Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 22
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Ви перевірили, сміття?
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2014
    Повідомлення
    187
    Citazione Спочатку Написав riox80 Visualizza Messaggio
    Оновлення.....я зняв інжектор і д я по всьому світу віддають залишкову кермо.....я помітив, що в момент пуску двигуна не бризкає......мені прийшли сумніви, перевірте напругу.....хто-небудь знає точно, в 2 дроти, яка напруга приходить? Грац хлопці
    не бризкає, тому що я не досить prex rail і ебу не дає команду на форсунки. зроби перевірки, що ви перерахували

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2016
    Повідомлення
    149
    Зробив тест, відходів
    1 300
    2 50 унікальний капітальний ремонт
    3 cl 450
    4 1.5 l
    Я думаю, що л, інжектор обвинувачення є 4

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Bee я б сказав, що і не тільки у мене проблеми.. але для того, щоб привести в рух ти повинен розібратися з ним..
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2016
    Повідомлення
    207
    вибачте, ви дозволите мені одне питання.

У мене є друг, з 166 5 циліндрів, що була проблема в паливній рампі.
    Роздратувала мене і кількох експертів, але врешті-решт я вирішив сам.

Введення в експлуатацію мотоцикл був на 4, тому що там був інжектор, щось не так, я краще на лавці був, здавалося б, ідеально підходить в той час як на автомобілі не працювала.

У мене склалося враження, що вона була в короткій і справді, його поглинання була значно вище, ніж його поглинання нормальної до мінімуму, тому що потім на певну кількість кіл, або добре.

Дефект абсурд!.......він змусив мене вийти з голови!.

Справа в тому, що машина для запуску без проблем!......тим не менше система і завжди.

як і можливо, що інжектор несправності запобіжите провертання в той час як в тяги працює належним чином??.....є кілька версій в рампі??

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2016
    Повідомлення
    207
    забуваю сказати, у мене не було DTC!....я не знаю, як пояснити, і не є і ніколи не була зачеплена!.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2016
    Повідомлення
    149
    Інжектор, капітальний ремонт ідеальне авто....спасибі всім...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2016
    Повідомлення
    207
    так, але я хотів би зрозуміти, чому така система з інжектором, не працює для мене заводився, хоча і в 4 і в цьому випадку немає.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2016
    Повідомлення
    149
    Для мустанг....у разі вашої 166 л, інжектор не працює, то в 4 буде матч...в моєму випадку були форсунки, що втратив багато палива/тиск....тому, не досягнувши потрібного тиску в рампі, форсунки не відкриває...це було зі стартером...
    У тяги насос високого тиску є більш потужним, і міг запалити...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2016
    Повідомлення
    149
    У будь-якому випадку я думаю, що вкидання гівна на вентилятор для власників даного авто. Я кажу про куга 2011 року з форсунок delphi встановлені анке на пежо. 130 000 км, 1 інжектор пробила, і ще 3, які стоять на цій вулиці. Буде модель, інжектор, схильний до передчасного зносу???hihih

Сторінка 2 з 3 PrimaПеред 123 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •