ви той, який я використовував.. так для інформації.
ви той, який я використовував.. так для інформації.
Живи ****** & Помри як ГЕРОЙ !
спасибі tranky ти вже надіслав свій лист excel обчислення і саме від того, що я "будує" мій,для того, щоб мати більш чітке уявлення досягнень я спочатку обчислити тривалість по карті від 1500 об / хв, й від iq від 5mm3, щоб піднятися так, щоб знати, в якому вікні повинні залишатися для підвищення iq і зробити так, прекрасна робота, чистий...за короткий час, що я і для багатьох обчислень я все ще на середині роботи, але я зроблю це!!
Tranky формула розміщена манро потрібно розрахувати новий Tiny, якщо ви хочете підвищення,якщо, якщо ви повинні скоротити для підвищення rail. Наведу приклад :якщо ми хочемо, щоб обчислити коефіцієнт K кривий 1600 бар, беремо з карти часи tiny для 70 мм3,в моїй карті відповідає 923 us, якщо не помиляюся. Звідси робимо rd 1600 x 923 /70 і знаходимо k, що відповідає 527,4285714286 . Якщо тепер ми хочемо підняти iq до 100 мм3, і нехай prex rail 1600 bar помножимо k x новий iq, тобто 100 і ділимо на квадратний корінь з 1600 бар... так що ми 1.318 сша за 100 мм3. А якщо ми хочемо, щоб принести prex rail 1800 бар в останній частині розрахунку замінюємо 1800 до 1600 і отримуємо 1.243 сша... з цього розрахунку отримуємо tiny, що тоді ми повинні конвертувати в кутах повороту колінчастого вала, і буде тривати ви любите, до яких потім віднімання градусів вперед, щоб знати, де закінчується l ін'єкцій
Я рада, що допомогла тобі варто!і, до речі, досі ти завжди мене вчив ти, так багато разів, і тому ти все ще на коні ха-ха, завжди радий допомогти!