ок, я здається зрозумів, що зараз мені не потрібні... в будь-якому випадку, якщо карту ви тримаєте на значення 2600/2700 мбар не ризикуємо завдати шкоди (st? говорячи про Alfa 159 150CV)
ок, я здається зрозумів, що зараз мені не потрібні... в будь-якому випадку, якщо карту ви тримаєте на значення 2600/2700 мбар не ризикуємо завдати шкоди (st? говорячи про Alfa 159 150CV)
так я кажу турбіни оригінал
отже, на ваш погляд ? краще залишити обмежувачі не більше 2600mBar, щоб не пошкодити турбіни
ок, я розумію, що ви хочете сказати? я, бажаючи завжди залишатися в стороні рукояткия залишаюся на цій поріг l? що я уникаю шкоди
я роблю це з розуму змінити.... я кладу turbo 210cv на 147 150cv....? bell' ammattimento дозвольте вам робити все,.... це-те, чому? я хочу видалити витратомір повітря....
![]()
я жартуюнавпаки, я хотів би подякувати всіх цих info, що є ви даєте... ці речі ви знаєте, для роботи або просто пристрасть?
я чув, що він не просто управляти геометрія на цій турбіни...якщо ви говорите: "я вважаю, що цих мод у вас вже зроблені..... у egffetti я знав того, щоб грати з картками геометрії.... досі я ніколи не робив.... я не зрозумію щось.... x, чому він веде себе так, як ви сказали?? xk? солі, потім riscende дереться, а потім riscende??? я міг би взяти таких картах геометрії на brera 210cv??
я теж думав, що я те, що ви сказали.... моя ідея насправді полягала в тому, щоб скопіювати карти управління двигуном від 210cv... то, звичайно, враховуючи, що мені не вистачає циліндра... тиск теоретично ? найнижчий.... в цей момент... почала піднімати поступово, від 5% на всі карти управління турбо... і тоді я aiutero' з журналів на основі обертів, педаль, prex turbo і відсоток клапан наприклад... .... якщо я бачу, що для абсурдно... 2800 об / хв з навантаженням 80%, відсоток клапан 70% тиск піку в overboost до 2 бар, наприклад, принесу відкриття клапана в 60%, щоб зменшити це явище, то число оборотів....
теоретично якщо все правильно пам'ятаю... ще відсоток ? високе і самі лопатки закриті... тобто під час зарядки, ще й лопатки відкриті (ставки у бік крильчатки), то відсоток типу 30% і більше йде в положення тиск стабільний, чи не так??