Результати 1-7 з 7

Обговорення: AdBlue

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК L'avatar di ringo
    Дата Реєстрації
    Jun 2016
    Повідомлення
    32

AdBlue

Добрий вечір всім я новачок на Форумі, я читав правила і я сподіваюся, ви не помиліться, якщо трапиться, вибачте мене, принаймні, на цій ранній стадії.
    Я встановив, успішно, декілька додаткових модулів і Бд, що безпосередньо перехоплюючи лінії Can, euro4 і euro5, на практично всіх марок більше замітки. Я хотів би знати, якщо хтось з вас має досвід роботи на euro6, зокрема, на Mercedes-читаю, і відчуваю, що я паршивий. Якщо ви зробили установку з успіхом мені потрібен якийсь рада. спасибі всім заздалегідь

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2014
    Повідомлення
    116
    Привіт рінго я повинен був спробувати це зробити минулого тижня на stralis, але хазяїн передумав, як тільки я знаю, що тебе контакт

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2013
    Повідомлення
    477
    Привіт, Рінго, я знаю, на даний момент для євро-6 і ще проблема, але я сподіваюся, що ми знайдемо якесь рішення найближчим часом...

Дата Реєстрації
    Jun 2016
    Повідомлення
    32
    Давайте тримати в курсі

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2014
    Повідомлення
    116
    не вас турбує тільки мене, виявляється, я дам тобі знати

Дата Реєстрації
    Jun 2016
    Повідомлення
    32
    Мені підтвердили в іншому форумі, що ходили чутки: емулює слуг, щоб роз'єм OBD працюють на euro6 навіть Мерседес, але ебу AdBlue повинен бути Bosch. Ці новини, які у мене є.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di robby51039
    Дата Реєстрації
    Dec 2012
    Болга
    quarrata (PT)
    Повідомлення
    163
    але навіть mercedes євро-5 повинен бути bosch, принаймні, я знав, що це у вас встановлений також на інші системи?

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •