Стр. 20 з 22 PrimaПеред ... 101819202122 ОстаннєUltima
Результати від 191 до 200 221

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2016
    Повідомлення
    67
    ось мої файли, є оригінал (принаймні, має бути), тобто те, з ecu, і в даний час в експлуатації, а потім я зняв з раз egr на оригінал, а потім я порівняла з моїм витягуючи файлу порівнянні з біт різних, і я їх вкладення.
    ці біти, на жаль, я не знаю, що контролювати, якщо тільки swirl або що вони відредаговані.
    чекаю на ваш або ваша думка і спасибі за зараз.
    привітання.

p.s. файл .zip-все в порядку? в польоті я міг зробити це тільки так.
    File Allegati Файл Вкладення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Citazione Спочатку Написав MCDJ90 Visualizza Messaggio
    ось мої файли, є оригінал (принаймні, має бути), тобто те, з ecu, і в даний час в експлуатації, а потім я зняв з раз egr на оригінал, а потім я порівняла з моїм витягуючи файлу порівнянні з біт різних, і я їх вкладення.
    ці біти, на жаль, я не знаю, що контролювати, якщо тільки swirl або що вони відредаговані.
    привітання.

Як сплять ваші дітки тебе дивлюся

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    привітання.

ваш файл має тільки egroff і ніщо інше.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2016
    Повідомлення
    67
    Спасибі велике заздалегідь

Якщо ви можете допомогти у якості інфо мій автомобіль не має fap (мабуть, мені пощастило,я був переконаний, що, і я також купив шланг, щоб видалити його, а потім я залишився, як дурень, коли я пішов з мій механік), решта все оригінал, відновлені турбіни і завтра, якщо я можу з мого механіка робимо, стиснення тест, і я дам вам знати. Найближчим часом, привітання.

Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Підтверджую, як і обіцяв, я відкрив файл...swirl працюють

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2016
    Повідомлення
    67
    Спасибі за інформацію, проте поки залишається подив, якщо як ви кажете клапани не відключені, ці біти в кінці карти, на початку обнулені, і в результаті тільки parzializzar тебе, що, чорт візьми, я? Біти наведені у файлі порівняння, щоб відкрити за допомогою текстового редактора, але я не думаю, що треба пояснювати вам, біти, зазначені у файлі порівняння, щоб відкрити за допомогою текстового редактора, але я не думаю, що потрібно пояснити це для вас
    Не могли б ви допомогти мені зрозуміти, якщо ці значення змінені без причини і, отже, потрібно відновити їх як оригінальні? Інше питання, якщо ви хочете відновити вихідний файл змінено, від мене, з відключенням клапана egr, я можу це зробити без проблем, або я повинен помістити у файл інформацію про код ключа і ці речі тут? Вибачте, якщо питання можуть здатися тривіальними, але я тут для того, щоб почати вчитися і я не експерт в цьому питанні, з інформатикою у мене все добре, а не.
    І потім, ще питання, ви маєте якусь вказівку, щоб дати для того, щоб зняти клапани з карти?
    Найближчим часом, з повагою.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    деякі відмінності в кінець файлу, вони повинні також від типу інструменту, який ви використовуєте, а також контрольну суму, можливо.. я не бачив файл,

те, що я роблю, як правило, в цих випадках, та створити файл, починаючи з Мод.. не знаю, якщо я зробив зрозуміти..
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2016
    Повідомлення
    67
    Я думаю, що зрозумів, не зрозумів, не могли б ви спробуйте поглянути на файл? Якщо у вас є час і бажання, звичайно.
    Порівняно з оригіналом має тільки ці зміни (egr)
    Так що якщо зараз я беру з цього багаття наламати, і повільно, кілька їх переробити, як вирішити цю проблему? Інше питання, але в цьому файлі ecu, є також інформація тип коду ключів? Коди форсунок? Тобто якщо я замість того, починаючи від мій МОД, ти КРИЧИ, що я скачав і флешер, я частина машини? (Це просто щоб зрозуміти).
    Для того, щоб контрольна сума є спосіб, щоб з'ясувати, якщо він відрізняється від орі? Ця контрольна сума також змінюється, тільки скасувавши egr, наприклад?
    Перепрошую за питання, які можуть здатися тривіальними.

Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Я думаю, що зрозумів, не зрозумів, не могли б ви спробуйте поглянути на файл? Якщо у вас є час і бажання, звичайно.
    Порівняно з оригіналом має тільки ці зміни (egr)
    Так що якщо зараз я беру з цього багаття наламати, і повільно, кілька їх переробити, як вирішити цю проблему? Інше питання, але в цьому файлі ecu, є також інформація тип коду ключів? Коди форсунок? Тобто якщо я замість того, починаючи від мій МОД, ти КРИЧИ, що я скачав і флешер, я частина машини? (Це просто щоб зрозуміти).
    Для того, щоб контрольна сума є спосіб, щоб з'ясувати, якщо він відрізняється від орі? Ця контрольна сума також змінюється, тільки скасувавши egr, наприклад?
    Перепрошую за питання, які можуть здатися тривіальними.
    Пробач, але це не створює проблеми, які не існують ...файл, який ви прочитали від ебу вже egr off і просто додайте мод щоб тримати відкритими swirl. Коли робиш експорт у файл і т. д. ви виправите вже автомат cks. І, а також інструменти, які використовуєш, щоб написати виправляє.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Підтверджую, що ці зміни в кінці файлу, через різного роду інструмент використовується і контрольна сума..

так що краще повертайся до EGR і збережіть файл як потім для зарядки на SW редагування і продовжити роботу..

ні, я не є в цей файл код, ключі, Коди форсунок, але просто Бита, не на своєму місці, щоб мати якісь проблеми..
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

Стр. 20 з 22 PrimaПеред ... 101819202122 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •