Сторінка 2 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima
Результати 11-20 з 40

Обговорення: Карта Лямбда-EDC16

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2014
    Повідомлення
    187
    ви повинні побачити, коли закон цього значення afr, безумовно, буде заблокований якийсь обмежувач. З 0,8 dpf не любить багато

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2016
    Повідомлення
    183
    не думаю, що є "обмежувач" в класичному сенсі цього слова, а "цікавою" тлумачення значення лямбда, мій питання було, якщо це було можливо, пов'язаних з AFR "реального" вимірюється wideband, приміром, наприклад, сказати, додайте 0.2 a все, що ти бачиш в картах лямбда і більш або менш домогтися такого ефекту . очевидно, що якщо це "0.2" було написано де-небудь в карту, ви можете бути впевнені в тому, що він робить.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    Замість того, також існують обмежувачі лямбда на edc16, в середньому, то вгору і фіксується на лямбда-1,25 те, низькою 0,6..
    Що стосується розрахунку ти не можеш обчислити "яблука з грушею"
    Розрахунок йде в одну одиницю вимірювання,.. також розраховує, що відношення еквівалентності дизельного палива в edc16 та фіксованого 0,835 але є карти, які змінюють кількість дизельного палива в залежності від температури того ж..
    Деякі обмеження як класичної, щоб тільки в iq та інші компенсації в залежності від температури дизельного палива..

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    Я забув, що той же принцип застосовується і в повітря на впуску, що таблетки..
    Також писав в іншому пості, що лямбда-симулятор ecu не працює функція afr у вузькому розумінні терміна, працює в парі-кількість дизельного палива, лямбда, карти регулювання-корекція..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2016
    Повідомлення
    183
    Citazione Спочатку Написав манро Visualizza Messaggio
    Замість того, також існують обмежувачі лямбда на edc16, в середньому, то вгору і фіксується на лямбда-1,25 те, низькою 0,6..
    Відмінно, значить в будь-якому випадку значення, які зазвичай знаходяться в карті знаходяться всередині цього обмеження.
    з коментаря overbooster я подумала, що "насправді" ті, сьогодні не були б насправді були використані.

але є карти, які змінюють кількість дизельного палива в залежності від температури того ж..
    Деякі обмеження як класичної, щоб тільки в iq та інші компенсації в залежності від температури дизельного палива..
    ось ці я не просто знайти, але якщо ви говорите, що я довіряю, і намагаюся краще!

]
    Також писав в іншому пості, що лямбда-симулятор ecu не працює функція afr у вузькому розумінні терміна, працює в парі-кількість дизельного палива, лямбда, карти регулювання-корекція..
    це мене спантеличило.
    ви могли б мені посилання "інше місце", про яку ти говориш?
    що ecu для обмеження завжди відноситься до пара-це зрозуміло, але я не розумію, що значить "обмеження-корекція".
    від того, як ви зрозуміли, я зробити це прямо точно таку ж функцію старих карт, диму.
    якщо опустити всі значення, паліть, якщо ви підніміть їх, не введе ніколи більше, ніж МАЛЮК.

Спасибі тобі велике, за відповіді.

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    Я говорила про це тут..
    Головна відмінність полягає в тому, як працюють ECU..
    У edc15 весь алгоритм розрахунку та в залежності від кількості дизельного палива, так що карту диму і ущільнення в первинному розгляді..
    У edc16 процесор засновані всі розрахунки в залежності від обертаючого моменту..
    Карти лямбда, в основному, моделюються і взяв до уваги процесор в основному для питань, пов'язаних з пристроєм запобігання забруднення..
    У факті, коли ви видалите maf на цих ecu процесор продовжує працювати, спираючись на інші карти..

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    Те, що ти говориш лямбда-edc16 і вірно в частині кількості впорскування фінал у цих ecu і вирвана з сирої карти nm-iq і згодом "чистої" з карти лямбда і різні обмежувачі, розкиданих у eprom, після чого ecu знає, скільки часу тримати відкритими форсунки для впорскування дизельного палива Х

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2016
    Повідомлення
    183
    Я думаю, що говоримо про 2 різних мовах.

Від колишнього студента Комп'ютерної Інженерії, чути про "сирої" і "чистої" в мікропроцесор мені тремтіння.

ecu працює з логікою, формули і цифри, точні, принаймні, до третього десяткового знака XD

Варіанти 2, ти пробачиш мене за прямоту, але я зробив так:
    1) у вас є ідеї, трохи заплутався
    2) ви не хочете говорити занадто багато, тому що ми в полі, ніж ті, які не повинні нічого знати.

prepondo для другої.
    Шкода, що втрутиться хтось інший просто щоб дати свою думку, а не тому, що я не довіряю свої відповіді, тільки, як мені здається, принаймні, туманні.

Ще раз спасибі

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2016
    Повідомлення
    183
    Citazione Спочатку Написав lsdlsd88 Visualizza Messaggio
    prepondo для другої.
    seh та ніч... я схиляюся!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2016
    Повідомлення
    183
    додаю деякі скріншоти, дайте мені знати, якщо вам ясніше мислити, або якщо бентежить ще більше...

smoke1.jpg

smoke2.jpg

smoke3.jpg

smoke4.jpg

TL1.jpg

Сторінка 2 з 4 PrimaПеред 1234 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення