ви повинні побачити, коли закон цього значення afr, безумовно, буде заблокований якийсь обмежувач. З 0,8 dpf не любить багато
ви повинні побачити, коли закон цього значення afr, безумовно, буде заблокований якийсь обмежувач. З 0,8 dpf не любить багато
не думаю, що є "обмежувач" в класичному сенсі цього слова, а "цікавою" тлумачення значення лямбда, мій питання було, якщо це було можливо, пов'язаних з AFR "реального" вимірюється wideband, приміром, наприклад, сказати, додайте 0.2 a все, що ти бачиш в картах лямбда і більш або менш домогтися такого ефекту. очевидно, що якщо це "0.2" було написано де-небудь в карту, ви можете бути впевнені в тому, що він робить.
Замість того, також існують обмежувачі лямбда на edc16, в середньому, то вгору і фіксується на лямбда-1,25 те, низькою 0,6..
Що стосується розрахунку ти не можеш обчислити "яблука з грушею"
Розрахунок йде в одну одиницю вимірювання,.. також розраховує, що відношення еквівалентності дизельного палива в edc16 та фіксованого 0,835 але є карти, які змінюють кількість дизельного палива в залежності від температури того ж..
Деякі обмеження як класичної, щоб тільки в iq та інші компенсації в залежності від температури дизельного палива..
Відмінно, значить в будь-якому випадку значення, які зазвичай знаходяться в карті знаходяться всередині цього обмеження.
з коментаря overbooster я подумала, що "насправді" ті, сьогодні не були б насправді були використані.
ось ці я не просто знайти, але якщо ви говорите, що я довіряю, і намагаюся краще!
це мене спантеличило.
ви могли б мені посилання "інше місце", про яку ти говориш?
що ecu для обмеження завжди відноситься до пара-це зрозуміло, але я не розумію, що значить "обмеження-корекція".
від того, як ви зрозуміли, я зробити це прямо точно таку ж функцію старих карт, диму.
якщо опустити всі значення, паліть, якщо ви підніміть їх, не введе ніколи більше, ніж МАЛЮК.
Спасибі тобі велике, за відповіді.
Я забув, що той же принцип застосовується і в повітря на впуску, що таблетки..
Також писав в іншому пості, що лямбда-симулятор ecu не працює функція afr у вузькому розумінні терміна, працює в парі-кількість дизельного палива, лямбда, карти регулювання-корекція..
Те, що ти говориш лямбда-edc16 і вірно в частині кількості впорскування фінал у цих ecu і вирвана з сирої карти nm-iq і згодом "чистої" з карти лямбда і різні обмежувачі, розкиданих у eprom, після чого ecu знає, скільки часу тримати відкритими форсунки для впорскування дизельного палива Х
Я, щоб побачити, якщо я зрозумів концепцію. Припустимо, що ви хочете мати крутний момент 400 Нм при 4000 оборотів, так що з карти nm-iq виручки та вартістю 83,70 так, щоб дані грубий ви саме це 83,70 мм3 дизельного палива, потім очищають від карта лямбда-думаю, він хоче сказати, що треба шукати на карті, лямбда-відповідне значення для 4000 оборотів, перетинається з кількість повітря, так як в таблиці зупиняється на 1050,0 і 3750, і можна припустити, що до 4000 оборотів в повітрі вже більше 1,05 гр, наприклад 1,15, значення, однак, виявляється, то дається той хрест, який є останнім доступна, так що 1,13. Потім перетворити 83,70 мм3 вагу помножити на 0,835, а потім 69,8895 мг і порівнюю їх з повітря. У прикладі 1150 мг повітря згідно карті лямбда буде достатньо для 1150/(14,7*1,13)=69,23 мг дизельного палива, так що я повинен "очистити" і дата 69,8895 і скоротити його до 69,23 тому що карта lamdba мене це обмежує значення.
Я думаю, що говоримо про 2 різних мовах.
Від колишнього студента Комп'ютерної Інженерії, чути про "сирої" і "чистої" в мікропроцесор мені тремтіння.
ecu працює з логікою, формули і цифри, точні, принаймні, до третього десяткового знака XD
Варіанти 2, ти пробачиш мене за прямоту, але я зробив так:
1) у вас є ідеї, трохи заплутався
2) ви не хочете говорити занадто багато, тому що ми в полі, ніж ті, які не повинні нічого знати.
prepondo для другої.
Шкода, що втрутиться хтось інший просто щоб дати свою думку, а не тому, що я не довіряю свої відповіді, тільки, як мені здається, принаймні, туманні.
Ще раз спасибі![]()