Ви перевірили, сміття?
Ви перевірили, сміття?
"єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."
Зробив тест, відходів
1 300
2 50 унікальний капітальний ремонт
3 cl 450
4 1.5 l
Я думаю, що л, інжектор обвинувачення є 4
Bee я б сказав, що і не тільки у мене проблеми.. але для того, щоб привести в рух ти повинен розібратися з ним..
"єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."
вибачте, ви дозволите мені одне питання.
У мене є друг, з 166 5 циліндрів, що була проблема в паливній рампі.
Роздратувала мене і кількох експертів, але врешті-решт я вирішив сам.
Введення в експлуатацію мотоцикл був на 4, тому що там був інжектор, щось не так, я краще на лавці був, здавалося б, ідеально підходить в той час як на автомобілі не працювала.
У мене склалося враження, що вона була в короткій і справді, його поглинання була значно вище, ніж його поглинання нормальної до мінімуму, тому що потім на певну кількість кіл, або добре.
Дефект абсурд!.......він змусив мене вийти з голови!.
Справа в тому, що машина для запуску без проблем!......тим не менше система і завжди.
як і можливо, що інжектор несправності запобіжите провертання в той час як в тяги працює належним чином??.....є кілька версій в рампі??
забуваю сказати, у мене не було DTC!....я не знаю, як пояснити, і не є і ніколи не була зачеплена!.
Інжектор, капітальний ремонт ідеальне авто....спасибі всім...
так, але я хотів би зрозуміти, чому така система з інжектором, не працює для мене заводився, хоча і в 4 і в цьому випадку немає.
Для мустанг....у разі вашої 166 л, інжектор не працює, то в 4 буде матч...в моєму випадку були форсунки, що втратив багато палива/тиск....тому, не досягнувши потрібного тиску в рампі, форсунки не відкриває...це було зі стартером...
У тяги насос високого тиску є більш потужним, і міг запалити...
У будь-якому випадку я думаю, що вкидання гівна на вентилятор для власників даного авто. Я кажу про куга 2011 року з форсунок delphi встановлені анке на пежо. 130 000 км, 1 інжектор пробила, і ще 3, які стоять на цій вулиці. Буде модель, інжектор, схильний до передчасного зносу???hihih