Сторінка 3 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima
Результати 21-30 з 40

Обговорення: Карта Лямбда-EDC16

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2016
    Повідомлення
    183
    додаю деякі скріншоти, дайте мені знати, якщо вам ясніше мислити, або якщо бентежить ще більше...

smoke1.jpg

smoke2.jpg

smoke3.jpg

smoke4.jpg

TL1.jpg

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2015
    Повідомлення
    279
    Citazione Спочатку Написав lsdlsd88 Visualizza Messaggio
    Я думаю, що говоримо про 2 різних мовах.

Від колишнього студента Комп'ютерної Інженерії, чути про "сирої" і "чистої" в мікропроцесор мені тремтіння.

ecu працює з логікою, формули і цифри, точні, принаймні, до третього десяткового знака XD

Варіанти 2, ти пробачиш мене за прямоту, але я зробив так:
    1) у вас є ідеї, трохи заплутався
    2) ви не хочете говорити занадто багато, тому що ми в полі, ніж ті, які не повинні нічого знати.

prepondo для другої.
    Шкода, що втрутиться хтось інший просто щоб дати свою думку, а не тому, що я не довіряю свої відповіді, тільки, як мені здається, принаймні, туманні.

Ще раз спасибі
    Isdisd88 ти помиляєшся, і навіть великий!я не хочу захищати ні форум, не Мунро, але тут не існує "розділ" знати де/не знати чого-то,все на світі форумі.саме Мунро це не той тип, від "бродити"....... Я тобі пояснив кілька разів,і я зрозумів, я теж! І не закінчив... ..... .. ......

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2016
    Повідомлення
    183

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2014
    Повідомлення
    187
    доказ логіка і практика, це зробити карту з лямбда-орі, і моддінг, і увійшли в кількість повітря vs Iq.
    краще опублікувати екран карти, так ми ставимося краще, де l afr так низько і зробити 2 журналу на вулицю і побачити, якщо вони збігаються.
    ви можете запитати 500 нм крутного моменту, а потім 100 см3 палива (edc16c39 150cv) але ти можеш мати з 1200 мг повітря або з 1400 мг повітря завжди залежить від лямбды.
    х мова обмежувачі, що я мав на увазі, можуть встановити навіть afr 14,5, але якщо ти приготовлена з обмежувачі різні не доберешся до визначення IQ, так що це значення в карті мало нікчемною, якщо ви не збираєтеся на інший.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    *lsd88
    Мені здається, що ти занадто прив'язаний до концепції лямбда від бензину, який ви хотіли б перевести на дизель.. я сподіваюся, ти зрозумієш, бідний, заплутався, як і я..але:
    1) дизель може працювати з afr 60:1 до мінімуму в карти лямбда EDC16c39 знайти це значення?
    2)якщо додаток програвача стехиометрической на дизельний двигун з EDC16c39 або будь-який інший ecu, ви побачите, що вартість лямбда-карти в ECU і дуже далеко від реальної вартості ліжка з інструменту, тому що я вже кілька разів говорив у різних своїх постах.
    3)бачив, що ти говориш про логіку ecu, і я трохи заплутався, по-твоєму, хотілося б мені прояснити цю логіку ви бачили коли-небудь, що дізнався щось, що я ще не зрозумів.
    4)з смайлики не пом'якшують зміст повідомлення, і в будь-якому випадку, якщо ви хочете, що ви не зацікавлені більше в вашому tread я це зроблю тихо..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    мессіна
    Повідомлення
    478
    Мені здається, що Манро, це було ясно. Для грубої я думаю, що Манро на увазі, що розрахунок IQ ще не є повним, якщо перший не проходить, щоб інші обмежувачі.
    Серед цих обмежень, знайдіть мінімальне значення лямбда визнав. Минуле в цьому додатковий контроль і, безумовно, інші, розрахунок стає "чистий" і фінал.
    Зараз, якщо ви хочете, щоб змусити інтерпретувати погано,замість того, щоб подякувати, те, що говорить людина, як Мунро, що він завжди дуже допомогли на цьому форумі робите, а також.
    Я сподіваюся, що допоміг.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    30
    так що вам вирішувати, скільки дизельного палива впорснути і карту, обмежувач димчастий такий виклик і т. д.?

Banned
    Дата Реєстрації
    Січень 2016
    Повідомлення
    99
    Citazione Спочатку Написав місті осака в районі центр Visualizza Messaggio
    так що вам вирішувати, скільки дизельного палива впорснути і карту, обмежувач димчастий такий виклик і т. д.?
    це не тільки лямбда, ТЕЖ лямбда

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Citazione Спочатку Написав dragusdrake Visualizza Messaggio
    це не тільки лямбда, ТЕЖ лямбда
    Проте всі карти скидання ми ще не знаємо, що має останнє слово...тобто коли ебу запитує для останнього. Якщо я зроблю тест, щоб помістити всі лямбда FF, якщо ці останні дати згоду теоретично машина не повинна йти, так?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    30
    хтось damos для 147 jtd 140 л. с. edc16c8?
    я хотів би знати, якщо всередині damos знайти значення, яке використовує бу (0,8 xxx), щоб перетворити мм2 дизельного палива в мг.

тому формула дизельного палива мм2*0,8 xxx= мг дизельного палива.

Сторінка 3 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •