доказ логіка і практика, це зробити карту з лямбда-орі, і моддінг, і увійшли в кількість повітря vs Iq.
краще опублікувати екран карти, так ми ставимося краще, де l afr так низько і зробити 2 журналу на вулицю і побачити, якщо вони збігаються.
ви можете запитати 500 нм крутного моменту, а потім 100 см3 палива (edc16c39 150cv) але ти можеш мати з 1200 мг повітря або з 1400 мг повітря завжди залежить від лямбды.
х мова обмежувачі, що я мав на увазі, можуть встановити навіть afr 14,5, але якщо ти приготовлена з обмежувачі різні не доберешся до визначення IQ, так що це значення в карті мало нікчемною, якщо ви не збираєтеся на інший.
Я, щоб побачити, якщо я зрозумів концепцію. Припустимо, що ви хочете мати крутний момент 400 Нм при 4000 оборотів, так що з карти nm-iq виручки та вартістю 83,70 так, щоб дані грубий ви саме це 83,70 мм3 дизельного палива, потім очищають від карта лямбда-думаю, він хоче сказати, що треба шукати на карті, лямбда-відповідне значення для 4000 оборотів, перетинається з кількість повітря, так як в таблиці зупиняється на 1050,0 і 3750, і можна припустити, що до 4000 оборотів в повітрі вже більше 1,05 гр, наприклад 1,15, значення, однак, виявляється, то дається той хрест, який є останнім доступна, так що 1,13. Потім перетворити 83,70 мм3 вагу помножити на 0,835, а потім 69,8895 мг і порівнюю їх з повітря. У прикладі 1150 мг повітря згідно карті лямбда буде достатньо для 1150/(14,7*1,13)=69,23 мг дизельного палива, так що я повинен "очистити" і дата 69,8895 і скоротити його до 69,23 тому що карта lamdba мене це обмежує значення.
*lsd88
Мені здається, що ти занадто прив'язаний до концепції лямбда від бензину, який ви хотіли б перевести на дизель.. я сподіваюся, ти зрозумієш, бідний, заплутався, як і я..але:
1) дизель може працювати з afr 60:1 до мінімуму в карти лямбда EDC16c39 знайти це значення?
2)якщо додаток програвача стехиометрической на дизельний двигун з EDC16c39 або будь-який інший ecu, ви побачите, що вартість лямбда-карти в ECU і дуже далеко від реальної вартості ліжка з інструменту, тому що я вже кілька разів говорив у різних своїх постах.
3)бачив, що ти говориш про логіку ecu, і я трохи заплутався, по-твоєму, хотілося б мені прояснити цю логіку ви бачили коли-небудь, що дізнався щось, що я ще не зрозумів.
4)з смайлики не пом'якшують зміст повідомлення, і в будь-якому випадку, якщо ви хочете, що ви не зацікавлені більше в вашому tread я це зроблю тихо..
Isdisd88 ти помиляєшся, і навіть великий!я не хочу захищати ні форум, не Мунро, але тут не існує "розділ" знати де/не знати чого-то,все на світі форумі.саме Мунро це не той тип, від "бродити"....... Я тобі пояснив кілька разів,і я зрозумів, я теж! І не закінчив... ..... .. ......
Мені здається, що Манро, це було ясно. Для грубої я думаю, що Манро на увазі, що розрахунок IQ ще не є повним, якщо перший не проходить, щоб інші обмежувачі.
Серед цих обмежень, знайдіть мінімальне значення лямбда визнав. Минуле в цьому додатковий контроль і, безумовно, інші, розрахунок стає "чистий" і фінал.
Зараз, якщо ви хочете, щоб змусити інтерпретувати погано,замість того, щоб подякувати, те, що говорить людина, як Мунро, що він завжди дуже допомогли на цьому форумі робите, а також.
Я сподіваюся, що допоміг.
так що вам вирішувати, скільки дизельного палива впорснути і карту, обмежувач димчастий такий виклик і т. д.?
хтось damos для 147 jtd 140 л. с. edc16c8?
я хотів би знати, якщо всередині damos знайти значення, яке використовує бу (0,8 xxx), щоб перетворити мм2 дизельного палива в мг.
тому формула дизельного палива мм2*0,8 xxx= мг дизельного палива.