я ви допоможете з радістю, але я не хотів би все і відразу ви побачите, що план ви прийдете туди поодинці...вивчених кожен кривий за допомогою файлу ols, який, між іншим ? був поставлений тут на форумі і ви побачите, що там ти...мій працює в 1,8 rail без найменшої помилки![]()
avr? дивився 100 разів і до сих пір я у відкритому морі..., Слідуючи файл ols, я зробив це, що я тільки що написав, але мене не переконує нічого
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 28-12-2016 до 18:08
з часу уприскування не s? що ти наробив...потім ти торкнувся карти max torque тобто ті карти, які вам кажуть, що крім цієї пари не треба йти, так що я не розрядник! очі на те, що ви робите, що ви ігри зчеплення і не тільки! потім тиск турбо не треба змінити його на низькому навантаженні, і я не рекомендую її працювати-й? 1,4, що шматочки післядля решти покращення ? також, якщо c ? працювати
подивіться, що ви зробили на картах rail є цінності, які не змінена, а потім, якщо ви хочете, що ходить він машину, потрібно підняти два біта, які обмежують rail li знаходитесь як десяткове значення від 900 до мапу rail і поруч в карти пара вивчає добре! і є багато інших карт, які ви змінили, що не потрібно нічого! останнє, що карту max torque ви поставили значення 16000 множиться на значення перетворення від 375 Нм так роблять після 1000 км зчеплення вітає тебе![]()
Привіт, хлопці, після довгого часу я повернувся, я більше не брали участь, тому що мій красень-півник перестав працювати незабаром після перших експериментів з-за блока живлення не стабілізований (на щастя, не флеш) і вирішив не паритися. Зараз я купила інший, я вважаю, між руками блок живлення стабілізований регульований лабораторнийМожна було б відновити мої файли, щоб почати працювати над цим? Для довгого простою у мене не більше привілеїв, необхідних, можливо, деякі душі, pia може обернутися? Спасибі велике, найближчим часом.