Результати 1-7 з 7
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2016
    Повідомлення
    119

на VW sharan 1.9 TD 2001 року dtc 01491 ???? ви знаєте, що це

всім привіт, хто-небудь знає, підкажете, що може означати ця помилка?

Клімат-контроль (Опалення додано - Діагностика)
    DTC Опис 01491 - допоміжний Підігрівач, свічки розжарювання - обрив Ланцюга - постійний
    01491 - допоміжний Підігрівач, свічки розжарювання - обрив Ланцюга - постійний

діагностований з delphy, але не знаходжу збіг цього dtc на інші програми

це sharan 2001 року 1.9 код двигуна AUY.

я перевіряю машину, щоб знайти витоку. в рамках вимкнений поглинання проходить постійно періодично близько від 0,35 до 0,8 В з перервами близько половини секунди, і на доказ я знайшов добре 4А в поглинання... мені кажуть, що парковка вночі, вранці повністю в землю і поставив новий акумулятор

я все ще не зробила тест плавка вставка для запобіжника, але дискомфорт вона дала мені лавину помилок, включаючи те, про що я прошу вище...

сьогодні я видалив все, завтра я повернуся, щоб перевірити автомобіль на місце... тут мене бентежить тільки помилка, що я просив, і я 01217 (коротке замикання на землю бічної подушки безпеки з боку водія)....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Здрастуйте, не знаходжу відповідності цієї помилки, ні в коди VAG 5-значний, ні в кодах OBD 4-значний..

Граючи з цифрами, хоча..
    P0491 Система Вприскування вторинного повітря ряд циліндрів 1 несправності

P0149 Помилка фаз газорозподілу Паливо

щодо поглинання замінили автомобіль, Радіо, Навігатор і т. д.?
    встановлено ліхтарі воротар або підсвічування?
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2016
    Повідомлення
    183
    не думаю, що це випадок анаграм на DTC, якщо погуглите "1491 fair glow plug" речей, якщо вони знаходять, так що думаю справа насправді проблема витоку/скоро на накаливанием.

вони не мають запобіжника разом з іншими, я розумію, це "штанга" типу цього:

DSC00639.jpg

і реле, що я не розумію, якщо це так, але якщо шукати схему:

2009-12-30_201709_2009-12-30_131303.jpg

висмикни реле і подивитися, якщо ви ще поглинає...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2016
    Повідомлення
    119
    на жаль у мене ще немає дозволу для перегляду фотографій, які ви завантажили лсд.
    у будь-якому випадку я намагаюся знайти реле підігріву двигуна і свічок розжарювання знімаю. я теж бачу навколо в мережі я бачив "свічки" але, щоб те небагато, що я зрозумів англійською мовою, я повідомив, свічки пальники для автономного опалення (тип системи webasto) або, можливо, резистори типу фен для обігріву салону. однак цей автомобіль "звичайно" не збирає webasto і навіть не думаю, що опір нагріває повітря, опалення.
    крім того, діагностика зроблена ця помилка означає бути в системі кондиціонування повітря, опалення, не в двигуні. у будь-якому випадку спробувати можна виключити свічки, що ви ніколи не знаєте.

R5 щодо системи додані абсолютно нічого, щоб змінити чи встановити пізніше і автомагнітола серії всередині приладовій панелі VW.
    йому трапилося (я припускаю, що вікно забув відкрити і сильний дощ) тип aquario, які заповнили бігові доріжки, це також змушує мене бути більш схильний до якихось витоку в системі опалення/вентиляції

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2016
    Повідомлення
    119
    ах... по-моєму також або періодично від 0,3 до 0,8 не повинно бути поглинання такою, щоб принести на землю батареї (я припускаю, мінімальний 62) в ніч.... що ви думаєте?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2016
    Повідомлення
    183
    тут ви праві, що, ймовірно, належать до glow plug, щоб зігрітися, перш ніж вода.. впевнений, не буде?

однак, безумовно, з цим в даний час не працює від батареї, але ти сам сказав, що ти бачив пік 4, а потім перейти, щоб знати насправді скільки в середньому...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2016
    Повідомлення
    119
    підтверджую, що код 01491 точно показує свічки/пальники належить додаткового нагрівача, що ця машина збирає.

я вже вирішив проблему поглинання аномалії (магнітола серії в нахил), видаливши запобіжник.

стабілізована абсорбциа до 0,011 В

я чекав відправляти тому що тільки сьогодні я знову і діагностика в автомобіль, і я переконався в присутності опалення supplemantare і послуг помилку сказано вище... нічого спільного з поглинанням аномальну даних, а не від магнітоли.

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •