Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 14

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jun 2016
    Повідомлення
    74

Улісс 2.0 jtd гасне в гарячій

Добрий вечір, у мене проблема з Фіат уліс 2.0 jtd; іноді не заводиться, і то тільки в теплий вимикається....на діагностиці немає помилок, але, як мені описує клієнт з'являється на моніторі картину "ключ "....
    Що змушує мене думати, відразу в іммо (помилки з обох ключів), але саме дивне, що гасне в гарячій, що ви думаєте ? і вже натрапив на когось?
    заздалегідь спасибі

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Повідомлення
    1,521
    контролює обертів двигуна, якщо бачить їх в гарячій!!!
    Що таке заєць? Кролик Abarth

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    один раз, що це рух, і ключ не контролює його більше, я б перевірив датчик обертів.
    уго ---- президент A.E.P.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2016
    Повідомлення
    207
    Citazione Спочатку Написав ugoboss Visualizza Messaggio
    один раз, що це рух, і ключ не контролює його більше, я б перевірив датчик обертів.
    Може бути, Улісс....в багатьох не працює так.
    У будь-якому разі той факт, що сигнали іммо не і іммо і датчик обертів.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2016
    Повідомлення
    207
    Citazione Спочатку Написав Нагнітач Visualizza Messaggio
    Добрий вечір, у мене проблема з Фіат уліс 2.0 jtd; іноді не заводиться, і то тільки в теплий вимикається....на діагностиці немає помилок, але, як мені описує клієнт з'являється на моніторі картину "ключ "....
    Що змушує мене думати, відразу в іммо (помилки з обох ключів), але саме дивне, що гасне в гарячій, що ви думаєте ? і вже натрапив на когось?
    заздалегідь спасибі
    Привіт нагнітач можеш зробити фото роз'ємів ебу двигуна від'єднайте??
    Якщо і те, що я думаю, то я поясню, від чого залежить.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2016
    Повідомлення
    106
    Повинно бути edc15c2 мені цікаво знати проблему, що вказує mustanggt

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2016
    Повідомлення
    207
    звичайно моя не може бути рішенням, так як і плід досвіду, як і всі ми, ідентичні.

Більшість роз'ємів : Renault, Fiat, VW, як ми знаємо, і роз'єм на ЕБУ і один чоловік.
    Такого типу роз'єми використовуються, жінка, всередині них є шар силікону, який запобігає утворенню imidità і корозії.
    У довгостроковій перспективі цей шар силіконового втрачає свою ефективність, вона кристалізується і роздроблена на дрібні шматочки.
    Холод спочатку не представляють проблеми, але з підігрівом гарячої змішуються з контактами і створюють дефекти, які змушують думати на ебу зійшов з розуму.
    Проблема може тільки погіршитися, зрештою, не привести в рух навіть самої холодної.
    Звичайно, не буває все контакти але в деяких частинах.
    я спочатку proveriei з флюсу сухий, не надто агресивний на роз'єм, якщо і тримає тепло не в той роз'єм повинен бути демонтований у чистоті, в порядку.
    Ця проблема вирішена на renault clio II в перший раз, одна точка, другий і поло в третій.
    ніколи не повертайтеся з дефектами дивні.
    Що стосується управління іммо не знаю, улісс, але в багатьох контролю і постійної....тепер не варто пояснювати, все працює і довго і нудно і дуже технічний.

Renault, зокрема, страждає особливо.
    Зазвичай на megane і clio II і III відбувається в 130-150.000 км.

Інший недолік повірити, що він змусив мене втратити голову тільки тому, що у мене не було DTC.

Датчик оборотів не може привести в теплий це питання, справа дійсно красиве.

Це і те, з досвіду, що могли б мати.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    я не професор MUSTANGGT, але у мене багато років досвіду на плечах , і я можу гарантувати, що датчики обертів, вони роблять саме той дефект, на холодну працюють нормально, а при нагріванні перестають читати, і машина зупиняється, і це абсолютно не випадково видалю, в будь-якому випадку робіть так, як ви хочете моя порада.
    уго ---- президент A.E.P.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2016
    Повідомлення
    207
    Citazione Спочатку Написав ugoboss Visualizza Messaggio
    я не професор MUSTANGGT, але у мене багато років досвіду на плечах , і я можу гарантувати, що датчики обертів, вони роблять саме той дефект, на холодну працюють нормально, а при нагріванні перестають читати, і машина зупиняється, і це абсолютно не випадково видалю, в будь-якому випадку робіть так, як ви хочете моя порада.
    звичайно я не сумніваюся в цьому, і я спираюся на досвід.

насправді я висловив симптоми в залежності від моєї.
    тепер я хотів би задуматися, якщо б це був датчик оборотів, що може бути пов'язано з тим, що ви accennda індикатор код ключа??
    ви повинні зрозуміти, як працювати, і датчик обертів?!!??, що типу no моделі а? магниторезистивные? hall?.
    у будь-якому випадку ви можете перевірити його стадії роботи з допомогою осцилографа, з тим, не втечеш!.

Повторюю, я висловив свою думку на основі досвіду, але я тут для того, щоб дізнатися, і якщо хтось говорить мені, що актуальність ce між датчиком обертів і код ключа помовчу і послухаю

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giuseppe89
    Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    494
    Що це дефект чи ні, проблема датчиків обертів, що холодна працює, а гаряча шкоду, проблеми, випадки, відомо, і переконайтеся, що...в старих jtd був дефект на порядку денному. Я згоден з ugoboss про це.Дайте нам знати, як все закінчиться

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •