Стр. 21 з 23 PrimaПеред ... 111920212223 ОстаннєUltima
Результати 201 210 221
    НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2016
    Повідомлення
    67
    Потім ви говорите мені, що для цієї області змінено я можу бути спокійний? Якщо необхідно змінити подумають програми в автомат? Без, що я вправляю рукою?
    Для gui Для водіння, що стосуються клапани вихором, я, звичайно, цікавить, але я все ще не можу дивитися, на жаль.
    Інше питання ще, після внесення цієї зміни в ебу, щоб залишитися в будь-якому випадку, навіть в ****llo програмне забезпечення, клапани завжди відкриті, (мені, у всякому разі, були видалені фізично), ви можете помітити якоїсь різниці з точки зору реакції на прискорення? Я, на жаль, відомо небагато вакууму, А потім поштовх, близько 3000 оборотів.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав Errecinque Visualizza Messaggio
    Та IMG додається класична вітальня cks edc16 (принаймні ті, що я бачив до сих пір я більше їх) . І ми говоримо про двигунах альфа mj. Навіть те, за що питав користувач вище, 147 і має тільки egr off, жоден інший мод на додаток до cks, що ви бачите в нижній частині
    Як я вже писав автомобіль не заводився більше..
    і контрольна сума, як правило, 1-3 Бита, не весь парад...
    і скажи мені, що змінюється між EDC16 АЛЬФА-VW, MB і т. д.???
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Citazione Спочатку Написав cinqueturbo Visualizza Messaggio
    Як я вже писав автомобіль не заводився більше..
    і контрольна сума, як правило, 1-3 Бита, не весь парад...
    і скажи мені, що змінюється між EDC16 АЛЬФА-VW, MB і т. д.???
    Почекай, давай по порядку. Він виклав файл з його бо вже змінено. Якщо машина їде, це означає, що контрольна сума вірна, То ми не повинні турбуватися про це. Потім берете цей файл правити, якщо він хоче відкрити swirl, і врятувати мене повторно виправлена контрольна сума. У цей момент, однак, бачив, що він говорить, що клапани видалені фізично не потрібно бити кувалдою зробити це зміна. Буде самокат зв'язати і за те, що не має помилок в ебу.

Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Ах і ще одне, якщо один і той же файл з тими ж зміни Збережіть з ECM і WinOLS порівняння побачити зони контрольної суми різні, тому що два програмного забезпечення, його вираховують по-різному.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2016
    Повідомлення
    67
    а також для того, щоб ознайомитися з і т. д. я відновлений, що в іншій області як оригінальний і пересохранить файл, який додаю нижче, щоб знати, що ви думаєте. зараз залишилася тільки мод EGR, звичайно ж, я вірю, що і як говорить errecinque, в сенсі, що у мене самокат підключений, але без клапанів, щоб завтра, коли мені доведеться переробити розсилки я хотів би замінити мій збірник з 140cv, що це все з алюмінію і без клапана, в такому разі мені доведеться зробити це зміна, вірно? але мені доведеться тримати в будь-якому випадку самокат зв'язати? або цей мод не дасть вам більше помилок?
    File Allegati Файл Вкладення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав Errecinque Visualizza Messaggio
    Почекай, давай по порядку. Він виклав файл з його бо вже змінено. Якщо машина їде, це означає, що контрольна сума вірна, То ми не повинні турбуватися про це. Потім берете цей файл правити, якщо він хоче відкрити swirl, і врятувати мене повторно виправлена контрольна сума. У цей момент, однак, бачив, що він говорить, що клапани видалені фізично не потрібно бити кувалдою зробити це зміна. Буде самокат зв'язати і за те, що не має помилок в ебу.
    Він буде використовувати благословив файл, ori, щоб порівняти їх, і працювати на свій мод чи я помиляюся?
    принаймні, що не перебудовує її і робить, як там працює, якщо ще не знає, АЗБУКА електроніки?
    як здавалося, що він зробив свій останній файл, який завантажив перевірте.. будь ласка..
    Aime говоримо, і ми не розуміємо, Errecinque..
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Citazione Спочатку Написав cinqueturbo Visualizza Messaggio
    Він буде використовувати благословив файл, ori, щоб порівняти їх, і працювати на свій мод чи я помиляюся?
    принаймні, що не перебудовує її і робить, як там працює, якщо ще не знає, АЗБУКА електроніки?
    як здавалося, що він зробив свій останній файл, який завантажив перевірте.. будь ласка..
    Aime говоримо, і ми не розуміємо, Errecinque..
    Ou білин....подивіться, що орі, він вже і виклав разом з мод з ecu, де вони тільки виключили egr. Цікаво, якщо вони були скинуті, навіть swirl, але так і не.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2016
    Повідомлення
    67
    Ви, хлопці, ви обидва наговорили більше, ніж точні, (як, наприклад, той факт, що на ABC з тюнінг ecu), ми також зрозуміли, що мій файл не має swirl відключені, так що рано чи пізно, якщо riaggungo поріг повідомлень, необхідних, і ви будете читати, я постараюся, щоб покласти його на практиці.
    Тепер питання були (але я б не хотів вийти з теми), якщо в цій області до кінця картки, що в результаті чого може бути пошкоджено або я повинен повернути, як в останньому доданому файлі, і якщо після застосування згаданої вище мод для swirl можна навіть фізично відключити привід без попередження.
    Привіт і спасибі за терпіння і відповіді, які ви дали мені досі.

Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Citazione Спочатку Написав MCDJ90 Visualizza Messaggio
    Ви, хлопці, ви обидва наговорили більше, ніж точні, (як, наприклад, той факт, що на ABC з тюнінг ecu), ми також зрозуміли, що мій файл не має swirl відключені, так що рано чи пізно, якщо riaggungo поріг повідомлень, необхідних, і ви будете читати, я постараюся, щоб покласти його на практиці.
    Тепер питання були (але я б не хотів вийти з теми), якщо в цій області до кінця картки, що в результаті чого може бути пошкоджено або я повинен повернути, як в останньому доданому файлі, і якщо після застосування згаданої вище мод для swirl можна навіть фізично відключити привід без попередження.
    Привіт і спасибі за терпіння і відповіді, які ви дали мені досі.
    Слухай тобі не зупинятися на cks, не треба, ваш файл мод на міцність речей у заключній частині змінено порівняно з файлом орі. Якщо ти тільки cks і нехай мод egr і завантаження його за допомогою інструменту, який не робить автозаміни, машина не заводилася. Так що зараз, якщо ти swirl вже зняті, не доведеться робити абсолютно нічого, якщо ти не хочеш зробити карту, щоб збільшити продуктивність. У цьому випадку просто прикладіть різні зміни, починаючи від файлів, які ви читали з egr off. Я сподіваюся, що я остаточно прояснив ситуацію

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2016
    Повідомлення
    67
    Та, спасибі, на виступі cks я зрозумів, йдеться про корекцію, і завжди бавишся, щоб зрозуміти і ознайомитися з ecm, я Помітив, що cks повинні бути всього 4 біта (я використовую дисплей з 8, якщо помиляюся, поправте), відповідно 1FDFFC до 1FDFFF, насправді, вибравши мій оригінальний файл з тієї кінцевої зоні нуль в значній мірі, виберіть пункт драйвера і т. д., і змінити це значення в руку, щоб перевірити, ті біти, остаточні саме-корекції, але тільки ті біти, їх, виберіть драйвер для alfa gt, що від специфікації і т. д. позначити як 170cv, але коди hw і sw є правильними, і файл насправді знаходиться в автомат.
    Так що все решта біт Дрейфуючих я просто не можу зрозуміти, що вони можуть бути.
    У будь-якому випадку буду тримати, щоб добре, то ліжко в ecu, щоб продовжити з майбутніми мод!!!
    Для збільшення коней, звичайно, що мені цікаво, так, щоб виправити зразок вакууму на низьких потримай, ви б порадили в метил? звичайно перенести у відповідний розділ, щоб говорити про це.

Стр. 21 з 23 PrimaПеред ... 111920212223 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •