але ви ще не пробували карту? перелічіть, що ви змінили і як..
У світі божевільних нормальний-це з розуму
Упевнений, що я перевірена, і краще, щоб? не йде, набагато краще,відчуває, що тут ? як і раніше, а я змінив prex turbo, prex rail, обмежувач крутного моменту, потрібне пара зараз ? те, що я зробив і nn, я пам'ятаю відсотки, але на початку хто-то сказав мені, що тут було погано, то він, звичайно ж знав, але я nn я хотів gudagnare дуже.
Змінити час і подивитися, що піде набагато більше!!!
ок, просто у мене мало часу, я намагаюся, щоб перед? у місці, cos? давайте подивимося, якщо я не роблю шкоди.
але ви хочете, що я готую собі карту-приклад? потрібно мод кілька речей.. і ви побачите, що йде не так.
я сказав, що мені приємно дізнатися, я знаю, що з грошима можна? отримати все, щоб? nn, ви дізнаєтеся, спасибі, нічого ж, якщо після мене буде ідея купити його ви терр? до уваги.
Ну ось, знову... подивіться, що я написав, що ви, я готую карту, наприклад..вам не хочу нічого продавати.. тепер ви мене забанити знову!!!!
А preparala і postala..
я хочу зламати спис на користь chris156 .. ***** і він каже, ви дізнаєтеся, з доказами .. і з діагнозом .. купити файл, ви позбудетеся тремтить, але не зрозумієш нічого