"єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."
Нічого, я помилково на розмір Eprom..
у будь-якому випадку завантажити цей файл, Стиснутий
перечитав пост до прочитання окремо
"єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."
Ніщо не говорить incorrect ecu file or family not enabled
може бути, клас, я зробив це, я написав спалах корупції, все те, і тепер вимагає від мене, щоб кут сім'я при запуску bdm, а потім я переписав повного резервного копіювання, що я прочитав, вибравши новий bosch ford. так що тепер у мене ecu, як на початку. Тепер я повинен перечитати резервного копіювання, вибравши в якості родини kia/hiunday вірно?
треба було читати e2p з упа або читання з eeprom, а потім робив усе докази того, що ви хотіли переписати і все, тепер ви в лайні!!!
Що таке заєць? Кролик Abarth
згоден.. особливо, коли інструмент не розпізнає ебу на 100%
Ні, я вибрав bosch Форд, я впевнений, тому що я читав і перечитував кілька разів. Прочитати eeprom з упа я думав про це, на жаль, тільки після. Я не думав, що резервна копія оригінальної я не буду більше нічого завантажити.
Може бути, сказати, belinata...але якщо у вас є резервні копії e2p оригінальною, чому б не спробувати з іншого інструмент типу Півня або ktag кинути його там?