Сторінка 4 з 4 PrimaПеред ... 234
Результати 31-36 36 -
    Banned
    Дата Реєстрації
    Січень 2016
    Повідомлення
    99
    У 6 з 8 схожі, але не однакові, поясни, що ти хочеш знайти... Але на обох можна знайти все що завгодно, так що якщо ви шукаєте добре вам відповіді на всі

Для кодування форсунок, це означає, що ці двигуни мають інжектори закодованих, якщо їх змінити, їх потрібно перекодувати, якщо вони втрачають кодування....їх потрібно перекодувати
    Кодування-це код, який знаходиться над інжектором ж

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Листоп. 2016
    Повідомлення
    51
    Citazione Спочатку Написав dragusdrake Visualizza Messaggio
    У 6 з 8 схожі, але не однакові, поясни, що ти хочеш знайти... Але на обох можна знайти все що завгодно, так що якщо ви шукаєте добре вам відповіді на всі

Для кодування форсунок, це означає, що ці двигуни мають інжектори закодованих, якщо їх змінити, їх потрібно перекодувати, якщо вони втрачають кодування....їх потрібно перекодувати
    Кодування-це код, який знаходиться над інжектором ж
    Так, підведемо підсумок і почнемо градусів.

Ви все зрозуміли, я новачок... я вчуся як божевільний... і кожного разу мені потрібно деякі прямі

На даний момент у мене 500 моєї матері, де я хотів спробувати... і я зрозумів, що це не найпростіше, що потрібно зробити для вулиці тип блок керування, читання і записи послідовних або bdm(я ще не зрозумів), карти вирізати і т. д...

Тому перший крок, який я намагався зараз зрозуміти, він... дізнатися тип ебу від інформації, яку я

А потім з'ясувати, які дані необхідні, щоб тримати в увазі...те, що я зрозумів, наприклад, і т. Д. для драйвери ви використовуєте останні 3 цифри HW і SW ебу...вірно? Так що в цьому випадку 04P-598?

Тепер для того, щоб вони не хочуть, щоб збиток, я хотів би купити блок управління, додатковий і експериментувати з цим...як bdm, що писати і т. д...але як це сумісно? Як ці, знайдені на ebay..але є й інші цифри та коди, які я не знаю, якщо вони служать чи ні...інші, здається, підняти боку кінцевих номерів інших...

Або я можу взяти будь-якого і зробити повну копію, з моєї на нову?

Почнемо крок за кроком

Banned
    Дата Реєстрації
    Січень 2016
    Повідомлення
    99
    Ти широко off topic, відкрити ще один пост і експорт сумніви. А поки можу сказати, що свій-це 6f3, читайте в virtual (не mppt) і так у мене немає проблем з scodifica форсунок. Потім редагуєте свій файл і навантаження на автомобіль. Для експериментів візьмемо інший блок управління, але тоді ви не можете покласти його на свій, якщо не зробити immo off (зняти іммобілайзер, ключ я маю на увазі)

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Листоп. 2016
    Повідомлення
    51
    Citazione Спочатку Написав dragusdrake Visualizza Messaggio
    Ти широко off topic, відкрити ще один пост і експорт сумніви. А поки можу сказати, що свій-це 6f3, читайте в virtual (не mppt) і так у мене немає проблем з scodifica форсунок. Потім редагуєте свій файл і навантаження на автомобіль. Для експериментів візьмемо інший блок управління, але тоді ви не можете покласти його на свій, якщо не зробити immo off (зняти іммобілайзер, ключ я маю на увазі)
    Тому що я не по темі?
    попередні питання були 2...

Встановлено, що перша відноситься до використання MPPS v13 з негативну відповідь (в частині) ... пункт два, і це саме те, що я запитав, зараз відправляю на екран.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Citazione Спочатку Написав Khendal Visualizza Messaggio
    Так, підведемо підсумок і почнемо градусів.

Ви все зрозуміли, я новачок... я вчуся як божевільний... і кожного разу мені потрібно деякі прямі

На даний момент у мене 500 моєї матері, де я хотів спробувати... і я зрозумів, що це не найпростіше, що потрібно зробити для вулиці тип блок керування, читання і записи послідовних або bdm(я ще не зрозумів), карти вирізати і т. д...

Тому перший крок, який я намагався зараз зрозуміти, він... дізнатися тип ебу від інформації, яку я

А потім з'ясувати, які дані необхідні, щоб тримати в увазі...те, що я зрозумів, наприклад, і т. Д. для драйвери ви використовуєте останні 3 цифри HW і SW ебу...вірно? Так що в цьому випадку 04P-598?

Тепер для того, щоб вони не хочуть, щоб збиток, я хотів би купити блок управління, додатковий і експериментувати з цим...як bdm, що писати і т. д...але як це сумісно? Як ці, знайдені на ebay..але є й інші цифри та коди, які я не знаю, якщо вони служать чи ні...інші, здається, підняти боку кінцевих номерів інших...

Або я можу взяти будь-якого і зробити повну копію, з моєї на нову?

Почнемо крок за кроком
    Як я вже сказав, MPPS для цієї машини це не більше, ніж вказано, не читає файл може писати тільки один файл, вирізати, не може працювати в школі в bdm, для будь-яких операцій, розблокування та резервного копіювання. Ви повинні купити, принаймні, півник, що ти можеш зробити все і шукати ecu в руїнах, у вас є всі дані на екрані. Кількість hw 04 sw 354AB598. До речі, мені здається, що marelli з таким же hw підтримка всіх sw, так що, просто знайдіть hw04p

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    У вашому випадку, однак, якщо ви перебуваєте з тим же sw, (є бірка на ecu зі всіма даними) тим краще, в bdm тебе вже є бк повний, що ви можете scodificare і використовувати його безпосередньо на вашій машині, щоб різні тести відображення, не торкаючись оригінальної

Сторінка 4 з 4 PrimaПеред ... 234

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •