

З належним сумлінням, це тільки мої думки
    innanzer віть спасибі за те, що втратив час на перегляд моїй карті.
    так..видно, що використання ecm titanium для карти педаль, в увазі запис під назвою "запитуваний крутний момент при стандартних умовах і "пара-запит для функції спорту і B"?
    встановлено, це ти сказав, що я боляче, тому що дав за кілька кроком на низьких оборотах і низьких процентних...але, читаючи всюди всі кажуть, що на низьких оборотах не переборщувати з кроком..в будь-якому випадку, що з логікою ти піднімеш значення? наприклад,...(кажучи у відсотках) вставати типу на 2000 оборотів на 20% і збільшити потім поступово?
    потім, як адаптується обмежувач крутного моменту в цих картах педаль?
    наприклад, якщо в 2500giri є збільшення на 6,5 % навіть у карти, педалі потрібно збільшити на 6,5% і постійно для всієї рядки?
    пара, першої і другої передач ок
    кількість пального не в порядку, як була збільшена?і, що адреса знайти lim iq драйвер?і як я можу його збільшити?
    змінною геометрією, то краще залишити оригінал?я встала, просто щетина, думаючи дати невелике поліпшення
    щодо інших карт не знаю навіть я, тому що я бачив карту, хлопець, який працює в альфа і змінити його.
    дякую

Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Citazione Спочатку Написав maxgen Visualizza Messaggio
    innanzer віть спасибі за те, що втратив час на перегляд моїй карті.
    так..видно, що використання ecm titanium для карти педаль, в увазі запис під назвою "запитуваний крутний момент при стандартних умовах і "пара-запит для функції спорту і B"?
    встановлено, це ти сказав, що я боляче, тому що дав за кілька кроком на низьких оборотах і низьких процентних...але, читаючи всюди всі кажуть, що на низьких оборотах не переборщувати з кроком..в будь-якому випадку, що з логікою ти піднімеш значення? наприклад,...(кажучи у відсотках) вставати типу на 2000 оборотів на 20% і збільшити потім поступово?
    потім, як адаптується обмежувач крутного моменту в цих картах педаль?
    наприклад, якщо в 2500giri є збільшення на 6,5 % навіть у карти, педалі потрібно збільшити на 6,5% і постійно для всієї рядки?
    пара, першої і другої передач ок
    кількість пального не в порядку, як була збільшена?і, що адреса знайти lim iq драйвер?і як я можу його збільшити?
    змінною геометрією, то краще залишити оригінал?я встала, просто щетина, думаючи дати невелике поліпшення
    щодо інших карт не знаю навіть я, тому що я бачив карту, хлопець, який працює в альфа і змінити його.
    дякую
    Не збільшити на низьких обертах,це правда, але ти збільшила з 400 оборотів в хвилину....
    Якщо вам подобається чутлива педаль потрібно ігор, щоб 1000/1500 і від 10% педалі. Очевидно, не переборщити і піти в зростання до 100%, де поставити все на максимальне значення крутного моменту, які ви хочете обійняти. Обмежувач крутного моменту, то ****** від 2000-2500 в на. Якщо у мене є деякі проблеми з заметами потім змінити це, щоб руху. І в будь-якому випадку, необхідно зробити багато проб, щоб знайти правильний відчуття, що тобі подобається

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    106
    Ок, спасибі.
    Просто, щоб краще зрозуміти значення, які слід виправити на карту педаль...
    Спочатку відповідні карти на вени titanium я цю цитату на попередній пост?
    Крім того, починаючи з 10% педалі і від 1000/1500giri з кроком, що я повинен почати саме? Тип для esempiodal 12% і отримати до 25%? Про обмежувач крутного моменту я не зрозумів. Дякую

Забув ще дещо... те, що між 1000 і 1800 обертів приблизно машина зовсім померла, може залежати від того, з мапу якщо занадто багато жиру в цьому діапазоні, а потім втопивши педаль газу має тенденцію коливатися? Це міркування типовою, коли ви зіставляєте бу мотоциклів. Не знаю, чи варто навіть для машин. Саме для цього я думав, що ви повинні змінити мапу лямбда-верхньої і нижньої (дзвінки, так з ecm titanium). У будь-якому випадку, для чого потрібні ці карти, і, як ви зміните? Те, що не буде мати більше Dpf, як фізично, так і електронно, мені здається, у нас є зв'язок з ними.
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 14-10-2016 до 17:16

Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Карти лямбда служать для того, щоб зберегти співвідношення afr в кілька кроків.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    106
    Так що не варто чіпати? І інші мої запитання? :-)

Сторінка 1 з 8 123 ... ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •