привіт всім.
як ви знаєте, вже рік я займаюся кілька речей, на авто....що стосується scodifche у мене ніколи не було проблем, завжди робляться здебільшого на лавці, які потрібно емулятор я використовую його часто і не у мене проблеми.
я зробив цюнь fap та ерг з різними програмами, який ecu safe, я не радий, я в захваті....ні, я знаю, що саме вони роблять, і іноді вони роблять погані жарти.
Іноді мені доводиться переробки файл чому не роблять добре, навіть з іншим програмним забезпеченням.....мені не подобається, як я працюю, навіть якщо в кінці кінців результат я отримую.
2 дн. тому я взяв за волосся ecu, що не хотів знати, ділити, на щастя, я знаю, як рухатися, і я беру все більше і більше обережності, врешті-решт мені вдалося обробити файл, але це змушує мене задуматися, що, як часто рекомендуються і краще зробити це вручну.
Інформацію в мережі я льстец речі, informazino fremmentare, і ми говоримо про біт і indirzzi колишньої даних.
Короткий обмін авто,у мене альфа 147 взяв недавно, розподілу, турбо, водяний насос і багато інших робіт, всі вони зроблені в поодинці, тепер я в тотальна недовіра до механікам і, коли справа доходить до моєї машини, і що моя супутниця волію злитися на себе, що мене дражнити платити авансом часто, щоб зробити роботу (і моя погана звичка), а потім помітив, що ти не зробив роботу або зробив з ногами.
Я не та, хто просить знижки, не в контексті ціни, якщо ти скажеш мені те, що я плачу, але занадто часто дражнили, не кажучи вже про електроніки, ви вже знаєте, як я думаю, не потрібно, але мої 21 років досвіду, я їх ношу з собою як теоретичний, ніж практичний.
Моя альфа це добре, але мені не подобається у виконанні, мені не подобається, як реагує двигун навіть якщо і ракета.
Думаючи, що це моє, що мені не відповідають, я пробував інші з подібними двигунами і мені це не подобається.
Я не знаходжу в єс мало, щоб зробити, і я вирішив повернутися до моєї ібіци цей раз 1.9, раніше у мене був 1.4 80cv інжектор насос, а також, що він давав нам, швидко, як, мало, та й 1.9 не менш, в той час як альфа і самої серії є я повинен думати, і в дорозі, то й на поїзді не можу опустити.
Саме на цьому я хотів би почати зміни з виключення ерг.
я з domomande:
1 я Можу зробити, ерг та fap з ecm ?... у цьому форумі я читав хто-небудь, що він робить.
2 керівництво з теоретичні основи міцна і практична, навіть платний, де я можу її знайти?
спасибі inticipo, щоб над чим ми можемо допомогти, що тут навіть хтось з вас готовий дати мені руку.
Розумію, що, можливо, багато хто з вас мене там пошлють, бо не піду світлий, і я можу зрозуміти.