Залежить від типу ecu,hw 392 600 не є заклик overboost і перевірки, навіть за межами карти або, принаймні я не знаходжу.єдине, це hw 961.
Після кількох тестів я зміг відрегулювати тиск 1.6 піку e1.4 постійної, я поставив пружину в wastgate зробити його більш важким, а потім регулювати за допомогою гвинта. Я повинен перепризначити, але маючи карти, turbo, які не є активними його обмежувачі, а також неактивні? Зараз машина на 4 передачі до 1.4 бар відривається .
Які помилки дає?!? Якщо відривається-це в рампі, якщо заходить у recovery і не розганяється більше 3200 блок турбо потім, якщо місця файл безпечний руку тобі дамо!
ви йдете в recovery, а то тільки читаю файл це місце . машина і зіставлення, тому я файл орі
Якщо відривається, і тому, що "елемент" обмежувач турбо налаштований на 1,5 бара..
Перевірте, що п'ятого в повному навантаженні тиск не продовжує рости...
Не можу завантажити файл .а я знайшов вихідний файл, щоб порівняти, я виправила limitatoriturbo зараз здається, що не відірватися .питання зміни jtd fiat, як звіти всі однакові ? Я ставлю на те, припливу 115cv, тому що його було мертво, і я думав, це довше, а нічого не змінилося