Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12
Результати з 11 по 13 з 13

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giuseppe89
    Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    494
    Cinqueturbo мені поради, щоб скопіювати тільки ті обмежувачі, згадані вами, або навіть іншим, що я знайшов?я думаю, більш точне регулювання все вірно? інше питання,для фази уприскування, регулювання також, як і 105?я знаю, що паливні інжектори відрізняються від 90 чи я помиляюся?або краще moddare поточну карту? даю пару градусів для максимальної iq від 3000 об / хв?і пробач, якщо я порушу ще з питаннями, але у мене є, що я начебто вчора ввечері:я читала і перечитувала потік "multijet вчитися" і я залишилася одна ідея, трохи заплуталася до читання різні карти,те, що я питаю у вас є damos певного файлу 6f3, дивлячись на карти в winols відображаються в до правильно чи є завжди читати навпаки?я можу довіряти інформації в шашки чи ні?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав giuseppe89 Visualizza Messaggio
    Cinqueturbo мені поради, щоб скопіювати тільки ті обмежувачі, згадані вами, або навіть іншим, що я знайшов?я думаю, більш точне регулювання все вірно? інше питання,для фази уприскування, регулювання також, як і 105?я знаю, що паливні інжектори відрізняються від 90 чи я помиляюся?або краще moddare поточну карту? даю пару градусів для максимальної iq від 3000 об / хв?і пробач, якщо я порушу ще з питаннями, але у мене є, що я начебто вчора ввечері:я читала і перечитувала потік "multijet вчитися" і я залишилася одна ідея, трохи заплуталася до читання різні карти,те, що я питаю у вас є damos певного файлу 6f3, дивлячись на карти в winols відображаються в до правильно чи є завжди читати навпаки?я можу довіряти інформації в шашки чи ні?
    На авто акції скопіюйте та вставте як 1 крок, і краще, але, звичайно, і як сукня на замовлення, так що часу і зусиль..
    Показники карти і дуже суперечливі і в шашки і в різних Потоках, які знаходяться навколо..
    я повинен був зробити багато тестів, щоб прийти до висновку, і тому займає від всіх просто робити тести і йти логіки..
    у мод-файли, які ви завантажили на додаток до недоліки ви бачите недоліки від недосвідченості, може бути, але я тобі гарантую на авто в наявності чи добре ж..
    пише, що увага, аж до 2500, а також від умов їзди і від SW ECU, і, особливо, мод час інджі, що ви зробили.. з очей і подумай на
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giuseppe89
    Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    494
    Спасибі cinqueturbo, принаймні, тепер я знаю, що я не повинен сліпо довіряти damos. На жаль, не маючи можливості зробити тест (авто не існує у мене під) я вважаю себе більше запитань, ніж доказів. Я знаю, що я повинен купити 1.3 mjt ха-ха дякую за поради cinqueturbo добрий день!

Сторінка 2 з 2 PrimaПеред 12

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •