Сторінка 3 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima
Результати 21-30 з 31

Перегляду "Гібрид"

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    На практиці ви..
    Однак для клонування потрібно почати з ecu, що мають одні і ті ж коди, hw і sw, таким чином, що ви можете приступити до роботи..
    Я розмовляв з моїм колегою-механік, який має майстерню VW і в основному сказав мені, що навіть на ЕБУ однакові, як hw і sw, область може бути справжній чи ні..
    Так що це трохи підкидання монетки..
    Їх для кодування або знати, якщо є така область використовують vag odis з програмою програмування онлайн безпосередньо підключений у Вольфсбурзі в Німеччині, що називається Geko в основному від кількості з карти зуміють простежити, щоб всі вміст кодування приладової панелі,система Key kess і іммобілайзер..
    За словами одного плаваючий код і ключі rsa можуть бути включені в область, яка має свою чергу ви можете знайти або в мікро або в e2p залежно від hw і sw..
    У вас висновки..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2016
    Повідомлення
    207
    привіт всім ....ось, що я повернуся, щоб зламати.
    Я з цікавістю обговорення, і я помітив великий недолік знань в цілому електроніки.
    як і всі ви, я використовувати в моєму випадку galletto v54 майстер-версії, клон високої якості, але свою роботу робить непомітно і досі у мене не було проблем.
    І також правда, що, як пояснив кілька разів, мій досвід і близько року або більше....але не на електроніку....
    Kiess кажуть, показує більше можливостей, звичайно, залежить від того, яку версію ви берете, і я, як клон, щоб почати, я не хочу економити.
    Проблема і все ж, повна відсутність знань в електроніці трохи глибше, і як це працює, можливо, eeporm або ep2, флеш або процесор tricore!.
    Не читаю нічого, крім tricore не можуть відновити в залежності від операцій і т. д.!...я думаю....не з цих програмістів.
    Я знайшов кілька і це тому, що ми точно з зони не читаються, чи краще, що програмісти звичайні у зверненні сказав, щоб автомобіль не читають, але тільки з волі виробників не з інших причин.

Для початку давайте з'ясуємо цей драйвер!.

Півник називається вибір з ecu "вибір драйвера" програміст, який обробляє різні фішки, що не належить спеціально до ecu автомобіля називає їх "пристрої" або "пристрої". різниця....НІ!
    Не та інше, що вибір зон для читання, частота, і деякі функції, в залежності від виробника.
    Для того, щоб, так би мовити, півник та інші programamtori, більш convezionali читають тільки карти, а в деяких випадках навіть e2p як півник майстер, у мене є можливість читати фальш або e2p і не завжди.
    У випадку читання флеш де часто проживає на картку в залежності від того, як ми обираємо "водій" встановити режим входу для flash і адреси читання з------>c
    але не повний.....чому-адреси, починаючи від------->x ( не vglio використовувати адреси колишніх і вже такий комплекс).
    Клонування будь-якого ecu і можливо тільки і виключно з читанням повний вміст flash, включаючи зони "захищені!".

Але не з програмістів цього типу потрібні більш складні і потрібно знати режим доступу, що виробник в технічних характеристиках, які надає в розпорядження.
    Єдиний спосіб, щоб отримати до них доступ і SPI (Serial Проножки Interface). і спеціального програмного забезпечення, як це
    https://www.pls-mc*****/flash-progra...ing-a-815.html
    , Природно, супроводжується інтерфейсу для сніданків.

Часто читаю, що програмісти, як віллем, вони працьовиті і часто не працюють, це тому, що не є 3 кнопки " ... " "завантажити" "написати", що часто і ви звикли використовувати!
    як говориться в рекламі?!!...тобі подобається вигравати легко??.....цих програмістів, щоб "ECU" вони роблять це....три кнопки і далі...і всі ми програмісти ecu з процедур по фотографії з точністю до точки підключення....гарне життя так .
    Не роблять з якоїсь причини, але тільки те, що більше можливостей у вас буде більше ви робите вдома!.

Якщо ви знаєте трохи електроніки, встановивши в борг з потрібної адреси, ви можете зробити це і багато іншого!!!!
    Приходимо в файли остаточно!....ми виграємо в двійковому коді, і тільки так, але не дуже вірю, що вони запрограмовані на адресу колишньої?!!!....я сподіваюся, що хто-то не думаєш, справді!.

Програмне забезпечення для програмування флеш-пам'яті або IDE можуть бути написані будь-якою мовою "C++","JAVA", тощо.....де потім ми думаємо, що компілятор перемикач на 0 і 1.

Принципова схема роботи не відрізняється від написання програмного забезпечення з компілятором, який потім буде в перекладі з двійкового коду для того, щоб включити правильні двері і отримати бажані результати.
    Від пральної машини, щоб запалити лампочку.
    Від читання аналогового датчика і керувати реле з uiscreen цифровий і, в свою чергу, перетворюється в аналоговий для транзистора або мдн-транзисторів, який входить в провідності і запускає експрес-метро або запуску двигуна.

тут не відрізняється.....

Жоден урок від професора....тільки трохи ясності....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Citazione Спочатку Написав MustangGT Visualizza Messaggio
    привіт всім ....ось, що я повернуся, щоб зламати.
    Я з цікавістю обговорення, і я помітив великий недолік знань в цілому електроніки.
    як і всі ви, я використовувати в моєму випадку galletto v54 майстер-версії, клон високої якості, але свою роботу робить непомітно і досі у мене не було проблем.
    І також правда, що, як пояснив кілька разів, мій досвід і близько року або більше....але не на електроніку....
    Kiess кажуть, показує більше можливостей, звичайно, залежить від того, яку версію ви берете, і я, як клон, щоб почати, я не хочу економити.
    Проблема і все ж, повна відсутність знань в електроніці трохи глибше, і як це працює, можливо, eeporm або ep2, флеш або процесор tricore!.
    Не читаю нічого, крім tricore не можуть відновити в залежності від операцій і т. д.!...я думаю....не з цих програмістів.
    Я знайшов кілька і це тому, що ми точно з зони не читаються, чи краще, що програмісти звичайні у зверненні сказав, щоб автомобіль не читають, але тільки з волі виробників не з інших причин.

Для початку давайте з'ясуємо цей драйвер!.

Півник називається вибір з ecu "вибір драйвера" програміст, який обробляє різні фішки, що не належить спеціально до ecu автомобіля називає їх "пристрої" або "пристрої". різниця....НІ!
    Не та інше, що вибір зон для читання, частота, і деякі функції, в залежності від виробника.
    Для того, щоб, так би мовити, півник та інші programamtori, більш convezionali читають тільки карти, а в деяких випадках навіть e2p як півник майстер, у мене є можливість читати фальш або e2p і не завжди.
    У випадку читання флеш де часто проживає на картку в залежності від того, як ми обираємо "водій" встановити режим входу для flash і адреси читання з------>c
    але не повний.....чому-адреси, починаючи від------->x ( не vglio використовувати адреси колишніх і вже такий комплекс).
    Клонування будь-якого ecu і можливо тільки і виключно з читанням повний вміст flash, включаючи зони "захищені!".

Але не з програмістів цього типу потрібні більш складні і потрібно знати режим доступу, що виробник в технічних характеристиках, які надає в розпорядження.
    Єдиний спосіб, щоб отримати до них доступ і SPI (Serial Проножки Interface). і спеціального програмного забезпечення, як це
    https://www.pls-mc*****/flash-progra...ing-a-815.html
    , Природно, супроводжується інтерфейсу для сніданків.

Часто читаю, що програмісти, як віллем, вони працьовиті і часто не працюють, це тому, що не є 3 кнопки " ... " "завантажити" "написати", що часто і ви звикли використовувати!
    як говориться в рекламі?!!...тобі подобається вигравати легко??.....цих програмістів, щоб "ECU" вони роблять це....три кнопки і далі...і всі ми програмісти ecu з процедур по фотографії з точністю до точки підключення....гарне життя так .
    Не роблять з якоїсь причини, але тільки те, що більше можливостей у вас буде більше ви робите вдома!.

Якщо ви знаєте трохи електроніки, встановивши в борг з потрібної адреси, ви можете зробити це і багато іншого!!!!
    Приходимо в файли остаточно!....ми виграємо в двійковому коді, і тільки так, але не дуже вірю, що вони запрограмовані на адресу колишньої?!!!....я сподіваюся, що хто-то не думаєш, справді!.

Програмне забезпечення для програмування флеш-пам'яті або IDE можуть бути написані будь-якою мовою "C++","JAVA", тощо.....де потім ми думаємо, що компілятор перемикач на 0 і 1.

Принципова схема роботи не відрізняється від написання програмного забезпечення з компілятором, який потім буде в перекладі з двійкового коду для того, щоб включити правильні двері і отримати бажані результати.
    Від пральної машини, щоб запалити лампочку.
    Від читання аналогового датчика і керувати реле з uiscreen цифровий і, в свою чергу, перетворюється в аналоговий для транзистора або мдн-транзисторів, який входить в провідності і запускає експрес-метро або запуску двигуна.

тут не відрізняється.....

Жоден урок від професора....тільки трохи ясності....
    У частині ставлення, з яким ти ставиш, що я тупий, не дуже приємно (враховуючи інші теми), я думаю, що ніхто не зможе мати глибокі знання в кожній області. Наприклад, ти будеш дуже хороший в області електроніки і комплектуючих HW, але, може бути, не знаєте, розпізнавати криві карту час inj або обмежувач крутного моменту і т. д. і т. д., і навіть змінити їх в борг, тому що ти знаєш про пошті, а не двигуна.
    Це для того, щоб сказати, що на загальному форумі, мають метою обміну інфо і методів, серед тих, хто знає більше, а хто знає більше, ніж інший.
    Замість того, щоб робити все перевір ти повинен був пояснити, закладену в обговорення в темі, як читати і писати повні дані цього ecu edc17cp14. Просто-УДЕ MEM TOOL, як ви згадали.... і що ще? Я електроніки я не знаю, але якщо читати вище, я відчув, що є щось приховане, що інструмент не читають, і не думаю, що нам потрібен геній, щоб зрозуміти це.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2016
    Повідомлення
    207
    Citazione Спочатку Написав Errecinque Visualizza Messaggio
    У частині ставлення, з яким ти ставиш, що я тупий, не дуже приємно (враховуючи інші теми), я думаю, що ніхто не зможе мати глибокі знання в кожній області. Наприклад, ти будеш дуже хороший в області електроніки і комплектуючих HW, але, може бути, не знаєте, розпізнавати криві карту час inj або обмежувач крутного моменту і т. д. і т. д., і навіть змінити їх в борг, тому що ти знаєш про пошті, а не двигуна.
    Це для того, щоб сказати, що на загальному форумі, мають метою обміну інфо і методів, серед тих, хто знає більше, а хто знає більше, ніж інший.
    Замість того, щоб робити все перевір ти повинен був пояснити, закладену в обговорення в темі, як читати і писати повні дані цього ecu edc17cp14. Просто-УДЕ MEM TOOL, як ви згадали.... і що ще? Я електроніки я не знаю, але якщо читати вище, я відчув, що є щось приховане, що інструмент не читають, і не думаю, що нам потрібен геній, щоб зрозуміти це.
    Подивимося, уточнити.

----> моя не хоче бути пояснення, неприємне.

----> assultamente правда, не в змозі визнати, що для більшості кривих карті, насправді, я не роблю карти, старт тепер десь місяць, щоб зробити ерг, і фап, тільки тому, що я вивчав бігу, з досвідченим механіком, буде на моїй стороні, що добре знає двигуни, даючи мені руку, але не просто так , мені доведеться знайти 1 місяць часу і інвестування грошей, щоб зробити це на спеціальних курсах, навіть якщо вони не зацікавлені на даний момент в карти.
    І тому, що з мого боку максимум, що ви питаєте і є трохи тяги на обгонах я не збираюся робити гоночні машини, потрібні роки досвіду.

----> І правда, не піду, легкий і мій недолік, але я волію бути прямим і сказати, що я думаю, якщо тобто користувачів, які ображаються, мені шкода, але, можливо, мій бути прямим, як допомагає іноді думати, перш ніж робити вдома.

----> Хто добре знає двигуни і не має, принаймні, основи електроніки....але основи основ + і - і як це працює, напівпровідник, я досі не міг пояснити, як та, що завжди добре.
    Гіди кажуть, процедури....але не так, як виправити, якщо щось піде не так тут одна з багатьох причин, чому я не роблю карти і не говорити, поки не дізнався, щось серйозне, не рядки, колишній. втоплені в разі, якщо знайдете де-небудь.
    Не та, таким чином, що працює для мене....я повинен знати, те, що я роблю не те, що змінити біт або адресу колишніх і elmina fap і так далі.
    Я захоплююся тими, хто робить це вручну, і я припускаю, що ми знаємо, те, що він facnendo як ****llo практичної і теоретичної бачив, що роботи можуть і читаю теж досить чисті.

---->
    і що ще? Я електроніки я не знаю
    дуже погано стоїть......знати, як працює e2p або на флеш-допомагає зрозуміти, перш за все, як працює, що ви робите і як ви можете це виправити в разі виникнення проблем.

----> У разі, якщо це ecu сказав, як це зробити.

Для тих, хто але якщо практика sugerrimento уго бос і більш, що діє краще scodifica від заміни.
    А якщо ви має іншу карту, ви можете спробувати витягнути картку з чіп-і залити його на інший перераховується контрольна сума....іноді виходить, іноді ні ugo boss повною причини.

Спочатку запусти машину з процедурами база потім все інше....якщо ти зовсім один, і помиляєшся, щось втрачаєш голову, у нас залишилося кілька тижнів, клієнт біситься, і навіть якщо скачай ти не бачиш, більше не рахуючи, як наслідок, погана реклама.

Для ecu, сказали, діви насправді вони вже запрограмовані, не приходять в автосалон з фальш порожніх і тому, що процесори йдуть, запланованих з його перекладачем, двійковий файл, спочатку перетвориться і особливо файл boot що потрібно, до процесора, щоб інтерпретувати дані, які приходять від перекладача, як описано вище....і загалом, як я можу сказати тобі, як це зробити, якщо у тебе немає знань електроніки та інформатики?.....

Звичайно, якщо будинок посилає порожній ебу.
    Повинні забезпечити повне бінарне у мене є вихідний файл з boot, щоб прийняти дані перекладача, з яким це було написано.....цей файл буде навколо протягом половини дня в інтернеті!.

Сподіваюся, я роз'яснив і я прошу вибачення, якщо я неправильно.

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    Прости mustang GT, але де і що я сказав речі, неточності? Або краще де, що відомі великі прогалини в електроніці? Бачив твою компетентність у питанні, однак, я був би радий, якщо інтернет або, краще, якщо ви можете протягнути руку в мої наміри навчитися дизасемблювати двійковий файл..
    Є три такі, де це я казав, що я завжди бачив, що разом ви знайдете сходиться..
    Дай мені знати, що ти думаєш, що там..
    Привіт

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    Додаю посилання tread
    http://www.professionalchiptuning.ne...cu-vt9202.html

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Citazione Спочатку Написав манро Visualizza Messaggio
    Прости mustang GT, але де і що я сказав речі, неточності? Або краще де, що відомі великі прогалини в електроніці? Бачив твою компетентність у питанні, однак, я був би радий, якщо інтернет або, краще, якщо ви можете протягнути руку в мої наміри навчитися дизасемблювати двійковий файл..
    Є три такі, де це я казав, що я завжди бачив, що разом ви знайдете сходиться..
    Дай мені знати, що ти думаєш, що там..
    Привіт
    Найкращий відповідь не можете дати. Великі

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2016
    Повідомлення
    207
    Citazione Спочатку Написав Errecinque Visualizza Messaggio
    Найкращий відповідь не можете дати. Великі
    я не розумію вашого тріумфу........маг

Се той, хто, і більш практично, але тільки в цьому......що не завадить, але робити речі, не знаючи сенсу або, що ви робите, по-моєму, серйозна помилка.
    я бачу так багато користувачів і не тільки тут, що в один прекрасний день прокидаються і з 4 фото і 2 посилання робити роботу, своїх клієнтів!!!....і ось що я хочу сказати!.

я пояснив, зазори над і не безпосередньо до когось, але в цілому....і не всі narutalmente.

для того, щоб відповісти на мунро, можливо, я не пояснив, добре, я спробую знову.
    інформацію не обов'язково означає, що ви програміст.....так, я дбаю про те, я не ставлю питання, у мене достатньо знань і досвіду для програмування будь-яких чіпів з будь-якої мови від c++ до java на складання перших мов, за допомогою якого заплановані також екю більше даних, і важко перетравити.

проблема, як я пояснив вище, і що ідея, з якою вони запрограмовані дозволяє конвертувати мови, перекладач(для нас, зрозуміло), перетворення у двійковий.

тепер, що я знаю, це не можливо, я знаю спосіб, подвійний сенс, що з рейок ви можете перетворити його назад в мову, перекладач, навіть якщо є ідея, і знання мови, з якого він був запрограмований.

варто на всіх флеш-не тільки ті, ecu, включаючи pic, avr і т. д.

Тільки так і мати вихідний код, написаний на мові, перекладача і від їх отримання id, або, можливо, є копії тих, які використовуються.

Подивимося, я поясню краще.....Arduino......те ж поняття........на рис......в основному використовують assemby, але десь рік ідея використовувати c++, а інші ще і java.

Так що давайте розуміти один одного....я ніколи не говорила, знаючи, як інтерпретувати 0 і 1 .....assilutamente......моя мова та багато іншого.

повертаючись до клонування ecu повторюю....тільки так і з програмістом, спеціальному, де і можна витягати його повне бінарне.

Якщо ви маєте ідею і знати, з esattenzza з того, якою мовою вдома, в автомобілі або тільки програми, чіпи, я б поділився більш ніж охоче.

Той факт, що цей програміст стоїть і не мало.

Я мало зацікавлений в тому, використовувати для моїх поточних проектів у tricore буде як I7, щоб написати з word.

тепер я бачив розмова, що ви відкриті і tranky каже, можеш це зробити в те, що говорить.

твої прохання в цьому пості є законними, здається, що ascii-це не мова, хоча, можливо, tranky і знання якої-небудь системи для перетворення двійкового код перекладача, з яким це було написано.

Можливо, я кажу можливо, зрозуміти основні би зрозуміти, від завантаження в якості перекладача відповідає.....завжди, якщо з допомогою редактора ace і написано ясно, але якщо і фрагментарний я вважаю, це важко.

але якщо ідея tranky, і це буде відправною точкою.....але я бачу, дуже в гору.

роблю резюме: мати XYZ рівносильно мати водія/damos перекладача файлу з кодування тільки в тому, що damos/драйвер інтерпретує ІДЕНТИФІКАТОРИ, l'"XYZ" interpreterebbe весь склад файлу.ecu
    тут я бачу 4 різних речей, змішайте в одній.....і я її не поділяю.

Для того, щоб зробити висновок, що на початку вашого поста, є й інші аспекти, щоб побачити...***** і це було написано і перетворюється на чіп і, коли інструкції приймаються, а якщо і шифрувати.....він завжди повертається в datasheet мікросхеми від лікування....

бажаю вам удачі в tranky .

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2016
    Повідомлення
    207
    роблю резюме: мати XYZ рівносильно мати водія/damos перекладача файлу з кодування тільки в тому, що damos/драйвер інтерпретує ІДЕНТИФІКАТОРИ, l'"XYZ" interpreterebbe весь склад файлу.ecu

диметикон це твердження.

так звані драйвери це зовсім інша справа....і зовсім неправильно.......

як описано вище программники ecu називають "водій" вибір ecu і інші англійська "selec device", що в перекладі "виберіть пристрій", що не одне, як пояснив вище

налаштування зв'язку адресу для входу і закінчення читання чіп від лікування, частота і так далі.

потім
    водій/деймон грає
    для мене не має сенсу і не має нічого спільного.

файл кодування
    і ще одна річ, яка не має з ви можете перетворити двійковий в мові перекладача.

l'"АБО" зіграє весь склад файлу.ecu
    інша справа, що не по центру, нін

пюре речей, які не мають сенсу запит munro

чому б замість цього не почати з, що цифровий сигнал, сигнал, pmw, частоти роботи?

повторюю, в той же час відправною точкою, якщо я не зрозумів, як написав вище, tranky але уникнути смузі .

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Mar 2017
    Повідомлення
    4
    привіт edc17 або med 17, що я знаю, ви не можете клонувати із зони одну річ, що ви можете зробити immo off або на флеш-пам'яті або в eeprom за ecu

Сторінка 3 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •