Сторінка 3 з 3 PrimaПеред 123
Результати 21-30 з 30
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Gianpy80
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    214
    може бути, клас, я зробив це, я написав спалах корупції, все те, і тепер вимагає від мене, щоб кут сім'я при запуску bdm, а потім я переписав повного резервного копіювання, що я прочитав, вибравши новий bosch ford. так що тепер у мене ecu, як на початку. Тепер я повинен перечитати резервного копіювання, вибравши в якості родини kia/hiunday вірно?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    сімейство kia/hiunday?? ти scerzando?? Ford, PSA Citroen
    Тічки стислі файли BDM перевірити, що все ок, навіть у мій відновили, може бути, я був неправий, я щось тепер
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    214
    я сказав, кия hiunday, тому що мене визнає, а коли ставлю потрібний файл. Я зробив так, я імпортував ваш файл, залишаючи його e2p (тепер з резервної копії, мені, виходить, правильно, з 8kb), я переписав все це, і це все йшло до хорошого кінця. Додаю файли flash і e2p, що читаю зараз. У будь-якому випадку протокол, я думаю, це правильно, тому що, коли я визначає сім'я bosch edc16+ c34 PSA - edc16c39 Kia/Hyundai

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    214
    читання

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    214
    на практиці ors, як зараз, щоб бути в безпеці, в місці, мені потрібно файл bdm flash з hw 0281011612 і sw 1037375124

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Не знаю як, але мені здається, що ти врятував..

Очевидно, що, вибравши сім'ю, ебу з пзу на 4 кб, чи читати і писати тільки ту частину, і не торкнулася решта 4 кб, що не бачив..

Eprom, Здається, ОК
    Flasch Так Само

Закритий так і заплави стоїть машина..
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    214
    Якщо ви запитаєте мене знову, я знаю, що не можу 😂 потім файл флеш є правильним для bdm? Чому мені здається, ідентичний тому, послідовний. Я замість цього в порівнянні з іншими файлами, bdm екю з гв те ж саме, але sw-іншому, і вони зовсім різні, це можна?

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав Gianpy80 Visualizza Messaggio
    Якщо ви запитаєте мене знову, я знаю, що не можу ������ потім файл флеш є правильним для bdm? Чому мені здається, ідентичний тому, послідовний. Я замість цього в порівнянні з іншими файлами, bdm екю з гв те ж саме, але sw-іншому, і вони зовсім різні, це можна?
    файл, який ви назвали:
    flash нову & e2p нове в порядку..

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    214
    Ок, я вишлю, а то й просто доказ я повідомлю вам. Велике спасибі за допомогу

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Ситуацію?

Сторінка 3 з 3 PrimaПеред 123

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •