привіт всім

....ось, що я повернуся, щоб зламати.
Я з цікавістю обговорення, і я помітив великий недолік знань в цілому електроніки.
як і всі ви, я використовувати в моєму випадку galletto v54 майстер-версії, клон високої якості, але свою роботу робить непомітно і досі у мене не було проблем.
І також правда, що, як пояснив кілька разів, мій досвід і близько року або більше....але не на електроніку....
Kiess кажуть, показує більше можливостей, звичайно, залежить від того, яку версію ви берете, і я, як клон, щоб почати, я не хочу економити.
Проблема і все ж, повна відсутність знань в електроніці трохи глибше, і як це працює, можливо, eeporm або ep2, флеш або процесор tricore!.
Не читаю нічого, крім tricore не можуть відновити в залежності від операцій і т. д.!...я думаю....не з цих програмістів.
Я знайшов кілька і це тому, що ми точно з зони не читаються, чи краще, що програмісти звичайні у зверненні сказав, щоб автомобіль не читають, але тільки з волі виробників не з інших причин.
Для початку давайте з'ясуємо цей драйвер!.
Півник називається вибір з ecu "вибір драйвера" програміст, який обробляє різні фішки, що не належить спеціально до ecu автомобіля називає їх "пристрої" або "пристрої". різниця....НІ!
Не та інше, що вибір зон для читання, частота, і деякі функції, в залежності від виробника.
Для того, щоб, так би мовити, півник та інші programamtori, більш convezionali читають тільки карти, а в деяких випадках навіть e2p як півник майстер, у мене є можливість читати фальш або e2p і не завжди.
У випадку читання флеш де часто проживає на картку в залежності від того, як ми обираємо "водій" встановити режим входу для flash і адреси читання з------>c
але не повний.....чому-адреси, починаючи від------->x ( не vglio використовувати адреси колишніх і вже такий комплекс).
Клонування будь-якого ecu і можливо тільки і виключно з читанням повний вміст flash, включаючи зони "захищені!".
Але не з програмістів цього типу потрібні більш складні і потрібно знати режим доступу, що виробник в технічних характеристиках, які надає в розпорядження.
Єдиний спосіб, щоб отримати до них доступ і SPI (Serial Проножки Interface). і спеціального програмного забезпечення, як це
https://www.pls-mc*****/flash-progra...ing-a-815.html
, Природно, супроводжується інтерфейсу для сніданків.
Часто читаю, що програмісти, як віллем, вони працьовиті і часто не працюють, це тому, що не є 3 кнопки " ... " "завантажити" "написати", що часто і ви звикли використовувати!
як говориться в рекламі?!!...тобі подобається вигравати легко??.....цих програмістів, щоб "ECU" вони роблять це....три кнопки і далі...і всі ми програмісти ecu з процедур по фотографії з точністю до точки підключення....гарне життя так

.
Не роблять з якоїсь причини, але тільки те, що більше можливостей у вас буде більше ви робите вдома!.
Якщо ви знаєте трохи електроніки, встановивши в борг з потрібної адреси, ви можете зробити це і багато іншого!!!!
Приходимо в файли остаточно!....ми виграємо в двійковому коді, і тільки так, але не дуже вірю, що вони запрограмовані на адресу колишньої?!!!....я сподіваюся, що хто-то не думаєш, справді!.
Програмне забезпечення для програмування флеш-пам'яті або IDE можуть бути написані будь-якою мовою "C++","JAVA", тощо.....де потім ми думаємо, що компілятор перемикач на 0 і 1.
Принципова схема роботи не відрізняється від написання програмного забезпечення з компілятором, який потім буде в перекладі з двійкового коду для того, щоб включити правильні двері і отримати бажані результати.
Від пральної машини, щоб запалити лампочку.
Від читання аналогового датчика і керувати реле з uiscreen цифровий і, в свою чергу, перетворюється в аналоговий для транзистора або мдн-транзисторів, який входить в провідності і запускає експрес-метро або запуску двигуна.
тут не відрізняється.....
Жоден урок від професора....тільки трохи ясності....