Привіт всім, я грав у видаленні Fap у Великі точки з допомогою ecu...fe, і я зрозумів, що машина після р? йде в регенерації без яких-небудь індикатор на приладовій панелі, можливо, що блокує тільки сигнали на приладовій панелі?
Привіт всім, я грав у видаленні Fap у Великі точки з допомогою ecu...fe, і я зрозумів, що машина після р? йде в регенерації без яких-небудь індикатор на приладовій панелі, можливо, що блокує тільки сигнали на приладовій панелі?
Востаннє редагувалось easyalbert; 04-11-2012 в 10:13
привіт,ecusafe не працює на те автомобіля, то вам необхідно звернутися до тих, хто знає, зробити це вручну, якщо потрібно, ми готові.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
Ок, як гарно, я думав, дані в діагностиці, не працює....принаймні тепер у мене є підтвердження...що стосується управління турбо на цій машині ? електроніка через сенсорами, хтось пробував втілити таку ж систему на 75 оснащена управління повністю механічний тиск? По-моєму для linearit? ви повинні бути в змозі зробити без особливих проблем, маючи overboost, де саме нам потрібно..
індикатор забруднення фільтру ви галочку, якщо c'? засмічення надмірно, але, якщо ? заплановано не обов'язково повинен виступати індикатор
Ви насправді, я згоден з тим, що ви тільки що сказали..., а також ви будете ? навіть той, на певну кількість кілометрів, особливо на 500 mjet, які в теорії повинні встановити також деградації і заміна олії.....
Може бути, якщо через діагностику робите заміна фільтра портів l засмічення нулю, і подивитися, що відбувається. У будь-якому випадку я знаю, що деякі речі, можна редагувати вручну, щоб видалити також провести заплановані.
для видалення fap я знаю, що перш, ніж ви є? фізично, а потім в електронному вигляді, зверніться до фітнес-тренер експерт
як і всі 1.3 mjt є речі, які повинні бути зроблені обов'язково в руки, і в будь-якому випадку ? гарне правило, дотримуватися певні процедури до видалення, електроніка
ПІВЕНЬ ORI + KESS V2 ОРІ
роботи, пам'ятайте, що ви робите, завжди спочатку в електронному вигляді, а потім і фізично.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
точне і дії, перш ніж писати, і це
Дії:
1 Приєднайте діагностику і з двигуном >70 градусів зробити заміна FAP, щоб принести попіл до нуля
Якщо в період збудження/активації не з'? заміна FAP виконання примусовою регенерації
2 Перевірити, зі списку параметрів, які попелу були в нуль
3 Записати змінений файл