Сторінка 4 з 4 PrimaПеред ... 234
Результати 31-36 36 -

Перегляду "Гібрид"

Banned
    Дата Реєстрації
    Січень 2016
    Повідомлення
    99
    Ти широко off topic, відкрити ще один пост і експорт сумніви. А поки можу сказати, що свій-це 6f3, читайте в virtual (не mppt) і так у мене немає проблем з scodifica форсунок. Потім редагуєте свій файл і навантаження на автомобіль. Для експериментів візьмемо інший блок управління, але тоді ви не можете покласти його на свій, якщо не зробити immo off (зняти іммобілайзер, ключ я маю на увазі)

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Листоп. 2016
    Повідомлення
    51
    Citazione Спочатку Написав dragusdrake Visualizza Messaggio
    Ти широко off topic, відкрити ще один пост і експорт сумніви. А поки можу сказати, що свій-це 6f3, читайте в virtual (не mppt) і так у мене немає проблем з scodifica форсунок. Потім редагуєте свій файл і навантаження на автомобіль. Для експериментів візьмемо інший блок управління, але тоді ви не можете покласти його на свій, якщо не зробити immo off (зняти іммобілайзер, ключ я маю на увазі)
    Тому що я не по темі?
    попередні питання були 2...

Встановлено, що перша відноситься до використання MPPS v13 з негативну відповідь (в частині) ... пункт два, і це саме те, що я запитав, зараз відправляю на екран.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Citazione Спочатку Написав Khendal Visualizza Messaggio
    Так, підведемо підсумок і почнемо градусів.

Ви все зрозуміли, я новачок... я вчуся як божевільний... і кожного разу мені потрібно деякі прямі

На даний момент у мене 500 моєї матері, де я хотів спробувати... і я зрозумів, що це не найпростіше, що потрібно зробити для вулиці тип блок керування, читання і записи послідовних або bdm(я ще не зрозумів), карти вирізати і т. д...

Тому перший крок, який я намагався зараз зрозуміти, він... дізнатися тип ебу від інформації, яку я

А потім з'ясувати, які дані необхідні, щоб тримати в увазі...те, що я зрозумів, наприклад, і т. Д. для драйвери ви використовуєте останні 3 цифри HW і SW ебу...вірно? Так що в цьому випадку 04P-598?

Тепер для того, щоб вони не хочуть, щоб збиток, я хотів би купити блок управління, додатковий і експериментувати з цим...як bdm, що писати і т. д...але як це сумісно? Як ці, знайдені на ebay..але є й інші цифри та коди, які я не знаю, якщо вони служать чи ні...інші, здається, підняти боку кінцевих номерів інших...

Або я можу взяти будь-якого і зробити повну копію, з моєї на нову?

Почнемо крок за кроком
    Як я вже сказав, MPPS для цієї машини це не більше, ніж вказано, не читає файл може писати тільки один файл, вирізати, не може працювати в школі в bdm, для будь-яких операцій, розблокування та резервного копіювання. Ви повинні купити, принаймні, півник, що ти можеш зробити все і шукати ecu в руїнах, у вас є всі дані на екрані. Кількість hw 04 sw 354AB598. До речі, мені здається, що marelli з таким же hw підтримка всіх sw, так що, просто знайдіть hw04p

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    У вашому випадку, однак, якщо ви перебуваєте з тим же sw, (є бірка на ecu зі всіма даними) тим краще, в bdm тебе вже є бк повний, що ви можете scodificare і використовувати його безпосередньо на вашій машині, щоб різні тести відображення, не торкаючись оригінальної

Сторінка 4 з 4 PrimaПеред ... 234

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •