Сторінка 4 з 4 PrimaПеред ... 234
Результати 31-40 з 40

Обговорення: Карта Лямбда-EDC16

Перегляду "Гібрид"

Banned
    Дата Реєстрації
    Січень 2016
    Повідомлення
    99
    Citazione Спочатку Написав Errecinque Visualizza Messaggio
    Проте всі карти скидання ми ще не знаємо, що має останнє слово...тобто коли ебу запитує для останнього. Якщо я зроблю тест, щоб помістити всі лямбда FF, якщо ці останні дати згоду теоретично машина не повинна йти, так?
    Або, безумовно, краще, тому, що товста, але ти ж знаєш краще за мене, що ебу опитує всі карти одночасно

Banned
    Дата Реєстрації
    Січень 2016
    Повідомлення
    99
    Карта працює як повинна працювати, значення 0.85, 0.82 те, що вам здається, це наша хитрість для того, щоб зробити розрахунки з мг у мм3, і навпаки. Якщо карта вся в мм3 , я не розумію, що ти шукаєш у своїй карті

Для того, щоб відкрити інжектор , те, що закони часу в мікросекундах, ні формули ... Але там, де закони певні речі?
    На всяк випадок є калькулятор для обчислення градусів залежно від часу відкриття форсунок , градусів після верхньої мертвої точки.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    30
    Citazione Спочатку Написав dragusdrake Visualizza Messaggio
    Карта працює як повинна працювати, значення 0.85, 0.82 те, що вам здається, це наша хитрість для того, щоб зробити розрахунки з мг у мм3, і навпаки. Якщо карта вся в мм3 , я не розумію, що ти шукаєш у своїй карті

Для того, щоб відкрити інжектор , те, що закони часу в мікросекундах, ні формули ... Але там, де закони певні речі?
    На всяк випадок є калькулятор для обчислення градусів залежно від часу відкриття форсунок , градусів після верхньої мертвої точки.

я думав, що карта обмежувач димчастий такий виклик і т. д. це iq обмежена,
    так як в карті читаю до 1050 мг повітря/(14,7*1,08)= 1050/15,876=66,13 мг дизельного палива, тобто 82,6 мм3 дизельного палива, але і максимальна межа, що я можу використовувати це в 70 мм3, враховуючи, що останні bp з інших карт, встановлені на 70, то чого ii bp з інших карт, значення 82,6 максимум . міг керувати 82,6 дизельного палива .

для того, щоб час в мікросекундах цікаво, тому що, якщо я за 80 не розраховуються , задавайте справа, що я хочу дістатися до 90 мм3 lquale' в цій точці формула залежно від градусів, щоб пристосуватися до мапі час вприскування і час уприскування.
    не могли б ви мені допомогти?

Banned
    Дата Реєстрації
    Січень 2016
    Повідомлення
    99
    Citazione Спочатку Написав місті осака в районі центр Visualizza Messaggio
    так як в карті читаю до 1050 мг повітря/(14,7*1,08)= 1050/15,876=66,13 мг дизельного палива, тобто 82,6 мм3 дизельного палива, але і максимальна межа, що я можу використовувати це в 70 мм3, враховуючи, що останні bp з інших карт, встановлені на 70, то чого ii bp з інших карт, значення 82,6 максимум . міг керувати 82,6 дизельного палива .

для того, щоб час в мікросекундах цікаво, тому що, якщо я за 80 не розраховуються , задавайте справа, що я хочу дістатися до 90 мм3 lquale' в цій точці формула залежно від градусів, щоб пристосуватися до мапі час вприскування і час уприскування.
    не могли б ви мені допомогти?
    звичайно, я допоможу тобі
    карта лямбда ( не пам'ятаю на пам'ять як називається edc16) може бути iq обмежено, звичайно, на осях не мг повітря, але мв зонда, так що я думаю, що ми говоримо про різні речі, карту диму, з мг повітря в edc15.

для часів, ви можете інтерполювати різниця між 60 і 70, і тобі дохід всі 10 мм3 більше, щоб вийти на 80, якщо ви хочете піднятися на 90 помножте на два

Banned
    Дата Реєстрації
    Січень 2016
    Повідомлення
    99
    звичайно, я допоможу тобі
    карта лямбда ( не пам'ятаю на пам'ять як називається edc16) може бути iq обмежено, звичайно, на осях не мг повітря, але мв зонда, так що я думаю, що ми говоримо про різні речі, карту диму, з мг повітря в edc15.

для часів, ви можете інтерполювати різниця між 60 і 70, і тобі дохід всі 10 мм3 більше, щоб вийти на 80, якщо ви хочете піднятися на 90 помножте на два
    список друкарських помилок, вибачте, має осі оборотів в хвилину і мг, і закон mV зонда

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2015
    Повідомлення
    99
    Citazione Спочатку Написав місті осака в районі центр Visualizza Messaggio
    У EDC16c8 є 4 карти, адреси, 0E9B7A,0E9DBE,0EA006,0EA24A і карти лямбда і значення, що містяться в них, абсолютно однакових і, в деякому розумінні, є карти запобіжні iq, як ти кажеш. Чесно кажучи, я думав, що вісь, що описують мг, однак, досконалий недосвідченим прошу люменів, хто знає більше.
    Якщо б, але, повторюю, якби мг, ваші міркування на 82,6 мм3 поспіль.
    Ці карти мають на осі кількість обертів, який зупиняється в 3750 і говоримо мг 1050 (в очікуванні люменів), але до 4000 оборотів, ви можете прочитати, як повітряна маса значень також більш 1100, то значення лямбда буде завжди 1,08 тому що для значень за межами сходах, скажімо так 4000 оборотів в хвилину або >1050 завжди бере остання цифра доступна

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    список друкарських помилок, вибачте, має осі оборотів в хвилину і мг, і закон mV зонда
    Ти правильний, перш ніж ви тягнути за вуха....:-)

Сторінка 4 з 4 PrimaПеред ... 234

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •