Привіт манро,
на скільки я знаю, навіть audi мають цих проблем, і, як відомо, є проблеми, пов'язані з або конденсації залишилися або форсунок це не вважаю..
дайте нам знати результати, що цікаво
Привіт манро,
на скільки я знаю, навіть audi мають цих проблем, і, як відомо, є проблеми, пов'язані з або конденсації залишилися або форсунок це не вважаю..
дайте нам знати результати, що цікаво
Живи ****** & Помри як ГЕРОЙ !
Привіт, хлопці, я оновлю на цю проблему..
Після всіх перевірок встановлено, що автомобіль був повністю справний,крім білого диму,і у будь-якому випадку спливло, скажімо так, що причиною всьому була відцентровий сепаратор пари кулачок масла, встановлений на всмоктуючої частини циліндрів sx(дивлячись на двигун спереду), що саме не відділяв більше, масло від пари, але відправити всі blow-by навантаження масла безпосередньо в всмоктування перед компресором..
Там ми помітили, зняття колекторів всмоктування, тому що думали, що проблема була пов'язана з вихором, але саме, відкривши все, що ми знайшли всі схеми повним-повно нафти, і ноги...
Однак проблема в тому, що Мерседес не постачає тільки сепаратор, що, насадженим безпосередньо на кулачок, але забезпечує кулачок новий з роздільником і поправки, що, однак, дорого обійшлася... зараз ми розглядаємо після чистки все зібрати авто і by-pass відцентровий сепаратор наявності з фільтром парів зовні Mann-hummel відмінний продукт, який ми використовуємо, навіть на трактор, який називається Pro-vent 200.
З надією вирішити цю проблему..
Ми будемо тримати вас у курсі...
Azz.. вибачте, але білий дим не пахне масло? у будь-якому випадку до пологів йде..![]()
"єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."
І приємно було те, що димом не пахло горілого масла, тому що тане на ніжки egr в колектори набувають запах, що, здавалося, на дизельне паливо не згоряє повністю...до загострення ситуації, тобто був факт, що білий дим було видно тільки на холостому ходу від fermo..su шлях до перших промчав повз пихкаючи і просто, але як тільки ти зупинився наприклад на світлофорі знову почати курити.. навіть це не змусило нас думати, негайно парів масла також тому, що це сталося на Audi v6 3.0 tdi, який в результаті проблем з фільтром парів масла в кар палити в будь-який момент..