Сторінка 2 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 31

Перегляду "Гібрид"

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    На практиці, однак, по-моєму, неможливо клонувати чи правильно діяти вручну, щоб розібратися з ключами і роллінг-код, так як перші шифруються, як і роллінг-код для його конформація змінюється при кожному запуску..
    Тому єдиним рішенням є повне відключення всіх..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Citazione Спочатку Написав манро Visualizza Messaggio
    На практиці, однак, по-моєму, неможливо клонувати чи правильно діяти вручну, щоб розібратися з ключами і роллінг-код, так як перші шифруються, як і роллінг-код для його конформація змінюється при кожному запуску..
    Тому єдиним рішенням є повне відключення всіх..
    Привіт Манро, але тоді в офіційний дилерський центр vag, що дії приймають для того, щоб обійти цю проблему, роллінг код, якщо потрібно замінити ecu? Є інструмент спеціальний закон зони, що нормальні програмісти екю, які ви використовуєте не читають??

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Я не думаю, що дилерів програмування ecu використовуєте або вже заплановані.. а Нові або Діви з допомогою Carpass, так сказати
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Citazione Спочатку Написав cinqueturbo Visualizza Messaggio
    Я не думаю, що дилерів програмування ecu використовуєте або вже заплановані.. а Нові або Діви з допомогою Carpass, так сказати
    Звичайно, я мав на увазі ебу нові. Повинні ж написав вище файл і як роблять з rolling code?

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав Errecinque Visualizza Messaggio
    Звичайно, я мав на увазі ебу нові. Повинні ж написав вище файл і як роблять з rolling code?
    Можливо, з шасі у них все зберігається, як для ключів, коли йдеш, наприклад, замовити нові??
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    Для того, щоб знати напевно, потрібно запитати у тих, хто, можливо, працює в дилерський центр..
    Впевнений, що, маючи всі діви просто введіть нову інформацію, тобто плаваючий код і ключі RSA, сумісні в новий ecu

Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Citazione Спочатку Написав манро Visualizza Messaggio
    Для того, щоб знати напевно, потрібно запитати у тих, хто, можливо, працює в дилерський центр..
    Впевнений, що, маючи всі діви просто введіть нову інформацію, тобто плаваючий код і ключі RSA, сумісні в новий ecu
    Але для діви інтерес як мати новий жорсткий диск від форматування??
    Щось вислизає від мене.....якщо у мене бк повний ecu, бо скопіювати на інший одно не повинна піти? У бк я повинен мати все написано і vin код завальцювання etc.

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Від того, що я читав тут на форумі, і навколо EDC17 мають зони означає, ONE TIME PROGRAMMABLE, що не пере пише і не стирає і т. д. таким чином, тільки новий..

Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Citazione Спочатку Написав cinqueturbo Visualizza Messaggio
    Від того, що я читав тут на форумі, і навколо EDC17 мають зони означає, ONE TIME PROGRAMMABLE, що не пере пише і не стирає і т. д. таким чином, тільки новий..
    Відмінне пояснення.....так що він працює тільки scodifica? Що є "сказати" до екю, не враховувати, що написано в цій області? Вибачте, але я намагаюся потрапити туди, щоб градусів міркуючи за вашими словами, в тому, що ви scodifiche раніше нуль, але в разі блокування ecu, я хочу бути готовим

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    Хороший cinqueturbo...
    Безумовно, послідовність rollin чергу приймає від ебу ключі RSA використовується в цій галузі..

Сторінка 2 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •