Сторінка 3 з 3 PrimaПеред 123
Результати з 21 по 29 29

Обговорення: Saab 1.9 Ttl edc16c39

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Citazione Спочатку Написав Vega25 Visualizza Messaggio
    І на що я дивлюся, то за адресою 1e9d76?

перевернутий map of driver's behaviour for conventional трансмісії managment

не чіпати

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2015
    Повідомлення
    39
    Citazione Спочатку Написав Errecinque Visualizza Messaggio
    перевернутий map of driver's behaviour for conventional трансмісії managment

не чіпати
    Ок...я знаю неприємні речі

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2015
    Повідомлення
    39
    Між тим, завдяки Errecinque. Я поняття не маю, як читати карту, що ви мені вказали, але це вже крок вперед. Знати, так і не відповів також на запитання про обмежувач на обмін? Ще раз спасибі

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2015
    Повідомлення
    39
    Карта перетворення починає 1D0226. І перевищує вже 100mm3. Час вже розраховані для 100mm3... Так що потрібно думати, щоб розблокувати lim iq і покласти в 100mm3 таким чином, щоб використовувати ці карти
    Думаю, занадто багато, щоб запитати але, якщо б це було можливо, щодо яких є значення, що я дивлюся на цю карту? Бачу два БЖ, один з яких повинен бути нм. Я не розумію, що це інший БЖ і що буде далі, особливо. Якщо у мене є ти правий все в порядку.

Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Ви використовували Тільки для defap...dtc прокласти, egr активна і, нарешті, в нижній частині, мені здається, карта як edc16c39 opel. Існує свого роду подвійний спалаху в читанні bdm, що ваш файл, ліжко в послідовний, не бачиш. Тепер не знаю, що сказати з упевненістю, якщо всі карти, що зміни повинні бути скопійовані, навіть на тих, що потрібно читати і писати в bdm. але я хотів зробити слайд шоу

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2015
    Повідомлення
    39
    Ви використовували Тільки для defap...dtc прокласти, egr активна і, нарешті, в нижній частині, мені здається, карта як edc16c39 opel. Існує свого роду подвійний спалаху в читанні bdm, що ваш файл, ліжко в послідовний, не бачиш. Тепер не знаю, що сказати з упевненістю, якщо всі карти, що зміни повинні бути скопійовані, навіть на тих, що потрібно читати і писати в bdm. але я хотів зробити слайд шоу
    Карта, яку я послав тобі насправді не бита fap активні, але все інше-це оригінальний, принаймні, я думаю. Для решти можу сказати, що навантаження в послідовний деякі зміни, зроблені мною, відчувають себе. Не знаю, якщо це значить що-то за те, що він говорить подвійним спалахом....

Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Citazione Спочатку Написав Vega25 Visualizza Messaggio
    Карта, яку я послав тобі насправді не бита fap активні, але все інше-це оригінальний, принаймні, я думаю. Для решти можу сказати, що навантаження в послідовний деякі зміни, зроблені мною, відчувають себе. Не знаю, якщо це значить що-то за те, що він говорить подвійним спалахом....
    Крім того, я думаю, якщо в режимі очікування...я хотів би, що хтось є, дайте підтвердження

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2015
    Повідомлення
    39
    Всім привіт, хто-небудь дайте відгук на цю карту? Я роблю небагато досвіду, але я не хотів би втратити двигун.
    280117.rar

Додаю карту, зміни в який, однак, змінюється також.

Ori перебудований SAAB 93 180cv.rar

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2015
    Повідомлення
    39
    Хлопці, не дуже багато, однак, якщо немає, я не розумію

Сторінка 3 з 3 PrimaПеред 123

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді