Сторінка 4 з 4 PrimaПеред ... 234
Результати 31 35 35
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2016
    Повідомлення
    228
    Buh, звичайно, якщо всі вказують, ну один не знає, як допомогти відповідно очевидно

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2016
    Повідомлення
    204
    точно не надавати необхідні дані, ви не розумієте, пробки.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jun 2016
    Повідомлення
    23
    доброго дня, вибачте, якщо я запізнився відповісти , то машина fiat brava 1,9 jtd 105 hw 0281001928 sw 1037352212 edc15c5 *****q я вирішив покласти файл орі ,
    але я хочу сказати, файл, який я скопіював це точно такий же автомобіль, який він же hw 0281001928, змінюється тільки номер sw, що в кінцевому підсумку з 159 ,і, отже, з і т. д. я зробив
    зведення кроком я врятував ,потім я відкрив файл орі, і я взяв файл кроком, і я поклав його в файл орі я врятував його і, нарешті, я збираюся писати з galletto v54 і все ок ,
    але тоді автомобіль не йде в русі ,це те, що я зробив

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2016
    Повідомлення
    204
    і автомобіль, який ви скопіювали з кроком, Л. с.? mha мені здається дивним, ви бачите, що це дві різні карти, спробуйте побачити, значення, і лінії, якщо вони дорівнюють

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    Citazione Спочатку Написав sandros Visualizza Messaggio
    доброго дня, вибачте, якщо я запізнився відповісти , то машина fiat brava 1,9 jtd 105 hw 0281001928 sw 1037352212 edc15c5 *****q я вирішив покласти файл орі ,
    але я хочу сказати, файл, який я скопіював це точно такий же автомобіль, який він же hw 0281001928, змінюється тільки номер sw, що в кінцевому підсумку з 159 ,і, отже, з і т. д. я зробив
    зведення кроком я врятував ,потім я відкрив файл орі, і я взяв файл кроком, і я поклав його в файл орі я врятував його і, нарешті, я збираюся писати з galletto v54 і все ок ,
    але тоді автомобіль не йде в русі ,це те, що я зробив
    не впевнений, але я думаю, що, якщо не дорівнює, sw, це не нормально, потім ви перевірили, cks, якщо це правильно, якщо місця файли я копіюю я кроком, не проблема.
    уго ---- президент A.E.P.

Сторінка 4 з 4 PrimaПеред ... 234

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •