Сторінка 5 з 6 PrimaПеред ... 3456 ОстаннєUltima
Результати 41-50 з 59

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Сицилія
    Повідомлення
    234
    не проблема, лімітер, але c? деякі біти, які контролює крутний момент пошту файл в розділі орі і вставити ярлик, який ми можемо дати вам руку

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di tranky
    Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Повідомлення
    702
    Всім привіт
    відкриваю цей пост, мало даних, тому що я приїхала bmw 320D E92 177cv edc17 уже зіставлені, і клієнт скаржиться, аномалії..
    на практиці автомобіль йде в бігу і в діагностиці повертає помилку ecu.. мені документи, і я побачив, що ця помилка властива обмежувачі в карті, що обмежують крутний момент (нм) з значення і, піднявши також обмежувачі відомих і, прив'язавши педаль, ця пара залишається "обмеженою", і ебу поводиться ненормально дає помилку ECU на діагностику.
    Я зробив спробуйте покласти файл орі, і насправді не становить проблеми навіть витягнувши його і поклавши під навантаженням на низьких обертах, робить запит на педаль в підлогу, а з мод, в режимі random, автомобіль вимикається зовсім..
    Різні відомості, знайдені в мережі, я прийшов в двох областях, які є 0584c6-0584d0 і 058548-058552 за замовчуванням, імпортовані в 3277 і призводить зараз до 5000.
    Чи знаєте ви сказати мені, якщо є інші обмежувачі, для цього ecu для вирішення цієї проблеми, і якщо вони справедливі два обмежувачі знайдені?
    Я не прошу рішення, каша готова, але тільки напрямки, де знайти і як рухатися, щоб обійти цю проблему.
    Додаю обидва файлу знайшов в мережі, що мод, який я знайшов, завантаженої на авто.
    Я намагався зробити карту з нуля, перш ніж між цими двома обмежниками, але проблема не вирішена, я не знаю, якщо тільки ті, чи є ще інші, щоб розблокувати..
    В даний час автомобіль повертає з картою soft з педалі до 400 нм і, здається, не дають проблем, змінюючи ці два обмежувача.
    Спасибі всім, хто хоче мені допомогти..
    File Allegati Файл Вкладення
    Живи ****** & Помри як ГЕРОЙ !

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    мені не було видно ім'я sw, в будь-якому випадку є одним із найвідоміших для того, щоб виключити управління fap ,egr, і речі, різні райони, від тебе повідомив я, як обмежувач швидкості, ніж температура двигуна, а потім не знаю, якщо обмеження також потужність.
    уго ---- президент A.E.P.

Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Повідомлення
    702
    Додаю фотографії з зони, знайдені в мережі для порівняння
    File Allegati Файл Вкладення

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав tranky Visualizza Messaggio
    Додаю фотографії з зони, знайдені в мережі для порівняння
    як написав ugoboss дві зони з себе не що інше, як SPEED LIMITER ДАЛІ TEMP (ENGINE SPEED), потім екран, знайдених в мережі, не точні, для інших я думаю, що з 2 зони, показані ugoboss ти вже повинен вирішити, хоча є й інші райони.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Повідомлення
    702
    Citazione Спочатку Написав msport (exil77grande) Visualizza Messaggio
    як написав ugoboss дві зони з себе не що інше, як SPEED LIMITER ДАЛІ TEMP (ENGINE SPEED), потім екран, знайдених в мережі, не точні, для інших я думаю, що з 2 зони, показані ugoboss ти вже повинен вирішити, хоча є й інші райони.
    Я знайшов інші зони і зміни крутного моменту. Немає більше відмову насправді. Автомобіль до 500 педаль і йде тихо.
    Дякую за інформацію

Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    тоді я зробив кілька дзвінків і друзів ви зробили, щоб відчувати, мені сказали поставити на нуль від 0438a0 -на - 043bc0 і підняти на FF від 043bd0 -на - 043c10, і спробувати, це видно на файл в 2 мега, дивіться, якщо ви можете зробити кілька тестів, я в цей час у мене не буде коштів у розпорядженні, привіт.

Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    привіт tranky, я натрапив, теж в prab схожий, і мені довелося зменшити обмежувачі і багато іншого, щоб обійти цю проблему, я знаю, що ці ебу мають tourque моніторингу або щось подібне, що контролює все це, я також знаю, що є в sw, що вони виключають (тип *******) я, на жаль, я не маю нічого, щоб допомогти вам, але я дивився райони, які ви вказали, але мені здається, що вони зовсім інша справа, я повідомляю вам, і тоді я тобі скажу.

Дата Реєстрації
    Aug 2015
    Болга
    Alfa147Land
    Повідомлення
    702
    Між тим, спасибі за турботу.. тих областях, які я описав, я визначені різні дискусії з мінімальним фотографію бачив навколо, і дві зони, здавалося їм, що вони дають цю проблему і більше, є й інші, біля обмежувач крутного моменту.. я копаюся в файл, але не знаходжу, дуже віру або якісь тести.. це дуже бентежить питання про обмежувач крутного моменту..
    Ми сподіваємося, залишитися в живих, принаймні, ми дізналися ще одну річ
    Дякую за час, якщо ти не проти і в тебе новини, дай мені знати, що ми намагаємося, і спростуємо це перешкода містика.

Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    якщо у вас є машина в наявності, поекспериментуйте, і подивимося ;-)

Сторінка 5 з 6 PrimaПеред ... 3456 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •