На даний момент рада, ви звернутися на professionalchiptuning та доставка кур'єром та протягом двох-трьох днів ти ecu, бажаючи навіть з картою в Doc або якийсь учасник форуму поруч з вами.. де ви знаходитесь?
На даний момент рада, ви звернутися на professionalchiptuning та доставка кур'єром та протягом двох-трьох днів ти ecu, бажаючи навіть з картою в Doc або якийсь учасник форуму поруч з вами.. де ви знаходитесь?
"єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."
я Ровіго
спасибі за пропозицію.
Тепер ECU є людина, яка вже має завтра зробити у вас без e2p.
потім, як я вже говорив, я спробую писати з Kess в школі (зелений провід пін-48 K-line).
подивимося, що буде завтра, чи, в будь-якому випадку, як тільки у мене ЕБУ в руки, місце, результат спроби перезапису файлів .в
Панове... на жаль, навіть з eeprom розборки з ecu нічого не зроблено.
по всій імовірності, не йде в bootmode, або принаймні скільки я читав на форумі, якщо б це було в boot mode програма Kess, не повинен просити включити/вимкнути запалювання.
інші спроби були виміряти напругу на K-line, щоб встановити, чи були зміни, які можуть вказувати на зв'язок (і є), розбирання і кесс, очистіть контакти внутрішньої пам'яті, прочитав-пам'ять, на якій вони фактично збережено всі журнали випробувань з помилкою "дзвінок-будильник" фінал (на читання і запис, що recovery).
запускаю гру-програми Ksuite 2.23 і намагався з 2.08..
нічого не зроблено
я читав тут, що зміни в діод, але мій kess, це версії з fw 4.036 і в будь-якому випадку те, що ми зробили читання і лист перший раз, коли мені роблять виключено, що проблема якось вирішується з діод
Єдине, що я не намагався це зробити письмово частково і не в повному обсязі,... мало б сенс?
(файл-це повний для всього)
з пам'яттю розібрали, напишіть в bdm і вирішити проблеми.. від послідовного робиш мало і нічого не знає..
Живи ****** & Помри як ГЕРОЙ !
правильно не порт bdm, в будь-якому випадку без e2prom, якщо колег-позитивні , негативні, і k-line, до школи треба читати спокійно, не покласти його в човен.
уго ---- президент A.E.P.
ок, спасибі всім... подивимося, чи буде від цієї катастрофи, які я зробив, принаймні, я отримую щось, в курсі...
послідовний=бд
туристичне=терморегулятори з позитивними і негативними різні pin-код блоку управління
boot= прошити з перемичкою в потрібному місці, надрукований (в потрібний час), щоб обійти захист
bdm= блок управління працює ( і, можливо, встановлена якимось чином ) помістіть щипці на контакти (не на всіх ECU), спеціально відповідають за цю функцію, що знаходяться в якомусь, де на друкованій платі
читання безпосередньо з чіпа зняли з картки і встановлений на програміста
відмінний, дізнатися це мені коштувало близько 130 євро((
новини: після того, як я сказав, ні в якому разі мені вдалося спілкуватися з спалахи (навіть з e2p зняла), я дав ecu програміст, експерт в області, які я запропонував за ціною прийнятно, враховуючи ситуацію, сказавши, що віддасть його, навіть з egr off.
він дзвонить і каже мені ПОГАНІ НОВИНИ, я думав, e2p зіпсовані, а мені каже ECU В КОРОТКИЙ!!!
він каже мені, що в школі бачить поглинання завжди високий (приблизно те ж значення, коли він перебуває у зв'язку, запису або зчитування) тільки підключення до джерела живлення, тобто коли поглинання має бути низьким, порядку 0,02 (поправте мене, якщо я сказав, що неправильне значення, що щось все одно).
я не знаю пояснити, як це сталося, за його словами, якщо інструмент, який у мене є недоліки, можливо, викликало це також серійний. я був переконаний, що максимальний ризик від послідовного порту буде заблокований...
очевидно, що першою думкою було, суди, створені в школі з терморегулятори неправильно, але я був обережний...
обережний я був, а поставити в boot mode в ecu працює, при з'єднанні на масу pin, 24 flash; так що я пішов прямо в маси тільки після того, не отримав результати, підклавши перший резистор 10 і після того, також з 1.
....ну... це буде звичайний невдаха, який ми бачимо, дуже добре!
що б ні трапилося, як на мене, це сталося від послідовного наприкінці першого запису, тому що поведінка ecu, то це завжди було те ж саме: не вдається встановити зв'язок і, якщо підключений до автомобіля, після 6/7 секунд робоча температура до 130 і червоний індикатор води горить, і, відразу, завжди горить лампочка code і дизайн миготливий жовтий інжектора (останнього я ніколи не говорив, тому що думав, що нормально з авто не горить і код включений)
я припустив, що дати я поглинання може бути файл пошкоджений флеш, але він відкидає, каже мені, що він перевірив flash з кліщами... ... ...
ну в будь-якому разі тепер вже занадто багато часу стоїть машина зупиняється, я змушений витрачати гроші на знесення пам'ятників, не міг чекати доставку, навіть якщо мені це буде коштувати, звичайно, менше.
завтра я повинен забрати ecu "нова" від людини, який мені повинен e2p днів тому, і що ми замінимо його на цій ecu тут..
ви, гарною новиною є те, що e2p не зіпсовані.
Завтра, кажу вам, якщо я поклав його в рух або, якщо я вкрасти!