Сторінка 3 з 3 PrimaПеред 123
Результати 21-27-27 -

Обговорення: Допомога карту mj8df

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    21
    Citazione Спочатку Написав ake85 Visualizza Messaggio
    зрозуміло, що збитки, о боже мій
    Не в образу, абсолютно! Я тут, щоб навчатися. Дякую за відповіді і поради.. Тепер ..я Повинен працювати ще дуже

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2014
    Повідомлення
    250
    я ви допоможете з радістю, але я не хотів би все і відразу ви побачите, що план ви прийдете туди поодинці...вивчених кожен кривий за допомогою файлу ols, який, між іншим ? був поставлений тут на форумі і ви побачите, що там ти...мій працює в 1,8 rail без найменшої помилки

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    21
    avr? дивився 100 разів і до сих пір я у відкритому морі..., Слідуючи файл ols, я зробив це, що я тільки що написав, але мене не переконує нічого
    File Allegati Файл Вкладення
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 28-12-2016 до 18:08

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2014
    Повідомлення
    250
    з часу уприскування не s? що ти наробив...потім ти торкнувся карти max torque тобто ті карти, які вам кажуть, що крім цієї пари не треба йти, так що я не розрядник! очі на те, що ви робите, що ви ігри зчеплення і не тільки! потім тиск турбо не треба змінити його на низькому навантаженні, і я не рекомендую її працювати-й? 1,4, що шматочки після для решти покращення ? також, якщо c ? працювати

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    21
    Citazione Спочатку Написав ake85 Visualizza Messaggio
    з часу уприскування не s? що ти наробив...потім ти торкнувся карти max torque тобто ті карти, які вам кажуть, що крім цієї пари не треба йти, так що я не розрядник! очі на те, що ви робите, що ви ігри зчеплення і не тільки! потім тиск турбо не треба змінити його на низькому навантаженні, і я не рекомендую її працювати-й? 1,4, що шматочки після для решти покращення ? також, якщо c ? працювати
    Дякую за поради, аке, після ваших слів я були пов'язані, і я зробив інший і нарешті ? вийшло щось хороше
    Машина ? що-то інше.
    File Allegati Файл Вкладення
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 28-12-2016 до 18:08

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2014
    Повідомлення
    250
    подивіться, що ви зробили на картах rail є цінності, які не змінена, а потім, якщо ви хочете, що ходить він машину, потрібно підняти два біта, які обмежують rail li знаходитесь як десяткове значення від 900 до мапу rail і поруч в карти пара вивчає добре! і є багато інших карт, які ви змінили, що не потрібно нічого! останнє, що карту max torque ви поставили значення 16000 множиться на значення перетворення від 375 Нм так роблять після 1000 км зчеплення вітає тебе

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    21
    Citazione Спочатку Написав takaok Visualizza Messaggio
    Привіт, хлопці. Я намагався змінити mappam для punto evo 1.3 75hp з mj8df.
    Я торкнувся непотрібні речі?
    Якщо я поставлю мені шкоди?
    Вибачте і заздалегідь спасибі.

Орі і mod.rar
    Привіт, хлопці, після довгого часу я повернувся, я більше не брали участь, тому що мій красень-півник перестав працювати незабаром після перших експериментів з-за блока живлення не стабілізований (на щастя, не флеш) і вирішив не паритися. Зараз я купила інший, я вважаю, між руками блок живлення стабілізований регульований лабораторний Можна було б відновити мої файли, щоб почати працювати над цим? Для довгого простою у мене не більше привілеїв, необхідних, можливо, деякі душі, pia може обернутися? Спасибі велике, найближчим часом.

Сторінка 3 з 3 PrimaПеред 123

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •