Карта працює як повинна працювати, значення 0.85, 0.82 те, що вам здається, це наша хитрість для того, щоб зробити розрахунки з мг у мм3, і навпаки. Якщо карта вся в мм3 , я не розумію, що ти шукаєш у своїй карті
Для того, щоб відкрити інжектор , те, що закони часу в мікросекундах, ні формули ... Але там, де закони певні речі?
На всяк випадок є калькулятор для обчислення градусів залежно від часу відкриття форсунок , градусів після верхньої мертвої точки.
я думав, що карта обмежувач димчастий такий виклик і т. д. це iq обмежена,
так як в карті читаю до 1050 мг повітря/(14,7*1,08)= 1050/15,876=66,13 мг дизельного палива, тобто 82,6 мм3 дизельного палива, але і максимальна межа, що я можу використовувати це в 70 мм3, враховуючи, що останні bp з інших карт, встановлені на 70, то чого ii bp з інших карт, значення 82,6 максимум . міг керувати 82,6 дизельного палива .
для того, щоб час в мікросекундах цікаво, тому що, якщо я за 80 не розраховуються , задавайте справа, що я хочу дістатися до 90 мм3 lquale' в цій точці формула залежно від градусів, щоб пристосуватися до мапі час вприскування і час уприскування.
не могли б ви мені допомогти?
звичайно, я допоможу тобі
карта лямбда ( не пам'ятаю на пам'ять як називається edc16) може бути iq обмежено, звичайно, на осях не мг повітря, але мв зонда, так що я думаю, що ми говоримо про різні речі, карту диму, з мг повітря в edc15.
для часів, ви можете інтерполювати різниця між 60 і 70, і тобі дохід всі 10 мм3 більше, щоб вийти на 80, якщо ви хочете піднятися на 90 помножте на два
У EDC16c8 є 4 карти, адреси, 0E9B7A,0E9DBE,0EA006,0EA24A і карти лямбда і значення, що містяться в них, абсолютно однакових і, в деякому розумінні, є карти запобіжні iq, як ти кажеш. Чесно кажучи, я думав, що вісь, що описують мг, однак, досконалий недосвідченим прошу люменів, хто знає більше.
Якщо б, але, повторюю, якби мг, ваші міркування на 82,6 мм3 поспіль.
Ці карти мають на осі кількість обертів, який зупиняється в 3750 і говоримо мг 1050 (в очікуванні люменів), але до 4000 оборотів, ви можете прочитати, як повітряна маса значень також більш 1100, то значення лямбда буде завжди 1,08 тому що для значень за межами сходах, скажімо так 4000 оборотів в хвилину або >1050 завжди бере остання цифра доступна