Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати з 1 по 10 з 13

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    May 2016
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    17

ПРОБЛЕМА AUDI A3 1.9 105 Л. с. 2009 (Не можу більше, починаючи з l' ECU в БД)

Добрий вечір всім,Панове

на жаль, у мене велика проблема з AUDI A3 1.9 105, в минулому я відобразив блок управління і скасували FAP з ECU SAFE, після приблизно 5000 км, автомобіль від проблем при прискоренні, тобто не тільки йде в парі відривається акселератора до тих пір, поки не реліз, але не помилка в рамках, коли це станеться!!!!!!!!!!!!!!confused я думав, що це може бути потенціометр dell газу або якісь проблеми з уприскуванню, але коли я намагаюся увійти в діагностику, я помилково лінії передачі CAN!!!!!!!! (Я БЕЗЛАД) я намагався переписати вихідний файл, але нада програмне забезпечення k-suite відповідає мені код захисту неправильно не знаю, як вирішити проблему, не могли б ви дати мені допомогти, будь ласка

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    що стосується помилки в ебу, і дуже ймовірно, що ecusafe житло в районі dtc у файлі, для історії, що тобі не колеги, якщо ви не зробили дивні речі ти на файл і чому він повинен бути іншим, ви впевнені, що ви виберіть протокол, правильно для цієї машини.
    уго ---- президент A.E.P.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    May 2016
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    17
    Привіт ugoboss, під час картування напевно, я не зробила помилки, тому що у мене відображається в 2D легко керувати драйвером і т. д. але проблеми pensdoci я почав давати після використання ecusafe, тому що, перш ніж defapparla Л я перепризначений на другий раз, бо не було! Викреслювати районі dtc автомобіль не дасть мені помилки або були скинуті тільки помилки, як і ви в діагнозі? Що стосується протоколу, я думав про це, і я пробував більше, ніж один, але, коли я помиляюся, і програма мене попередила, вибравши правильний і читати, якщо k, що в c завжди говорить мені, що код захисту неправильно

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    535
    Безумовно, ecusafe проклав DTC. Спробуйте написати вихідний файл, з режимі recovery.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    May 2016
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    17
    Я намагався cawadany але мені завжди код безпеки неправильно :-(

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Лис 2015
    Болга
    Рим
    Повідомлення
    89
    Спробуйте прочитати автор: з іншого інструмент

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    483
    не випадково, коли я обробки файлу з ecusafe ти поклав кий на захист?
    Immagini Allegate Прикріплених Зображень

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    483
    пробач, я думав тепер, що ти не можеш скачати фотографій, в будь-якому випадку, якщо відкрити ecusafe бачите, що ви можете захистити файли і від того, що я чув, схоже, що після захисту я не дозволю тобі більше читати, не знаю, але якщо також може бути причиною того, що не входить навіть в діагностиці

Banned
    Дата Реєстрації
    Січень 2016
    Повідомлення
    99
    якщо ви застрягли з ecusafe, потрібно відкрити його і прочитати в bdm

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    May 2016
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    17
    Добрий день,

sicuraemte було те, що я зробив, захистити ебу, на жаль, я новачок з автомобілями, і цей вид роботи! вік живи, вік учись!!!!! Дякую за відповіді ;-)

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •