Привіт, хлопці, хто-небудь знає, адресу на карті, щоб видалити контролери клапана egr? спасибі всім.
info; hw: 0281010338
sw: 1037363108
Привіт, хлопці, хто-небудь знає, адресу на карті, щоб видалити контролери клапана egr? спасибі всім.
info; hw: 0281010338
sw: 1037363108
Востаннє редагувалось msport (exil77grande); 02-03-2013 в 16:47
що ви можете закрити його, навіть фізично
Ви s?! але я навів машини, чому? клієнт попросив мене подивитися в діагностиці КЛАПАНИ системи РЕЦИРКУЛЯЦІЇ ог НЕ АКТИВНА - НЕАКТИВНА!
Якщо не бачить, для нього це клапан працює ? не ? повну роботу! механік, його упевненість, він поклав аркуш, але, за його словами, не вистачає знань, бо не зробив програмування в блок управління! ..
загалом, персонаж встановлена! ..
СПАСИБІ ..
запишіть цей файл cks вже розраховується дайте знати
у той час як інші будуть як і раніше говоримо про нас, ми вже вирішили проблему
GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ
спасибі..багато.. вам оновити
якщо ви використовуєте ecm titaniu просто принести максимальне значення в таблиці "час вприскування" і ви кріпляться![]()
Привіт.*****і ви вже? сказав, щоб закрити EGR на edc15, ви можете покласти або лист, або від'єднайте роз'єм...увагу?...cos? але я сегнер? помилка EGR на діагностиці...
Щоб уникнути нас?, не добре привести в "максимум" фаза уприскування в ECM...потрібно привести до значення 12740!
крім того, c'? біт switchoff в карту...я пробував на моєму (я не самий клапан фізично)...і ? зникли помилки в діагнозі...але я ? сталося так, що пару разів я згасав на машині...назад той біт ori, і закривається, записи..немає problmea...
доброго дня, прошу, що адреса, за якою адресою принести значення до 12740 (або за максимумом) і з тим, що вид відображення (двигун 16?)
який біт switchoff і як я повинен змінити?
це Lybra 1.9 jtd 110cv 81Kw, я завантажив файл в розділі банк даних, a (hw/sw 338/118)
якщо це те, що ви відправили до місця завантаження, зони від 071e80 в 07207e
Живи ****** & Помри як ГЕРОЙ !